Bildirim
Forma Alanlar (4. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
180 boy 87 kilo için hangi beden almalıyım ? Önceki senelerde Large alıyordum göbek olduğu için ama o zamanda formanın kendisi ve kolları çok uzun duruyordu. Medium alsam nasıl olur acaba dar mı bu sene kalıplar ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Tinúviel
Boy 174 kilo 75 fotodada gördüğünüz gibi hafif göbek var buna rağmen small aldım çünkü kol ve omuz kısmı tam oturdu bu ölçülere sahip internetten alacak hafif göbekli arkadaşlar M alsın 2 günde bir maç yaptığım için halı sahada dar forma seviyorum dışarıda kafeye maça vs giderken rahat edemeyebilirim bu yüzden çubuklu alacağım zaman M alacağım.
Hocam o iş nasıl be, ben 1.82 75 kiloyum 90 kilo gösteriyorum resmen.
Bu arada galatasaraylıyım ama formalar guzel sadece beyazı beğenmedim. Üstünüzde iyi durmuş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Arkadaşlar cubuklu formada lacivert cizgiler transparan mi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Formayi alali bir hafta olmadi ustundeki etiket cikti ama faturasi duruyor beden buyuk geldi icime sinmiyor degisebilir miyim?
Tam transparan denemez ama ince tshirtlerin arkayi gostermesi gibi fileli hissi var. Resim belli edebilirsem atarim
Kardeş yani böyle çubuklu kısmı kaldırdığımızda odanın içi direk görünüyor ama vücut üzerinde belli olmuyor doğrudur. -
-
Boy 178 kilo 58 small alsam kollar düşer xsmall var di mi beyler onu alacağım
Hani nerde 50bin kisi -
Boy 1.83 kilo 70 large aldım. Medium denedim uzerime cok yapisti large iyidir . Çubuklu bu arada
Beyler ben aldım mavi olanını 2-3 gün önce hala gelmedi. Tedarik ediliyor diyo -
Her forma alışta çocukça bir sevinç...
"Tipi hayatı felç etti" capsi koyulmadan espriyi ben yapayım.
"TİPİ HAYATI FELÇ ETTİ" -
182 boy 73 civarı kilo mavi formayı medium aldım. Aslında small da futbolcuların üstündeki gibi oldu ama m daha rahat geldi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
1.80 boy 74 kiloyum small çubuklu denedim bildiğin forma üstümde patlıcaktı. medium aldım çok kötü durmadı oturdu üzerime. -
forma alacaklar 3. formayı tercih etsin inanılmaz yakışıyor bugün bir tane aldım üstüne isimde yazdırdım 84 kiloyum L beden aldım -
quote:
Orijinalden alıntı: steven_stiffler
"TİPİ HAYATI FELÇ ETTİ"
Adam bekirin kayıp kardeşi. -
Ben çok benzetmiyorum ama arada benzeten arkadaşlarım çıkıyor. Bir defa maç izlerken annem de demişti, şu eleman sana benziyor diye... -
quote:
Orijinalden alıntı: Hawkerx
quote:
Orijinalden alıntı: steven_stiffler
"TİPİ HAYATI FELÇ ETTİ"
Adam bekirin kayıp kardeşi.
Valla benziyor
-
Arkadaşım doğum günü hediyesi olarak Mavi formadan almış. Ama bedeni tutturamamış L almış. M ile değiştirdim. Boy 1.77, kilo 75.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X