Şimdi Ara

FORD FOCUS MU - C MAX MI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
8.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi akşamlar bi arkadasım araba alma arefesinde. Ailesi 5 kişi 3 yetiskin 2 cocuk. Genişlık bakımından performans konfor ve yol tutuşu bakımından örnekdeki arabalardan alacak ama karar veremedi saydıgım yönleri hangisi daha iyi karşılar?

CMAXhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2013-c-max-1.6-tdci...titanium-x-paket-full...sezergrup-tan-251484517/detay

FOCUShttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2012-model-ford-focus-1.6-tdci-titanium-x-250783673/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanyuce35 -- 17 Aralık 2015; 18:41:09 >

• ben kullanmadığım için çok fazla bilgim yok. ikisi arasında bende gel git yaşıyorum.

arkadaşın focus sedanında kısa mesafelerde şehiriçinde yolculuk ettim ben sıkıntı görmedim ama bazı arkadaşlar arka tarafın çok boğuk ve basık olduğundan şikayetçi olmuşlardı. cmaxın aynı modelinde yolculuk ettim çok hoşuma gitmişti. cmaxın sadece yol sesi ve motor sesini çok aldığını yönünde şikayetler var, yol tutuşunda focusu daha başarılı olduğu söyleniyor. cmaxın birinci vitesin hantal olduğundan bahsedenler de var. birazda 2.elde cmaxlar daha çok çok değer kaybediyor gibi belirli bir müşteri potansiyeli var.

birebir kullanan varsa yorum yaparsa sevinirim konuyu takipteyim.
  • 1905ARMADA kullanıcısına yanıt
    Evet bu gibi söylentiler var ama genis ve ferahlik bakiminan c max cok daha iyiymis cmaxa binmedim ama focusa cok bindim. Oyuzden kararsiz kaldik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çocuklu aile için c-Max iyi olur tabi. Ikisini de test edin

• aynı focus 3 bizdede var.ilandaki focus km çok yüksek ve yıpranmışa benziyor.2013-2014 model henüz 20.000 km de cıncık gibi dizel trendx tavsiye ederim.hemde fiyat olarak 53-55.000 tl dolaylarında.

focus tavsiye ederim.araç hakkında sormak istediklerinizi sorabilirsiniz.
  • Aileniz kalabalık, bence c max. Focusun iç genişliği b sınıfından hallice

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle kıyaslanacak araçlar değil. C-max çok daha geniş ve ferah. Değer kaybı çok fazla olmuyor ancak alıcı kitlesi sınırlı, satmak istediğinizde bir günde de gidebilir, birkaç ayda da.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ford B-Max alınır mı?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Daha dun arkadasa focus 3 bakmaya gittik.inanamadim bu nasil bir darlik.bu arac aile araci olamaz olsa olsa 2kisilik tek kapi arac gibi kullanilir.boyum 1.85 kendime gore ayarladim ki cok da rahat oturmam inanin arkaya dizlerim koltuga yapisti.bunu yapan muhendis iceri tasarlarken kafasi nerdeymis sasiriyorum.tartisma goturmez aile icin cmax.

• Performans olarak focusla arasında fark varmı yokuslarda bayılma olurmu C maxda ?
  • OXMOXTOX O kullanıcısına yanıt
    Evet focusun dar oldugunu biliyorum ama C max e binmedigim icin farkıni bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanyuce35

Evet focusun dar oldugunu biliyorum ama C max e binmedigim icin farkıni bilmiyorum.

Cmax cok begendigim genis ferah tam bir aile arabasi.focustan farkinin yol sesi ve yol tutus oldugunu biliyorum.cmax daha iyi bir tercih.

• Boş megane benzin manuel 50-53 arası
    Corola 1.6 advance 61.000
    Corolla 1.33 52.000
    Astra 51.000-50.000
    Focus style 62.000
    Citroen c-elysee 1.6 hdi Exclusive 52
    Ford b-max boş Titanium 61.000
    Honda Civic boş 59.000
    C-max boş 70 civarıydı herhalde
    Auris 51.000
    Verso 66.000
    C4 65.000 başlıyor
    Fluence 65.000
    Mitsubishi attrage 48

VARKEN NEDEN 2.EL DE BUNLAR DEĞİL NEDEN SIFIR DEĞİL

Yol tutus ve yol sesi olayını biraz açarmısınız ne gibi kotu yanı var ?
  • Nihatsırdarford N kullanıcısına yanıt
    Hocam Dizel ve Ful arabaya binmek istiyor bu sefer uzun vadede kullanacagı icin.
  • Cmax kullanicisi olarak konfor rahatlik donanim kalite hissi genişlik kesinlikle cmax

• EmreGLC kullanıcısına yanıt
    Kac model ve hangi Paketi kullanıyorsunuz. Titanum v.s..
  • Bende ki 2013 model dizel titanium 24.000 kmde satmayı da açikçasi dusunuyorum ev aldığım için

• quote:

Orijinalden alıntı: hakanyuce35

Yol tutus ve yol sesi olayını biraz açarmısınız ne gibi kotu yanı var ?

Hocam cmax yuksek arac focus daha engin yol tutusu focusa gore dusuk olur ama bu tabiki diger araclardan daha ustundur diyebilirim.yol sesi ise yalitimin focusa dusuk olmasi yalniz bu durumu makyajli versiyonda duzelttiler diye biliyorum.gonul rahatligiyla alinacak bir arac.

• EmreGLC kullanıcısına yanıt
    Hocam bisi sorucam performans durumu nasıl ozellıkle 1. viteste flan ? Üzermi performansı yokus yukarı v.s yerlerde ?
    Anladım Cmax daha iyi yani cogu yönden.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.