Şimdi Ara

Ford-Yeni web sitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sabah ford'un sitesine girmiştim,bildik kötü site:)
    Demin tekrar girdim bi baktım site değişmiş ara flash görseller,daha fazla bilgi falan güzel olmuş.
    Donanımhaber reklamı da benden olsun:)
    www.ford.com.tr

• quote:

Orijinalden alıntı: x-rayted

Evet az önce ben de farkettim. Kendi fordunu yarat kısmı da geri gelmiş hem 2d hem 3d olarak
    güzel olmuş ama site biraz kasıyo

araba markaları olarak en hoşuma giden site vw nin sitesi

Orijinalden alıntı: ZeroTimer

güzel olmuş ama site biraz kasıyo

araba markaları olarak en hoşuma giden site vw nin sitesi

Alıntıları Göster
    Diğer ülkelerdekilerle aynı olmuş.

Mondeo 1.6TDCI'nin de teknik verilerini koymuşlar. 0-100:11.9sn S.içi : 6lt. Ş.dışı:4,2lt.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeytinkoy

Diğer ülkelerdekilerle aynı olmuş.

Mondeo 1.6TDCI'nin de teknik verilerini koymuşlar. 0-100:11.9sn S.içi : 6lt. Ş.dışı:4,2lt.

Alıntıları Göster
    heralde focus geleceği için yenilemişlerdir

Orijinalden alıntı: Paralel Williams

heralde focus geleceği için yenilemişlerdir

Alıntıları Göster
    yalnız enayilik var. focus seçip 1.6i 115i seçiyorsun yanda hala 1.6 tdci 90 yazıyor, x paket eklenemiyor falan..

yalnız enayilik var. focus seçip 1.6i 115i seçiyorsun yanda hala 1.6 tdci 90 yazıyor, x paket eklenemiyor falan..

Alıntıları Göster
    allah razı olsun. o beyaz ekrandan illahlah gelmişti

bir inceleyelim

ekleme; ilk gözüme çarpan. yurt dışı sitelerindeki gibi olmuş. fakat firefox 4 ile bir uyumsuzluk var gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eoudoxias -- 5 Nisan 2011; 17:19:26 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    web site tasarımı
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eoudoxias

allah razı olsun. o beyaz ekrandan illahlah gelmişti

bir inceleyelim

ekleme; ilk gözüme çarpan. yurt dışı sitelerindeki gibi olmuş. fakat firefox 4 ile bir uyumsuzluk var gibi

Alıntıları Göster
    Yav şu yeni focus bari uçuk fiyatlarla girmesede piyasaya 150 hp ecooboost'u alsak

• quote:

Orijinalden alıntı: deniz6

Yav şu yeni focus bari uçuk fiyatlarla girmesede piyasaya 150 hp ecooboost'u alsak

Otosan 150 lik ecoboost getirmiyor sadece 180lik getiriyor.

quote:

Emin misiniz?Bence ilk etapta 150'likler gelecektir.Fordun forumunda bir arkadaş bu resmi koymuş gelecek motorlar diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz6 -- 5 Nisan 2011; 17:31:10 >

• quote:

quote:

quote:

Emin misiniz?Bence ilk etapta 150'likler gelecektir.Fordun forumunda bir arkadaş bu resmi koymuş gelecek motorlar diye.

Alıntıları Göster
    nihayet böyle bir rezillik olamazdı. artık hayrına ben tasarlayıp vericektim kodları

• quote:

Orijinalden alıntı: Bay KospiR

nihayet böyle bir rezillik olamazdı. artık hayrına ben tasarlayıp vericektim kodları

Alıntıları Göster
    Bencede görsel açıdan daha güzel olmuş

quote:

quote:

2.0 dizel 115 HP'lik aracı getireceklerini sanmıyorum. Yanına yıldız işareti koymuşlar zaten.

Focus'ta 2.0 TDCI 140 HP ve 55000 - 60000 TL civarında bir fiyatı olursa, peynir ekmek gibi gider.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bergspyder

quote:

quote:

quote:

2.0 dizel 115 HP'lik aracı getireceklerini sanmıyorum. Yanına yıldız işareti koymuşlar zaten.

Focus'ta 2.0 TDCI 140 HP ve 55000 - 60000 TL civarında bir fiyatı olursa, peynir ekmek gibi gider.

Alıntıları Göster
    Çok şükür..

Bu arada insanlar kasa değişikliği nasıl olurmuş- iç mekanda özgün tasarım nasıl olurmuş görsünler.(bknz: Yeni Focus)

• quote:

Orijinalden alıntı: gorkemuse

Çok şükür..

Bu arada insanlar kasa değişikliği nasıl olurmuş- iç mekanda özgün tasarım nasıl olurmuş görsünler.(bknz: Yeni Focus)

Alıntıları Göster
    bi ford un bi de nokia nın web sitesini hiç yakıştıramıyordum , iyi olmuş değiştirdikleri

• quote:

Orijinalden alıntı: Mertcan.

bi ford un bi de nokia nın web sitesini hiç yakıştıramıyordum , iyi olmuş değiştirdikleri

Alıntıları Göster
    Saçma sapan bir site olmuş.Bu sitede çoğu ziyaretçi işlem yapmadan sinirlenip çıkar.

Orijinalden alıntı: SerkanYazgan.

Saçma sapan bir site olmuş.Bu sitede çoğu ziyaretçi işlem yapmadan sinirlenip çıkar.

Alıntıları Göster
    Sonunda ya sonunda.Ben bunlara 1-2 tane mail attım ''yapacağınız sitenin ben'' imasıyla, düzeltmişler iyi olmuş.Koskoca ford'un sitesini power point sunumlarından web masterlığa terfi etmiş bilgisayar giriş terk adama yaptırmışlar gibi geliyordu

Not: Fiyatlar bölümünde ''Tavsiye Edilen Kampanyalı Anahtar Teslim Fiyatı (Destekli Kredili)'' gibi bir ibare var pek güldüm.Fiyatlar destekli olunca biraz desteğe ihtiyaç duymuşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepNote -- 5 Nisan 2011; 21:40:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DeepNote

Sonunda ya sonunda.Ben bunlara 1-2 tane mail attım ''yapacağınız sitenin ben'' imasıyla, düzeltmişler iyi olmuş.Koskoca ford'un sitesini power point sunumlarından web masterlığa terfi etmiş bilgisayar giriş terk adama yaptırmışlar gibi geliyordu

Not: Fiyatlar bölümünde ''Tavsiye Edilen Kampanyalı Anahtar Teslim Fiyatı (Destekli Kredili)'' gibi bir ibare var pek güldüm.Fiyatlar destekli olunca biraz desteğe ihtiyaç duymuşlar

Alıntıları Göster
    Yeni site çok iyi olmuş.Ayrıca Fiestalarda indirim gelmeside de hoş olmuş bin tl civarı fiyatlar düşmüş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canvarol -- 5 Nisan 2011; 23:20:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: canvarol

Yeni site çok iyi olmuş.Ayrıca Fiestalarda indirim gelmeside de hoş olmuş bin tl civarı fiyatlar düşmüş.

Alıntıları Göster
    güzel dizayn etmişler...
    yalnız Mondeo 1.6 dizel için indirim şart...
  • quote:

Orijinalden alıntı: toz-koparan

güzel dizayn etmişler...
    yalnız Mondeo 1.6 dizel için indirim şart...

Alıntıları Göster
    yeni fordun hala fiyatı belli degil. acep kaçtan gelir recep
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.