Şimdi Ara

Forma Sponsorun da Dev Kapışma-Nike Önde (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: designr

quote:

Orijinalden alıntı: Enion

quote:

Orijinalden alıntı: Cumadangeldim

Yahu benim anlamadığım bizim formaları Fenerium tasarlıyor. Nike gelince değişen tek şey kalıplar olucak. Gene dandik dandik tasarımlara kalmicak mıyız?

Nike formaları kendisi tasarlıyor, başkalarına dokundurtmuyor

o zaman gs nin ilk sene boyun eğmek zorunda kaldığı t-shirtten hallice olan kalıp formalarına bizde boyun eğeceğiz ilk sene.

Nike'ın son 3 senenin katalog formaları bizim bütün formalardan iyidir. Versinler atletico nun sarı lacivertli versiyonunu o bile patlama yapar.

• Nixe ya da Adiddas olmalı diyorum.

Şaka bir yana Nike iyidir iyi
  • Umarım nike kazanır , adidasın rezalet kalıp ve tasarımlardından sonra .... Nike ve Puma'nın formalarını hep beğenmişimdir .
  • nike on numara forma yapar. adidas elit olmadığı sürece kötü yapıyor.
  • Bu adam 15 gün dediyse onu 15 aya yaymak lazım. Yalnız Puma olaydı iyiydi.
  • Forma işini en iyi Kappa yapar aslında da o da Adidas-Nike gibi büyük çaplı firma değil bize maddi getirisi bunlar gibi olmaz..
  • GALATASARAY
  • Fotodaki forma çok iyi ama bence Fenerbahçe eskiden olduğu gibi formaları Fenerium adı altında kendi basmalı. Bana göre çok daha karlı bir iş olurmuş gibime geliyor.
  • insallah Nike olur
  • Benim talebim kesinlikle Under Armour. Neden diğerleri ile aynı olalım ki ? Ayrıca bu firmanın Türkiye pazarında daha etkin olması için onlara da fırsat.

Forma Sponsorun da Dev Kapışma-Nike Önde

http://www.underarmour.com/shop/us/en/
  • Puma keşke olsada Türkiye Ligine 5 m yatırmaz puma diye düşünüyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mucha

Benim talebim kesinlikle Under Armour. Neden diğerleri ile aynı olalım ki ? Ayrıca bu firmanın Türkiye pazarında daha etkin olması için onlara da fırsat.

Forma Sponsorun da Dev Kapışma-Nike Önde

http://www.underarmour.com/shop/us/en/

zaten kulübun prestiji dustu olaylardan sonra. under urmour nedir , kimin formasini yapar , prestiji nike kadar midir , bunlar da forma kalitesi kadar onemli

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

•  Forma Sponsorun da Dev Kapışma-Nike Önde

bu formadan sonra adam gibi forma yapma tenezzülünü göstermedi adidas.

bu seneki formalar hele; alışır gözümüz dedik gözlerimiz bozuldu

nike ya da puma fark etmez. adidas'a bugüne kadar bizim futbol takımıyla özdeşleştiği için anlaşmalarda öncelik tanındığını düşünüyorum fakat aynı hassasiyeti göstermediklerine göre değiştirmekte hiçbir sakınca yok.

• Bugün basketbol takımı Nike formalarını mı giyecek yoksa haftasonundaki lig maçıyla mı giymeye başlıyoruz?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.