Şimdi Ara

Dizel Fiat Bravo mu Toyota Auris mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
1
Favori
12.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu Mart kampanyasından bir araba satın almak istiyorum ve bu iki araç arasında kaldım. Her iki araç için cebimden aynı miktar para çıkacak. Siz olsanız hangisini alırdınız Fiat Barvo 1,6 multijet mi yoksa d4d auris mi. Auris kasa değiştirecek diye duydum birde iç malzeme kalitesi hakkında iyi değil dediler ama diğeride adı Fiat yani siz kullanıcıların tavsiytelerini almak istiyorum. Aradığım özellikler sorunsuz olması ve az yakması ve en önemlisi güvenli olması sonuçda çoluk çocuğumuzu taşıyacağız ha arada hızda yaparız. Fiat Bravo 105 beygir Auris ise 90 beygir.

• quote:

Orijinalden alıntı: AClass1709

Bu Mart kampanyasından bir araba satın almak istiyorum ve bu iki araç arasında kaldım. Her iki araç için cebimden aynı miktar para çıkacak. Siz olsanız hangisini alırdınız Fiat Barvo 1,6 multijet mi yoksa d4d auris mi. Auris kasa değiştirecek diye duydum birde iç malzeme kalitesi hakkında iyi değil dediler ama diğeride adı Fiat yani siz kullanıcıların tavsiytelerini almak istiyorum. Aradığım özellikler sorunsuz olması ve az yakması ve en önemlisi güvenli olması sonuçda çoluk çocuğumuzu taşıyacağız ha arada hızda yaparız. Fiat Bravo 105 beygir Auris ise 90 beygir.

illede ikisinden biri diyorsanız bravo alın derim.herşey bir yana bravonun tipi auristen çok çok güzel bence.bravo çok havalı duruyor.sanırım toyotanın çirkin tasarım yapmak özel politikası.ben bir tane güzel toyota görmedim daha.bu benim yorumum karar sizin!

• bende bravo diyorum
  • sorunsuzluk olarak toyota öndedir ama auriste pek tutmadı ikinci el asıldır bilmem sıfır araç almam ama illa bu ikisi arasında kalsaydım bravo alırdım heralde bravo alırsanız mutaka donanımlı alın
  • Ben şahsen bu makyajlı aurise bitiyorum. Az yakıyor, motoru yeterli ve toyota kalitesi var. Ben olsam hiç düşünmeden auris alırdım. Sonbahara doğru nasipse bende alıcam. Şimdiden hayırlı olsun
  • Auris tabikide...
    Öncelikle Toyota Sonra sportif ve şık tasarımdan dolayı Auris.Bravo bildiğin Grande Puntonun büyüğü.

• tabiki bravo alınır. 1.6 multijet 105 hp , 300 nm tork. otoban canavarı bravo.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VW GOLF mü TOYOTA AURİS Mİ?
    14 yıl önce açıldı
    Honda Civic mi Toyota corolla mı?
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2012 Bravo'nun son senesi, yani 2013'te bravo üretilmeyecek, auris kasa değiştiriyor derken bunu da dikkate alın. Bir de bravonun 2. eli durgun,
    hakettiği yeri gören bir araç değil.
  • Tabi ki bravo puntoyla kıyaslanmayacak derecede geniş , konforlu , performanslı ve prestijli bir araç 105 beygir 300 tork ta hafife alınamaz bence.

• Test sürüşü yapmadan karar vermeyin.
  • Fikir vermesi açısından.

Auris dizelde en full donanımda bile Cruise Control olmadığı aklınızda olsun.

• Auris tabii ki de. Bravonun yenisi üretilmeyecek, ikinci eli zayıf. Auris hem ekonomik motoru, hem de toyota kalitesi ile bravodan çok daha mantıklı. Auris tutulmuyor, bravo al diyenler var. Bunlara sadece gülünür.
  • Her türlü Fiat Bravo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakangrbz

Auris tabikide...
    Öncelikle Toyota Sonra sportif ve şık tasarımdan dolayı Auris.Bravo bildiğin Grande Puntonun büyüğü.

Herkes aynı şeyi yapıyor. Beğendiği aracın en donanımlısını koyuyor beğenmediği aracın manuel klimalısını

Benim tercihim bravo olurdu motorundan ve cam tavanından dolayı

• quote:

Orijinalden alıntı: Berk Erden

Benim tercihim bravo olurdu motorundan ve cam tavanından dolayı

Dostum fotoğrafları http://www.netcarshow.com/Bu adrestren aldım.Aynı açılarda fotoğraflar bulmaya çalıştım.Auris fotoları kısıtlı idi.Ve kesinlikle cam tavanına göre araç almam.D4d motor ile multijet motoru muadil saymam.Biri dünyanın en zor arazi koşullarında bile kullanılıyor.Diğeri sokak jiplerinde.
  • Bravo havada karada denizde auristen iyidir.
    Fakat eğer mezarcıyım galericiyim satayım kafasındaysan aurisi al.
    yada gel 0 arabaya bunca para bağlama-2. el daha 20 binde full donanımlı 120 beygirliğini alırsın bravonun.
    Yollarda bmw kovalarsın(en azından yetişmeye çalışırsın)
  • Her türlü bravo derim.İsterse 2013 de üretimden kalksın isterse ikincş eli daha zayıf olsun.Sağlamlığıyla kendini kanıtlamış 120 hp 300 nm torkuyla birçok almanın sunamadığı mükemmel bir dıesel seçeneği sunuyor.4335 mm uzunluk 1792 mm genişlik 1490 mm yüksekliğiyle boyutlarıyla c sınıfına yakışan bir araç.Üstelik bagaj hacmi 400 lt.Aurıs ve golf gibi b sınıfı gibi durmuyor.Ben otoshow fuarında golf ünden tutun da aurıs,308,megane 3,yeni focus,kıa ceed,Yeni c4 e kadar hepsini tepeden tırnağa inceledim.İçlerinden hiçbirisi dış tasarımıyla da içmekanıyla da bagajıyla da beni bravo kadar kendine çekmedi.Özellikle forumda bazı araçlar gerçekten fazla abartıldığını gittiğim otomobil fuarında bizzat gördüm.
  • toyotacıyım amak esinlikle bravo auris gibi tasarım özürlüsü bir arabaya o kadar para verilmez.
  • şehiriçi kısa yol koşullarında Bravo nun çok yaktığını okudum, artık üretiminin son verilmesi de beni çok şaşırttı, neden bukadar tutulan bir aracı portföyünden çıkartsın, bende kalan soru işaretleri. Auris ise yürüyen aksamı çok güzel ama iç malzeme kalitesi çok ucuz sanırım ondan dolayıda tıkırtı problemi varmış. Bu durumda acaba benzinli Toyota Corolla 1,33 e mi yönelsem? yada herhangi bir 1,2 tsi motor a mı sonuçta yılda 12 bin km yapan biriyim ve genelde şehiriçi kısa mesafeler
  • Tabikide Beyaz Renk Makyajlı Dolusundan Auris diyorum üzerinede xenon bide cam üzeri spoiler koydunmu Fiat'ı aklından silebilirsin..
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.