Şimdi Ara

Forma Alanlar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
2.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
     Forma Alanlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: aXi1o

bu da benden olsun
     Forma Alanlar

Muazzam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katates Pızartması

Forma Alanlar

Ülker yazısı yapıştırma gibi durmuyor tek tek harfler çizilmiş gibi.

Ülker yazısını yollamamışsınız yapıştırmamı yoksa boyamı ?
  • quote:

bu da benden olsun
     Forma Alanlar

Çok güzel gözüküyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: C4N-LeqnD

quote:

Orijinalden alıntı: nooxn

quote:

Orijinalden alıntı: C4N-LeqnD

quote:

Orijinalden alıntı: Katates Pızartması

Forma Alanlar

175 boy 55 kiloyum, M aldım

174 boy 57 kiloyum S aldım bende

hocam bende 1.76 boy 64 kiloyum s nasıl oldu sizde?

çok az bol hocam,yani bol dedigime bakmayın aslında forma böyle olur.Siz bi m deneyin ondan sonra alın.Ama sakın denemeden almayın

teşekkürler, işler yoğun fırsat bulursam gidip bakacağım

• beyler biliyorsunuz geçen sene dahil kalıplar iğrenç idi... En son 2 ay önce aldım forma lan varya kol uzunlugu dirsekte , kollar çok bol , göğüs kısmı sıkı , etek kısmı yine bol böyle saçma sapan bir kalıp idi.. Kalıplar nasıl kalıplarda değişmişmi ? Birde kol uzunlugu nasıl ? Yine dirseğe kadar geliyorsa kısalttırıcam :(
  • Cubuklu mukemmel lacivert formanin gri yerleri sari olsaymis o da cok guzel olurdu kanimca

• quote:

Orijinalden alıntı: Hunter Killer

quote:

Orijinalden alıntı: ŞUKALEMUN

Sponsorsuz çok kötü tshirt gibi duruyor.

yillarca barcelona da oyle oynadi ( ne gunlerdi) sponsorsuz olmak her zaman daha iyidir reklam panosu olmaktansa

kardeş forma dedimmi akla ilk sponsor gelir. Sponsorsuz forma forma değildir onun güzelliği sponsor olması. Yoksa tshirtten veya antrenman ürününden farkı kalmaz demi benim zekai kardeşim??

Carlsberg deyince akla Liveerpool
    Siemens deyince Real Madrid
    Opel deyince Milan
    Pirelli deyince İnter gelir senelerce.

Sponsor işin tadı tuzu güzelliği formaları birbirinden ayıran şeydir. Yoksa kalıplar aynı renkler farklı sponsorda olmazsa aynı forma gibi olur herşey.

• quote:

Orijinalden alıntı: Devian

beyler biliyorsunuz geçen sene dahil kalıplar iğrenç idi... En son 2 ay önce aldım forma lan varya kol uzunlugu dirsekte , kollar çok bol , göğüs kısmı sıkı , etek kısmı yine bol böyle saçma sapan bir kalıp idi.. Kalıplar nasıl kalıplarda değişmişmi ? Birde kol uzunlugu nasıl ? Yine dirseğe kadar geliyorsa kısalttırıcam :(

kalıplar slim bence çünkü geçen seneki formalar çuval gibi duruyor bende M beden olanlar ama bu senekiler kol kısmı bile cuk oturuyor. fakat çubuklunun kol kısmı biraz geniş gibi diğerlerine göre ve dediğin uzunluk yok dirseğe kadar rahatlıkla alabilirsn formalar gerçekten çok güzel hepsi
  • Boy 174 kilo 75 fotodada gördüğünüz gibi hafif göbek var buna rağmen small aldım çünkü kol ve omuz kısmı tam oturdu bu ölçülere sahip internetten alacak hafif göbekli arkadaşlar M alsın 2 günde bir maç yaptığım için halı sahada dar forma seviyorum dışarıda kafeye maça vs giderken rahat edemeyebilirim bu yüzden çubuklu alacağım zaman M alacağım.

Forma Alanlar
  • quote:

quote:

quote:

yillarca barcelona da oyle oynadi ( ne gunlerdi) sponsorsuz olmak her zaman daha iyidir reklam panosu olmaktansa

kardeş forma dedimmi akla ilk sponsor gelir. Sponsorsuz forma forma değildir onun güzelliği sponsor olması. Yoksa tshirtten veya antrenman ürününden farkı kalmaz demi benim zekai kardeşim??

