Şimdi Ara

ford kuga

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bolca ; asx qashqai juke ve ix35 görüyorum son zamanlarda.
    kuga'nın ne eksiği var ?

DH RUOJA
  • Kuga nin rakibi juke, qasqahi degil de kia sorento, Chevrolet captiva gibi araclardir bana gore.

Bu sekilde kiyaslicak olursak Kuga yine başarısız fakat az da olsa görüyorum arada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: `bELa

Kuga nin rakibi juke, qasqahi degil de kia sorento, Chevrolet captiva gibi araclardir bana gore.

Bu sekilde kiyaslicak olursak Kuga yine başarısız fakat az da olsa görüyorum arada

Kuga, Qashqai ve Sportage ile rakiptir.

Sorento bir üst sınıf bir SUV.

Orijinalden alıntı: Ruoja

kuga tutulmadımı hiç görmedim ?
    kuga'nın ne eksiği var ?

kuga'nın en büyük eksiği 1.6 ya da 1.5 motorunun bulunmaması ve tabii ki de buna bağlı olarak oldukça yükselen fiyatı. kuga'nın da 1.6 tdci düz vites versiyonu olsa, 60.000 TL civarı satılsa peynir-ekmek gibi giderdi.

Orijinalden alıntı: mechaniciac

quote:

kuga'nın ne eksiği var ?

kuga'nın en büyük eksiği 1.6 ya da 1.5 motorunun bulunmaması ve tabii ki de buna bağlı olarak oldukça yükselen fiyatı. kuga'nın da 1.6 tdci düz vites versiyonu olsa, 60.000 TL civarı satılsa peynir-ekmek gibi giderdi.

Sebep bence bu degil.

Aynı fiyatlarda olan yani 90.000 tl civarında olan 2.0 Chevrolet captiva peynir ekmek gibi satıyorsa kuganin aynı şartlarda aynı fiyatlarla satamamasi basarisizliktir bana gore

Ama tasarımı v.s guzel beğeniyorum kuga yi

• quote:

Orijinalden alıntı: `bELa

quote:

Orijinalden alıntı: mechaniciac

quote:

kuga'nın ne eksiği var ?

Sebep bence bu degil.

Aynı fiyatlarda olan yani 90.000 tl civarında olan 2.0 Chevrolet captiva peynir ekmek gibi satıyorsa kuganin aynı şartlarda aynı fiyatlarla satamamasi basarisizliktir bana gore

Ama tasarımı v.s guzel beğeniyorum kuga yi

tabii ki de. 2012 model aracın içine 2004 model C-MAX konsolu koyarlarsa haliyle satış başarısı düşer. aracın tipi gerçekten iyi ama ford'un yanlış politiası sonucu kuga mk1 başarısızlık oldu. kuga mk2'den umutluyum şahsen. iç mekan-dış görünüm gayet iyi. boyutlar baya büyümüş. 1.6 motor da gelecek diye biliyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    honda crv -toyota rav4
    15 yıl önce açıldı
    Ford Kuga seat ateca honda crv
    3 yıl önce açıldı
    Kia Sportage vs Hyundai Tucson
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yanlış motor seçimi ve rakiplerinin bu segmentte çok tecrübeli olması. Bence açıklaması budur. İkinci yorum doğru olmuş. Kuga'nın rakipi Juke'dir. Sonuç olarak Nissan bu segmentte çok başarılı araçlar üretmiştir. Her markanın ustalaştığı bir segment vardır. Nissan'ında bu segmentte F/P oranında rakibi azdır.
  • Kuga'nın muhteşem arka tasarımıyla , Focus II çakması ön tasarımı tam bir tezat bana göre ; ayrıca 100.000 - 120.000 TL 'ye Navigasyon sistemi olmayan / bulunmayan araç alınmaz, zaten KUGA X- Paket ile 75.000 - 85.000 satılıyordu vergi artışından önce yine tutulmuyordu ;ancak genel itibariyle beğendiğim , imrendiğim araçlardan hakkını yemiyeceğim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golfçü_ -- 25 Nisan 2012; 23:46:32 >
  • Piyasada tutulan compact SUV'lara bakınca Captiva dışında 2.0 motorlu olup da tutulan yok. QQ, Tiguan, ix35, Duster, Juke falan hep 1.5-1.6 motor seçenekleri ile çok satılan SUV'lar. 2.0 motorlu olup tutulan sadece Captiva var. Onun nedeni de bence Captiva'nın büyük ve heybetli kasası ve biraz da sürü psikolojisi.

Bana göre Kuga, Captiva'dan daha başarılı. Daha şık tasarımlı, çift kavrama şanzımanlı, daha düşük tüketime sahip. Captiva'yı kullanmadım ama Kuga'nın yol tutuşu binek araçlar iyi neredeyse.
  • fiyati fazla.o parayi vercegime crv alirim.
  • 1,6 motoru yok, donanımı rakiplerine göre boş, içi eski focusla aynı ve çok basit, 2. eli yok satmaması normal sırf ford olduğu için satacak diye birşey yok

1-motor seçenekleri
    2-Focus 2,5 dan alıntı iç mekan,focus 3'e benzer dış tasarım..Bu sınıflarda araç alacaksam kendine özgü bir tasarımı olsun isterim ki herkes ister..Mesela juke her ne kadar beğenmesemde kendine has bir tarzı var..
    3-Fiyat politikası
    4-Fiyatlara karşı alınabilen donanım seviyesi

Ford Focus TDCİ/11
  • bence mükemmel bir araba, 1 haftadır sahibiyim ve herkese öneririm

Bkz. 95.000TL'den başlayan fiyatlar..

Orijinalden alıntı: zugasi_berepe

Tutmamasının başlıca nedenleri ;

1-motor seçenekleri
    2-Focus 2,5 dan alıntı iç mekan,focus 3'e benzer dış tasarım..Bu sınıflarda araç alacaksam kendine özgü bir tasarımı olsun isterim ki herkes ister..Mesela juke her ne kadar beğenmesemde kendine has bir tarzı var..
    3-Fiyat politikası
    4-Fiyatlara karşı alınabilen donanım seviyesi

+1

Orijinalden alıntı: brkprlk35

Yanlış motor seçimi ve rakiplerinin bu segmentte çok tecrübeli olması. Bence açıklaması budur. İkinci yorum doğru olmuş. Kuga'nın rakipi Juke'dir. Sonuç olarak Nissan bu segmentte çok başarılı araçlar üretmiştir. Her markanın ustalaştığı bir segment vardır. Nissan'ında bu segmentte F/P oranında rakibi azdır.

İyide Ford suv-pick up konusunda çoğu markadan daha tecrübelidir.

Keşke Abd deki explorer-flex-edgeyi falanda getirseler sadece orda escape olarak geçen kugayı getiriyolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Draqonn -- 5 Haziran 2012; 13:34:37 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.