Şimdi Ara

.::. FORD KUGA ECOBOOST KULUBÜ 2013-2016 .::. (532. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.974
Cevap
107
Favori
704.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 530531532533534
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hocam ben eskisi kadar dh forum girmiyorum onun yerine Kuga facebook sayfasında yazıyorum, Onat Beye söylersiniz sizi alır belki:))@lordlegolas83

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2015-2016 1.5 ecoobost sellective tekno ile 2017 yeni kasa 1.5 dizel style arasında gidip geliyorum. Biri eski kasa benzinli ama ağzına kadar özellik dolu diğeri yeni kasa dizel ama bomboş.Sizce hangisi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ogz45 O kullanıcısına yanıt
    Yeni kasa değil hocam o. Ağır makyajlı sadece.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: beyaz-siyah

    herkese merhaba
    aracım 50 bin olmak üzere lastikleri değiştirmeyi düşünüyorum artık. üzerinde orjinal hankook dynapro hp2 235/55/17 99v lastik var. ilk başlarda memnundum ama kullananlar bilir zamanla ön lastiklerde parçalanmalar oldu. yaklaşık 20 bin km önce ön - arka lastik değişimi yaptım. ilk yıl yol tutuş ve yaz-kış performansından çok memnundum ama son sene özellikle yağmur performansı ve yüksek gürültü sorunu oldukça arttı.
    lastik değişimi konusunda kararsızım fikirlerinizi alayım dedim.

    1- f/p ürünü tavsiye edeceğiniz var mı dır.
    2- yaz lastiğimi alsam yoksa yine 4 mevsim mi(gönlüm 4 mevsimden yana çünkü samsunda yaşıyorum kış malum pek olmuyor bazen ayda bir ş. dışına gidiyorum 4 mevsim işimi görüyor)
    3- lastik araştırırken bf goodrich markası ilgimi çekti 4 mevsim modeli de oldukça dayanıklı ve taşlı yollarda oldukça guvenilir olduğu söyleniyor. kullanan yada bilgisi olan var mı ?
    Hocam, tercihiniz ne oldu? Hankook dynapro modelini tavsiye etmiyor musunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar merhaba.

    2018 model kugaya kışlık lastik-jant seti için 4 adet lastik basınç sensörü almayı düşünüyorum. bu yeni sensörlerin araca tanıtılması nasıl oluyor ? parçacılara sorduğumda direk takarsan kendi kendine eşleşir çalışır diyorlar ancak emin olamadım.
  • Arkadaşlar 2018 1.5L EcoBoost Titanium benzinli Otomatik almayı düşünüyorum. Kullanan varım acaba? Yorumlarınızı alabilir miyim? Özellikle otomatik şanzımandan memnun musunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zeusss_001 Z kullanıcısına yanıt
    2018 style var bende. genel olarak memnunum araçtan. şanzımanda sorun yok. zaten klasik tork konvertörlü bir şanzıman. konfor ve yol tutuş iyi. malzeme kalitesi ve işçilik sınıf standartlarında. araç biraz yüksek yapıda olduğu için yüksek hızlarda rüzgar sesini içeriye alıyor. ayrıca yine büyük ve ağır olmasından dolayı yakıt tüketimi yüksek. ayrıca motor 182 hp olmasına rağmen çok performanslı hissettirmiyor. başka merak ettiğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hector81

    Hocam, tercihiniz ne oldu? Hankook dynapro modelini tavsiye etmiyor musunuz?

    Alıntıları Göster
    merhaba sayın hector

    tercihimi kormoran dan yana kullandım. michelin yan ürünü olarak üretilen bir markaymış.
    alırken yanak yüksekliği 5 puan yüksek olandan aldım, biraz fazla olsun istedim. şu ana kadar oldukça memnunun, fren emsafesi ve özellikle de sessiliği oldukça başarılı. yanak yüksekliği 5 puan artınca kuganın hafif sert dinaikleri yumuşadı ve konfor muazzam arttı. aracı eşim kullanıyor benim gibi zorlamıyor. uzun yolda limitlerinde ve hafif üzerinde kullandığımda yine sorunsuz şekilde göevini yapıyor.
    sonuçta memnunun ve gerekirse bir sonraki sefer yine tercih ederim. f/p ürünü bana göre.




  • Arkadaşlar 2015 model kuga mı 75.000 bakımına götürdüm. bir kez auto-start devreye girdikten sonra hata vermişti, lütfen p konumuna alıp yeniden başlatın diye. bakımda akü biraz boşalmış şarj edelim dediler, tamam dedim. İki hafta geçti dört kez aynı şey oldu, auto-start hatası. bazen de devreye giriyor ama 2 saniye içinde motor yeniden çalışmaya başlıyor. Antalyadayım, öyle soğuk bir yer de değil yani. Sorun ne olabilir sizce?
  • dreko2000 D kullanıcısına yanıt
    geçmiş olsun. buralara pek kimse uğramıyor artık. face grubuna sorarsanız daha hızlı cevap alabilirsiniz
  • Dostlar bende 2017 model 1.5 motor Ford Kuga var,orijinalinde büyük ekran yoktu Ali Express' den satin alip monte ettim,geri görüs kamerasini da taktim,gayet güzel calisiyor. Park yaparken önümü pek göremiyorum bir tane ön kamera aldim radyoyu söküp denedim calisiyor.Problem kamera kablosunu önden arac icine nasil cekecem,kaput ici baya dar kablo gecis deligini bulamadim.Yardimci olursaniz sevinirim.
  • Bütün ford severlerin ve kullanıcılarının yeni yılını kutlarım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dreko2000 D kullanıcısına yanıt
    Akü bitmeye başlamıştır.Yenilenmesi gerekiyor.Garanti devam ediyorsa değiştirirler.Aynı şey bana da olmuştu.Garantiden değiştirdiler.
  • 1.5 selective lerin 2 çekeri var mı
  • ÖNEMLİ DUYURU
    Şu anda Ford Etis sayfasında henüz yayınlanmamış olabilir. Ford Acil servis eylemi 18S07 kodlu bir recall yayınlamış. Emniyet için lütfen yetkili servislerinize bir danışınız.
    Recall 2013-2014 model 1,6 ecoboost manuel vites motorlar için geçerli gözüküyor.

