Şimdi Ara

Forma Sponsorun da Dev Kapışma-Nike Önde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Forma Sponsorun da Dev Kapışma-Nike Önde

Fenerbahçe Başkanvekili Abdullah Kiğılı, gelecek seneki forma için hangi firmayla anlaşacaklarının 15 gün içinde belli olacağını söyledi. Kiğılı rakamın 5 milyon dolara çıkacağını belirtti.
    Cnbc-e'nin haberine göre; Fenerbahçe'nin formalarının şu an Adidas tarafından üretildiğini şirketle sözleşmenin sezon sonunda biteceğini söyledi. Yeni anlaşma için görüşmelerin sürdüğünü belirten Kiğılı, "Gelecek sene başka bir marka da olabilir. Sırada diğer markalar da var. Bunun görüşmelerine başladık, 15 güne kadar kiminle yola çıkacağımıza karar vereceğiz. 2 milyon dolarlık sözleşme tutarının asgari yüzde 100 artmasını bekliyoruz. 5 milyon dolarlara kadar gidecek" dedi.
    STADIN İSMİ DEĞİŞECEK Mİ?
    Şükrü Saracoğlu Stadı'nın isminin değişmesiyle ilgili kararın Genel Kurul tarafından verilebileceğini belirten Kiğılı, "Bence ismi değiştirmeye gerek yok" dedi.

CNBC-E/HABERTÜRK/TOTEMSPOR/FOTOSPOR ve bilimum kaynaklar.

Konuyla ilgili bir kaç makale =

http://www.fb-1907.com/haber-Nike-mi-Adidas-mi-Fenerbahce-Forma-Sponsoru-Kim-Olacak-6524/#.UnEJEfm-18E
    http://www.totemspor.com/haber/futbol/spor-toto-super-lig/fenerbahce/adidasa-karsi-nike-kozu-031013
    fenerformalari.blogspot.com
    Serbest Atış
    http://fenerformalari.blogspot.com/p/serbest-ats.html

Kişisel Not =
    Nike Arsenali de puma ya kaptırdıktan sonra avrupada takım avına çıktı.Daha önceden lisanslı ürün kültürü olmayan Gs den bile bu kadar kazanç sağladıklarını görünce gözlerini direk daha yaygın mağza zinciri(fenerium) ve şike sürecinde bile günde 1 milyon tl gelir getirebilecek bir lisanslı ürün kültürü olan fenerbahçeye çevirmişti zaten. İlk yakınlaşmayı Fenerbahçe ülkerle anlaşarak yaptılar takım kasımdan itibaren nike giyecek geçen maçta ilk kez nike t-shirtleri giydi takım. Ayrıca birkaç nike mağzası fener logosunu kullanmaya başlamış. Kimileri diyor ki anlaşma çoktan sağlandı seçim yüzünden atılmıyor. Nike bölge sorumluluğunda yakınları olanlar anlaşmada nike'ın çok önde olduğunu söylüyorlar.

Bana görede nike önde ve bu çekişmeyi kazanacak . Nedenlere gelirsek =

+ Fenerbahçe en az 4 milyon dolar istiyor.Ve nike'ın bu işin peşini bırakmayacağını bildiğimizden o para 5 milyon dolara çıkar. Adidas zaten şu an verdiği 2 milyon dolarlık paradan maksimum kazancı almak için kumaş kalitesini oldukça düşürdü ve küstahca formalara bu sene zam yaptı
    +Nike ise yaygın store ağı olmayan ve lisanslı ürün geleneği olmayan bir takım olan gs ye 3 milyon euro(4 milyon dolar) + 1 milyon euro (fesih bedeli) veriyorsa bizim gibi bir fenerium ağına ve alım gücü ve alışkanlığına sahip taraftarlara sahip bir kulübe hemde arsenali kaybetmişken havada karada verir.
    + Adidasla aramızdaki problemleri halleden bize formaya müdahele,kamp malzemelerini kendimiz yapma gibi konularda adidasın ses çıkarmamasını sağlayan adidas bölge sorumlusunun değişmesi artık olmaması ve yerine biz sizi şike döneminde bırakmadık diyecek kadar küstah birinin gelmesi
    +Bu sene artık kalıp,tasarım,kalite anlamında taraftarın tepki gösterme patlaması yapması ve büyük ihtimal kigıllının bu yüzden seneye yönetimde olmayacağı gerçeği ve bu yüzden adidas yerine başka markalar(nike) yanlısı bir açıklama yapması.
    + Belki oyuncuların isteği (zamanında arda nın adidasa tepkisi gibi) bizimkilerde hep formaları fit diktirip kollarını bantlıyorlar bol diye.

