Şimdi Ara

Format attım güncelleme yapıyor tekrar güncelleme istiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4-5 defadır güncellemeleri denetle diyorum 1-2 saat yüklüyor falan tekrar yeni güncellemeler çıkıyor. dün gece format atmıştım o zamandan beri sürekli güncelleme çıkartıyor. çözümü yok mu bunun hepsini toplu indirsek tek seferde halletse falan

• Frost 112 kullanıcısına yanıt
    formattan sonra defender hariç hiçbirşeyi güncelleme. denetlemeyi de otomatik güncellemeyi de kapat kurtul. biz herşeyi güncelleyince bilgisayarımız canavar gibi olur zannediyoruz ama bazen ters tepiyor. e bunun da çaresi güncelleme ve denetlemeyi kapatmaktır. bi dene bak çok süper oluyor.
  • Merhaba;

O güncellemeler bilgisayarinizin canavar gibi olmasi icin degil guvenligi icin gereklidir. Cok gerekli olmadigi durumlarda kapatilmasi onerilmez. Ozellile de internet bankaciligi gibi islemlerle ugrasiyorsaniz. Sadece oyun oynuyorsaniz onemi yoktur ancak para islemleri yapiyorsaniz kesinlikle guncellemeleri yapmaniz gerekir. Tek basina defender yeterli olmaz. Bir antivirüs de guvenliginiz icin bulunmalidir.
  • oduranli kullanıcısına yanıt
    merhaba;

yazdıklarınızda haklısınız ama benim önerdiğim şey bu problemin ortadan kalkması içindir. yoksa antivirüs kurma sadece defenderle yetin demedim.+ arkadaş parasal işlemlerden söz etmemiş.eğer etseydi ona göre tavsiyeler yapılırdı. ayrıca ülkemizdeki kullanıcıların yarıdan fazlası güncellemelerin ne işe yaradığını bilmiyor. bilse de önemsemiyor "bişey olmaz" diye.yani tipik bir türk davranışı. :)

hülasa olarak yukarıda yazdıklarım arkadaşın anlattığı problemin çözümü içindir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayipdadash

merhaba;

yazdıklarınızda haklısınız ama benim önerdiğim şey bu problemin ortadan kalkması içindir. yoksa antivirüs kurma sadece defenderle yetin demedim.+ arkadaş parasal işlemlerden söz etmemiş.eğer etseydi ona göre tavsiyeler yapılırdı. ayrıca ülkemizdeki kullanıcıların yarıdan fazlası güncellemelerin ne işe yaradığını bilmiyor. bilse de önemsemiyor "bişey olmaz" diye.yani tipik bir türk davranışı. :)

hülasa olarak yukarıda yazdıklarım arkadaşın anlattığı problemin çözümü içindir.

internet bankacılıgını kullanıyorumda aradaki bağıntıyı kuramadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Frost 112 kullanıcısına yanıt
    anladığım kadarıyla şunu söyliyim;
    w7 ilk çıktığında güvenli olduğu iddia edilmişti.ama çok basit açıklar ortaya çıktı. ms zamanla bu açıkları ek yazılımlarla güncelleştirme yoluyla müşterilerine sundu. bu sebeple bana göre sadece güvenlikle ilgili güncelleştirmeleri elle yükle.gerisiyle fazla uğraşma.ayrıca kaspersky'ın yeşil çerçevesi bankacılık işlemlerinde oldukça iyidir.
    fakat şunu da unutmamak gerekir: eğer pc'de internet varsa hiçbirşey güvence altında değildir ve antivirüs üreticileri hacker'ları yakalayamazlar,sadece takip ederler.
    bu sebeple bir pc banka vs işlemlerinde kullanılıyorsa,pc'de lisanslı bir sistem ve sonradan yüklenen her yazılım da,güvenilir ve yine lisanslı olması gerekir.oyunlar bile. e-postalara dikkat etmek,rescue cd dediğimiz bazı antivirüs yazılımları ile taramak... bir de banka hesabını ara-sıra kontrol etmek lazım.
    aklıma gelen bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efe Yakup Karahanlı -- 20 Mayıs 2014; 7:56:29 >

• SP1 öncesiyse direk SP1 kurun format sonrası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 20 Mayıs 2014; 8:54:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba tekrar;

Ben yetindiniz veya yanlis yazdiniz diye yazmadim. Sadece bilgilendirdim cunku sizin de dediginiz gibi tipik Turk davranisi bana bisey olmaz der ve butun guncellemeleri gereksiz gorup kapatir.

Guncellemeler guvenlik icindir ve yapilmasi zorunludur. Hangi isletim sistemini kullandiginizin bir onemi yok. Linux da olsa bu boyledir, Macos da boyledir, Unix de boyledir. Hic bir zaman %100 guvenli bir yazilim yoktur. %100 guvenli sistem internete veya bir aga bagli olmayan sistemdir ki o bile %100 guvenli degildir. Birisi basina oturdugunda bilinen aciklari kullanarak sisteme giris yapabilir gibi gibi. Iste guncellemeler bu aciklari kapatmak icindir. Her yazilimda bir sekilde arkada kalan aciklar bulunur. Bunlar bilerek birakilmis aciklar degildir. Kullanilan dilin aciklari olabilir, kullanilan bilesenlerin, suruculerin aciklari olabilir v.s. Aciklamaya calistigim sey bu sadece.

• oduranli kullanıcısına yanıt
    eywallah katılıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.