Şimdi Ara

Format Atma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamın aleyküm, beyler sabah Windows 10 İSO dosyasını Rufus ile flash belleğe yazdırdım(Uefi’nin ne olduğu hakkında bugüne kadar hiç bir fikrim yoktu) neyse yazdırırken GPT seçtim ve geldim diskleri sildim tabi önce sorunsuz atar düşüncesiyle. Fotoğraftaki gibi bir hata aldım. Daha sonra araştırdım biraz Rufustan yazdırırken MBR seçince oluyor gibisinden yazılar vardı, daha sonra MBR ile yazdırdım ama yine aynı sorunu alıyorum. Anakartım Gigabyte B450M S2H lütfen bilen arkadaşlar yardımcı olalım kafayı yiyecem.

Format Atma

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bios'ta uefi modu varsa Rufus ile gpt şeklinde kurup uefi modunu bios'tan açın. Uefi modu yok ise MBR şeklinde yazın.

Kolay Gelsin

• Uefi var ama gpt yaptığımda uefi etkin olmasına rağmen format işlemine geçmedi, farklı bir programla Mbr veya gpt seçimi olmadan tekrar denedim yine olmadı, şu an Mbr deneyeceğim.

• Bios'ta yaptığınız değişiklikleri kaydedip çıktığınıza eminmisiniz? Varsa Secure boot'u kapatın. Açılışta boot menüye girip başında [UEFI] yazan usb diski seçin.

Kolay Gelsin

• Yazdıklarınızı denedim, ama hatrınıza bir daha denerim :) cevabınız için teşekkürler

• Aynı sorunu yaşıyorum nasıl çözdünüz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.