    Konu uygunsuzluk debriyaj sisteminin gözden geçirilmesini kapsıyor. Çıkan sonuca göre software update veya yenilemeye gidilmesi söz konusu.

    Saygılar, selamlar.


    https://ford.oemdtc.com/3557/safety-recall-18s07-clutch-pressure-plate-cracks-2015-2016-ford-focus-2013-2014-fusion?fbclid=IwAR3WALO75uxNqH4H8eY6vp-pJYumdbXqMYP5A4yt_tJ13tUa4_XN8_Md_JU




  • quote:

    Orijinalden alıntı: zeusss_001

    Arkadaşlar 2018 1.5L EcoBoost Titanium benzinli Otomatik almayı düşünüyorum. Kullanan varım acaba? Yorumlarınızı alabilir miyim? Özellikle otomatik şanzımandan memnun musunuz?
    Artık benzinli Titanium gelmiyor. Sadece Style pakette var benzinli.
  • maestro_34 kullanıcısına yanıt
    Galiba makyajdan sonra üst donanımları getirmemeye başlamışlar. ben temmuz ayında aldığımda satış temsilcisi öyle söylemişti. bayileri tek tek aradım sordum ama hiçbirinde üst donanımlı araç yoktu. işin ilginç tarafı fiyat listesinde vignale da dahil tüm donanımlar benzinli otomatik kombinasyonu ile var ancak bayilerde yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: haacar

    Galiba makyajdan sonra üst donanımları getirmemeye başlamışlar. ben temmuz ayında aldığımda satış temsilcisi öyle söylemişti. bayileri tek tek aradım sordum ama hiçbirinde üst donanımlı araç yoktu. işin ilginç tarafı fiyat listesinde vignale da dahil tüm donanımlar benzinli otomatik kombinasyonu ile var ancak bayilerde yok.
    Aynen öyle. Dizel motordan dolayı benzinli tercih edilmiyormuş. Bir de Style'dan Titanium'a geçildiği anda ÖTV matrahı sanıyorum bir üst kademeye geçiyor ve fiyat da çok artıyor.
  • 4. Yıl bakımı yapıldı.



    Fren sıvısı, balatalar, lastikler ön arka, balans dahil 1450 TL.



    Birde güncelleme yapıldı, araç daha bir yumuşak oldu sanki vites konusunda.



    5. yılda triger varmış ama km düşük daha idare eder dendi.



    Arada bilgi verelim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cabbar abi C kullanıcısına yanıt
    Merhaba, daha önce konu tartışılmış olabilir, şimdiden özür diliyorum.

    2015 model Selective full Ford Kugam var. Aliexpress'den ve internetten aracım için 10.4 veya 12.1 inç tesla android Araç Multimedia+PC sistemi araştırıyorum.

    Aliexpress'de birçok mağaza ile yazıştım ve yazışmaya devam ediyorum.

    Cyclone sitesinde 12.1 inç ürün gösteriyor, ancak neredeyse 1 senedir getirecekler. Pek ümidim de kalmadı. Focus, mondeo v.s. için var Kuga için yok maalesef.

    Sıkıntı; bu tür sistemler Türkiye'de kullanılan araçlarlka uyumlu değil. Ön park sensörü, oto-park veya klima kontrollerinde sıkıntılar var. Oto-parkı geçtim artık, diğerleri çalışsa yeter.

    Türkiye'ye getirilen 9 inç'lik sistemlerde bile sıkıntılar var.

    Sizlerden Android sistem (2gb RAM ve Android 7.1 üstü) kullanan var mı? Özellikle selective araçlar için uyum konusunda bilgi verebilir mi?

    Tesla tarzı kullanan var mı?

    Kullandığınız sistemler saf android mi? (Bazıları android+wince çalışıyor ki bence sorunlu!)

    İnternette C-max için getireni gördüm, park sensörleri+klima kontrollleri aktif değil (youtube'de videosu da var), aldığı yerle görüşüyorlarmış sanırım, ancak sonuç ne oldu internetten ulaşamadım. İstanbul'da Demir Usta getirmiş 10.4 inçlik bir sistem. Ancak, telefonda görüştüğüm kadarıyla "nefret etmişler", herşeyi sorunlu.

    Öte yandan, sistemler çalışsa, inanılmaz güzeller!

    Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum.

    Saygılarımı sunuyorum,




  • 
Sayfa: önceki 530531532533534
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.