Şimdi Ara

.::. FORD KUGA ECOBOOST KULUBÜ 2013-2016 .::. (531. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
10.980
Cevap
105
Favori
718.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 529530531532533
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Vitesli derken manuel vites mi kastettiniz ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet manual vitesi kastediyorum. Zira otomatik vitesin dizel motorda benzinlideki gibi rahat çalışmadığını düşünmeye başladım. Her ikisini de aynı marka ve modelde test etme fırsatım olmadı. Mesela yeni megane4 otomatik ve yeni Tiguan dsg yi test sürüşü yaptım bu hafta, ikisi arasında çok fark var mukayese ettiğimde. Her ikisi de 6 ileri tek bildiğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _SANTRAL_ -- 18 Ağustos 2018; 23:24:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fakat ben benzinli otomatik üzerinde duruyorum. Dizel için çok fark vermek lazım ancak 7-8 senede amorti edilebilecek.Hemde benzinlinin konforundan feragat ederek.

1.6 eko ile

1.5 eko arasında tam olarak ne fark var acaba?

Şehir dışı veya şöyle sorayım; yokuş aşşağı dışında herhangi nir zamanda benzinli fe en az kaç litre/100 km görebildiniz?

Ben en az 4.4 lt/100km görebildim mesela şu anki arabamda..

• _SANTRAL_ kullanıcısına yanıt
    1.5 yarım litre daha az yakar. 1.6 yarım saniye daha performanslı.

• Yani hızlanma-0,5sn=+1,5lt/100km.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _SANTRAL_

Yani hızlanma-0,5sn=+1,5lt/100km.
    Yok yakıt 1.5 litre oynamaz. Yarım litre civarında oynuyor o da.

Çok dur kalk varsa 1 litre.

• amadeus99 A kullanıcısına yanıt
    Hee tamam başta yazdığınız 1.5’u litre olarak anladım yanlışlıkla.

• Selamlar arkadaslar

1.6 motor 2013 selective-tekno paket kullanicisiyim. Daha önce forumda yazışıldı mı göremedim fakat benimle aynı problemi yaşayan arkadaşlar var mı diye yazıyorum. Araca ilk binerken alarmı devre dışı bırakıp ön yolcu veya söför tarafından kapıyı acınca arka taraftan TİK TİK TİK TİK şeklinde seri bir ses duyuluyor. Ayni sekilde stop tuşuna basıp arabadan inmek için söför yada ön yolcu kapısını actıgımda ayni ses duyuluyor. Seyir halindeyken yahut dururken arka kapilar acildiginda bu sesi duymuyoruz. Ilk defa binerken ve aractan inerken duyuluyor. Neden kaynaklanabilir, fikri olan yada daha önce yaşayan var mı ? Yetkili Servis sorunu bulamadı mühendislige sordu yanıt bekliyoruz bakalım.

• Arkadaşlar merhaba.
    Konunun bir çok sayfasını okudum ama kafama takılan sorunun yanıtını bulamadım. 2014 ve 2015 model benzinli+TÜPLÜ bir Kuga almayı düşünüyorum.
    Son 6 yıldır iki farklı model dizel 3008 kullandım. Birde Kuga alayım diyorum ama bütçem ancak 2014/2015 benzinlilere yetiyor.
    İnternet de ilanlarda tüplü araçlar var. Aramızda tüplü olarak kuga kullanan veya bilgisi olan arkadaşlar bana yarcımcı olursa sevinirim.
  • 2015 titanyum 0 km alip 6 bin de sivi prins taktirdim 56 bin km kadar kulandiktan sonra esime devrettim o kullaniyor. Kafaniza takilan soru varsa buyrun...

• beyaz-siyah B kullanıcısına yanıt
    235 50 r 18 lastik için 4 adet jant arıyorum.İstanbul içinde satan arkadaş varsa bana ulaşabilir.Yada güvenilir satıcı tavsiyesi varsa iletebilir.
  • civanmert1980 C kullanıcısına yanıt
    Bende 2014 aralık 1.6 ecoboost trend-x modeli var,prins sistem (yeni çıkan)taktırdım 4 ay önce.Gayet memnunum yakıt inanılmaz düştü ve benzin hiç sarfetmiyor.ibre yaklaşık 1 aydır hiç yerinden oynamadı.başka sistemleri bilmiyorum ama bu taktırdığım sistemin en yeni model olduğunu taktırdığım servis söylemişti.Kısacası ben çok memnunum hatta satmayı düşünüyordum daha önce benzin sarfiyatından dolayı fakat şuanda vaçgeçtim.
  • S.a arkadaşlar 2 gün önce 2015 trendx 1.5 E.B Kuga sahibi olduk almadan önce çok arastirdik çok yakar dediler çok korktuk bir vazgectik bir aldık derken sonunda aracı aldık.Sunu soylim Kuga muhteşem bir araç yakıyor ama bu araç 15 litre yaksa da hakediyor .İnşallah herkes uzun yıllar kazasız belasiz kullanir.Artik aranizdayim 300. Sayfadan okumaya devam ediyorum😃

• gokhan3368 G kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun. aramıza hoşgeldiniz. ben de çok uzun bir süre sonra foruma ancak yazabildim. size de tüm dostlara da kazasız belasız yolculuklar inşallah.

kuga güzeildir, tadını çıkartın.
  • lordlegolas83 kullanıcısına yanıt
    Aynen Kuga gerçekten güzel araç.Rabbim kimseye kaza bela vermesin inşallah.

• madem uzun aradan sonra gelebildik, forumu canlandıralım bari biraz.

arkadaşlar tesla tipi dikey ekranlardan takan oldu mu hiç. malum uzak doğudan getirmek gerekiyordu ama artık gerek kalmamış. CYCLONE da yapmış baksanıza. ne dersiniz.

www.cyclone.com.tr
    �r�nler > Ford Kuga 12 �n� 2013-2016 Android'li DVD ve Multimedya Sistemi > CYCLONE
    http://www.cyclone.com.tr/urundetay.asp?sno=193&uno=635

• lordlegolas83 kullanıcısına yanıt
    Ürün güzelde böyle şeyler alınacak ise Çin'e giden birini bulmak lazım.

Tr fiyatları ile zor.

İnsanlar bu tür ürünler neden pahalı anlamıyorlar onu da anlatayım. Bu ürünler -30 +80 derecede çalışmak zorunda. Asıl fiyat ondan yükseliyor. Yoksa ekran işlemci falan ucuz.

valla doğru abicim. çinden alınabilir ama malum artık bu döviz kurları ile o da zorlaştı artık.

belki CYCLONE nun yapması uyumluluk ve çalışma bakımından daha iyi olabilir mi düşünmüyor değilim. malum servisler CYCLONE takıyordu herkese.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordlegolas83

valla doğru abicim. çinden alınabilir ama malum artık bu döviz kurları ile o da zorlaştı artık.

belki CYCLONE nun yapması uyumluluk ve çalışma bakımından daha iyi olabilir mi düşünmüyor değilim. malum servisler CYCLONE takıyordu herkese.
    Cyclone Çin'den alıyor zaten. Sadece yazılımda ufak tefek makyajlar uygulayıp satıyor.

Fiyat ne kadar cidden.

eyvallah bilgi için
    kendi internet sitesinden satış yapmıyor CYCLONE. hiçbiryerde de bulamadım fiyatını.
  • 
Sayfa: önceki 529530531532533
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.