Şimdi Ara

bursa da kaliteli çakma adidas süperstar satan yer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
5.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • var mı? orjinaline verilmez 160 küsür. siyah beyaz düz model lazım. imitasyonları da koku yapıyor. kaliteli bi imitasyon olsa iyi olur.

• lc waikikide 9.90 qanqa xDé
  • Süperstarı nabıcan , trendyol falan takip et 70-80'e sağlam ayakkabılar geliyo
  • Kaliteli Çakma ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaksaw

Süperstarı nabıcan , trendyol falan takip et 70-80'e sağlam ayakkabılar geliyo

ayaklar taraklı, burnu toplu durduğu için süperstar iyi oluyo. öbür türlü yayvan bi ayakkabıyla ayak yolda paletle yürüyomuş hissi veriyo
  • Zafer plazanın sol tarafında ki handa zafer spor mu ne vardı oradan alabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeeR

Zafer plazanın sol tarafında ki handa zafer spor mu ne vardı oradan alabilirsin

bargellonun ordan girişteki mi? orda kafe falan yok mu yalnızca? akşam 10 gibi her yer kapalıyken girmiştik merak edip oraya dükkanlar old. bilmiyodum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZEUS__

quote:

bargellonun ordan girişteki mi? orda kafe falan yok mu yalnızca? akşam 10 gibi her yer kapalıyken girmiştik merak edip oraya dükkanlar old. bilmiyodum.

Daha kolay anlatayım Cumhuriyetten zafer plazaya aşağı zafer plazaya doğru dön sağ tarafta dar bir yol var oradan aşağı inerken hemen sağda.Hoca ilyas okuulu yolu işte.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ZEUS__

quote:

Daha kolay anlatayım Cumhuriyetten zafer plazaya aşağı zafer plazaya doğru dön sağ tarafta dar bir yol var oradan aşağı inerken hemen sağda.Hoca ilyas okuulu yolu işte.

anladım şimdi sağol.

• Koruparkta armani var guzel yer alisverisimi ordan yaparim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HordeMaster

Koruparkta armani var guzel yer alisverisimi ordan yaparim

anladık zenginsin

YKM'de 125 liraya adidas ohne vardı indirimde ama hiç spor ayakkabı rahatlığı yoktu. süper star olsa şöyle 90-100 lira falan alınır ama 160 çok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.