Opel deyince Milan

Sponsor işin tadı tuzu güzelliği formaları birbirinden ayıran şeydir. Yoksa kalıplar aynı renkler farklı sponsorda olmazsa aynı forma gibi olur herşey.

tadi tuzu olurmu hic ya. asil bir klup ne kadar az sponsor reklami aliyorsa (kucuk takimlar haric ) o kadar basarilidir kendi kendine yetiyordur yoksa real madrid formayi boyardi montpellier gibi
     Forma Alanlar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Devian

beyler biliyorsunuz geçen sene dahil kalıplar iğrenç idi... En son 2 ay önce aldım forma lan varya kol uzunlugu dirsekte , kollar çok bol , göğüs kısmı sıkı , etek kısmı yine bol böyle saçma sapan bir kalıp idi.. Kalıplar nasıl kalıplarda değişmişmi ? Birde kol uzunlugu nasıl ? Yine dirseğe kadar geliyorsa kısalttırıcam :(

kalıplar slim bence çünkü geçen seneki formalar çuval gibi duruyor bende M beden olanlar ama bu senekiler kol kısmı bile cuk oturuyor. fakat çubuklunun kol kısmı biraz geniş gibi diğerlerine göre ve dediğin uzunluk yok dirseğe kadar rahatlıkla alabilirsn formalar gerçekten çok güzel hepsi

evet sen yazdıktan sonra senin emsajın altında arkadaş paylaşmış , kolları falan harika.Gidip alayım bu hafta

• quote:

quote:

quote:

quote:

Opel deyince Milan

tadi tuzu olurmu hic ya. asil bir klup ne kadar az sponsor reklami aliyorsa (kucuk takimlar haric ) o kadar basarilidir kendi kendine yetiyordur yoksa real madrid formayi boyardi montpellier gibi
     Forma Alanlar

Boyasın forma öyle güzel zaten. Ayrıca dolu sponsor değil göğüs sponsoru alınmalı onlar estetik katıyor formaya bence. Yoksa dediğim gibi düz tshirt gibi duruyor. Mesela bizim metin oktay tshirtümüz var sponsorsuz olsa aynısı olur formamı tshirtmü belli değil bi arkada numara yazıyo gibi.

• ŞUKALEMUN kullanıcısına yanıt
    İyi de reklamsiz olunca günlük hayatta giyilebilirligi artıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

Boy 174 kilo 75 fotodada gördüğünüz gibi hafif göbek var buna rağmen small aldım çünkü kol ve omuz kısmı tam oturdu bu ölçülere sahip internetten alacak hafif göbekli arkadaşlar M alsın 2 günde bir maç yaptığım için halı sahada dar forma seviyorum dışarıda kafeye maça vs giderken rahat edemeyebilirim bu yüzden çubuklu alacağım zaman M alacağım.

Forma Alanlar

Fotografi ilk gördüğümde cansız mankene formayi giydirdiniz sandim

• sonunda formamı alabildim :D 3xl aldım 192 boy 110 kiloyum göbek var haliyle 2xl bile boldu ama o anlık 3xl aldım baya bol geliyo ve baya rahat ama bu sene çok kaliteli olmuş forma
     Forma Alanlar
    33 Mersinimin plakası :)
     Forma Alanlar

• quote:

Orijinalden alıntı: kaanbaba19

sonunda formamı alabildim :D 3xl aldım 192 boy 110 kiloyum göbek var haliyle 2xl bile boldu ama o anlık 3xl aldım baya bol geliyo ve baya rahat ama bu sene çok kaliteli olmuş forma
     Forma Alanlar
     Forma Alanlar

Bende 1.92 boy 115 kilo var 2xl ne kadar bol geldiydi bende gobek cok değil yanlar fazla birde gogus var nasıl 2xl

• quote:

Orijinalden alıntı: Venganza

quote:

Orijinalden alıntı: kaanbaba19

sonunda formamı alabildim :D 3xl aldım 192 boy 110 kiloyum göbek var haliyle 2xl bile boldu ama o anlık 3xl aldım baya bol geliyo ve baya rahat ama bu sene çok kaliteli olmuş forma
     Forma Alanlar
     Forma Alanlar

Bende 1.92 boy 115 kilo var 2xl ne kadar bol geldiydi bende gobek cok değil yanlar fazla birde gogus var nasıl 2xl

Açıkçası 2xl dar değil ama rüzgarlı bi yere geldiğinde üstünü sarıcak tipten yani öle hissettimde 3xl aldım bol olsun hem forma zaten uzun güzel olur o yüzden büyük aldım tavsiyem 2 sinide deneyin içinize sineni alın 2 ile 3 arasında sadece boy farkı var gibi geldi

• Arkadaşlar sordum ama kimse iplememiş. 90 kilo 1.85 boy var. Fazla göbek yok M tam oturdu ama hic bol olmadı. Halisahada da kullanmayacagima gore sizce M mi alınır L mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Royal Guard

quote:

quote:

quote:

Opel deyince Milan

Forma Alanlar

Kaç sponsor var lan orda

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.