VB.

Nike önde. Hadi Nike bastır.

• tamamdır seneye forma alıyorum
  • fotodaki gibi tam çubuklu görsek çok iyi olacak.
  • Adidas son 5 senede formaları acayip şekilde bozdu hem tasarım hem kalıp olarak nike 1 adım önde umarım nike kazanır
  • Keske Puma olsa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adidas iyi forma yapıyordu bizim formaları Kiğılı bozdu şimdi Kiğılı gidiyor ama yine de Nike'a geçmek iyi olur. Her zaman beğendiğim Adidas artık midemi bulandırıyor. Kiğılı eli değmeden yapılmış güzel kalıplı Nike formaları çok satar.
  • Lotto olsun herkes alsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eser.

Lotto olsun herkes alsin

İtalya milli takımının forması gibi yaparlarsa kendimi keserim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

Keske Puma olsa

Aynen herkes Nike Adidas giyiyor Puma giyelim de farkımız olsun

• Kappa akar
  • Yahu benim anlamadığım bizim formaları Fenerium tasarlıyor. Nike gelince değişen tek şey kalıplar olucak. Gene dandik dandik tasarımlara kalmicak mıyız?
  • Sırf Galatasaray ile anlaşmalı diye nike kullanmayan Fenerbahçeli arkadaşım var, bu habere en çok o sevinir herhalde :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silver Eagle

quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

Keske Puma olsa

Aynen herkes Nike Adidas giyiyor Puma giyelim de farkımız olsun

Puma nin tasarimlarini cok begeniyorum. Cok sempatik geliyor. Yazi sayi fontlari olsun tasarimi olsun.

Yillardir felsefem
    Top : adidas
    Ayakkabi : nike
    Giyim : puma

• Nike'nin formaları bence Adidas ve Puma'dan kat kat daha güzel. Hem kumaş olarak hem de tasarım olarak müthiş. Mesela bizim geçen seneki parçalı bence harikaydı.
  • Adidas yıllardır içinize sinen formayı tam anlamıyla önünüze koyamadı diye düşünüyorum , umarım Nike ile beklentilerinizi karşılayan formalar görürsünüz ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cumadangeldim

Yahu benim anlamadığım bizim formaları Fenerium tasarlıyor. Nike gelince değişen tek şey kalıplar olucak. Gene dandik dandik tasarımlara kalmicak mıyız?

Nike formaları kendisi tasarlıyor, başkalarına dokundurtmuyor
  • +1.

Yalnız benim merak ettiğim konu eğer Nike Fener'e 5 verecekse Fenerium antrenman ürünlerinden vazgeçmek zorunda Fenerbahçe. Çünkü Nike 5 verdiği kulübe sadece forma yapmaz. Bizimki gibi ürün yapmak isteyeceklerdir. Fakat Fenerbahçe Fenerium kârının tamamını alıyor. Anlaşmazlık bu konudan çıkar bir tek diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enion

quote:

Orijinalden alıntı: Cumadangeldim

Yahu benim anlamadığım bizim formaları Fenerium tasarlıyor. Nike gelince değişen tek şey kalıplar olucak. Gene dandik dandik tasarımlara kalmicak mıyız?

Nike formaları kendisi tasarlıyor, başkalarına dokundurtmuyor

o zaman gs nin ilk sene boyun eğmek zorunda kaldığı t-shirtten hallice olan kalıp formalarına bizde boyun eğeceğiz ilk sene.
  • adidas ile anlasiriz bu aciklamadan sonra , hayirli olsun beyler
  • Puma olmalı, Puma...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.