Bildirim
Nike mı Adidas mı? NEDEN? (DEV-ANKET)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Nike mı Adidas mı? NEDEN? (DEV-ANKET)
(En Son Oy Tarihi: 1.6.2025)
Giriş
-
Ben Nike'diyorum.
Basketbol ayakkabı giyiyorum herzaman ve Nike'ın üstüne basketbol ayakkabısı tanımam -
Adidas diyorum, amblemi veyahut logosu çok daha karizmatik geliyor. Ama en büyük nedeni porshce dizayn ayakkabıları
-
Adidas daha rahat geliyor. -
bnde adidas diorum ama ilk önceliğim herzaman puma sonra adidas daha şık ve rahat -
adidas.
daha rahat -
adidas daha saglam ve dayanıklı :) -
Adidas.
Nedeni ise superstar -
Nike. Bence daha kaliteli ve basketbol ayakkabıları daha hoş. -
Adidas Bence Çok rahat ve sağlamlar -
Adidasa rahat diyenleri aklım almıyor. hiç Nike giymedinizmi siz -
Hiç Nike giymedim ama adidas giyiyorum ve gayet rahat. bir de newbalance var konuyu dağıtmasın adidastanda rahat geldi bana.
Yinede adidas diyorum. alman neticede :) -
Nixe nerde? -
Basketbolcular genellikle adidas tercih ediyor,ben de futbolcu olarak nike. -
puma nerde
adidas:dayanıklı
nike rahat -
Adidas
Sağlamlık rahatlık, tasarım ve spor -
Tabii ki Nike.
Adidas'ın Eskişehir Espark Mağazasından ayağıma göre ayakkabı aldım, 2 gün sonra bacaklarıma ağrı vurdu, ayakkabılar sıktı. Eğitimsiz personel beni yarım yada 1 numara büyük almam konusunda uyarmadı.
Getirin değiştirelim dedi satış elemanı, ertesi gün götürdüm, kız depoya 1 numara büyüğünü getirmeye gitti, kasadaki eleman yanıma geldi, bunlar giyilmiş değiştiremeyiz dedi. ''Zaten iş arkadaşın ayağımda gördü ayakkabıyı, ''değiştirelim'' dedi'', dedim. ''Olmaz'' diyo... Birinden biri prosedürü bilmiyor yani, biri değiştrelim derken, diğeri olmaz diyor. Adidas'ın satış elemanı eğitim süreçlerinde sıkıntı var.
Ayakkabıyı değiştirmediler, giyildiği için. Ayakkabıları mağazaya bıraktım çıktım, Nike aldım. Benim kaybettiğim bir çift ayakkabı parası oldu ama, Adidas benim bundan sonra ölene kadar alacağım yaklaşık 10 çift ayakkabı parasını kaybetti, ileride eşimin ve çocuklarımınkileri de sayarsak yaklaşık 40 çift eder.
Adidas'ın ne müşteri hizmetleri telefonu ne de aktif çalışan mail adresi var. Tam bir rezalet, gözümüzde çok büyütmüşüz Adidas'ı. ''Alman'' efsanesine de inanmıyorum.
Nike, Reebok, Kinetix'in müşteri hizmetleri erişimi mevcut.
Hayatımda giydiğim en rahat ayakkabı da Reebok'tır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SARIKEPE -- 22 Mayıs 2013; 9:09:39 >
-
eşofman ve t-shirt Nike modelleri daha hoş
ayakkabı Adidas rahat ve dayanıklı -
adidas futbolda devrim niteliğindeki kramponu çivi sistemini bulan oydu sanırsam ama yanılıyorda olabılırım ayrıca alman yapımı olmasıda yeterli zaten -
Nike; amblemi daha hoş
Benzer içerikler
- dht blocker şampuan
- trendyol pin giriş limiti aşıldı nasıl düzeltilir
- kyk yurttan atılma sebepleri
- aksef 500 mg diş iltihabı için kullanılır mı
- benzin yuttum ne yapmalıyım
- elektrikli bebek arabası
- sodyum iyon batarya
- yeşil nasim
- en ilginç rekorlar
- deprem güvenlik bilgileri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X