Şimdi Ara

FORD FOCUS MU - C MAX MI ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
8.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Perfonmanstan yana sıkıntın olmasın gerçekten gidiyor. Şunu da söylemeden edemeyeceğim yol tutuşu muazzam aracın boyu focusa göre yüksek olabilir ama yerden alçaklıği ve alt şasesi aynı virajlarda kesinlikle problem yaratmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EmreGLC kullanıcısına yanıt
    Anladım muhtemelen Cmax alıcak ozaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanyuce35

Performans olarak focusla arasında fark varmı yokuslarda bayılma olurmu C maxda ?

Bende 2008 c-max var dizel, Bolu'da ne kadar tepe varsa hepsine araba dolu gittim, hicbir sikinti yok. Oncesinde astra vardi (1248 cc 90 hp dizel), onda bazen iki vites dusurme, gaza fazla yüklenme gerekiyordu, bunda cok daha seri tirmaniyor.

• bendede 2007 model focus var station wagon banamisin demiyor yokuslarda gattar araba duz yokus farketmiyor cekiyor seri sekilde . C max larda boyledir muhtmelen binmedigim icin bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanyuce35

bendede 2007 model focus var station wagon banamisin demiyor yokuslarda gattar araba duz yokus farketmiyor cekiyor seri sekilde . C max larda boyledir muhtmelen binmedigim icin bilmiyorum.

Focus baz model haric ayni motor (focus baz modelde 90 hp var, digerleri 110). Agirlik farkindan dolayi focus cok az avantajli olabilir ama ciddi bir fark cikacagini sanmam. 90lik focusa gore zaten baya seridir.

• Arkadaşı yanıltmayalım. Bu son kasa C-Max'ın ses yalıtımı gayet iyidir. Motor sesi çok az gelir içeriye.

Yol tutuşu Focus kadar iyi değil ama başka birçok markanın sedanlarıyla yarışır.

• 5 kisi icin cmax idealdir.
    Verso da olabilir.

• c max ve ya jetta octavıa

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.