Şimdi Ara

--- Ford Focus MK III 2011 --- (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.381
Cevap
1
Favori
139.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: volkan_kolay

iç mekan golf jetta gibi sıradan vede sıkıcı değil bu vw sahiplerinin canını sıkabilir...

--- Ford Focus MK III 2011 ---

Aynen.Fiyatları golf gibi olursa büyük bir.

Bu arada aracın boyutları verildi mi fuarda?(iç mekan genilşliğini merak ettim de)

• paylaşımlar için teşekkürler... burdaki bütün yorumları yeni okudum.. genel anlamda güzel olmuş...mutlaka başka marka ve modellerle benzerlikler gösterecek, bence bu bir problem değil, haksızlık etmemek lazım..bakış açısına bağlı.. benzemelerden çok, ayıran ince detaylardır onları görmek önemli olan.. canlı olarak görürsek yavaş yavaş fikrimiz değişir diye düşünüyorum.. çünkü bu tür düşünceler her yeni modelde yaşanır.. dış görünümden öte teknolojik ayrıntılar önemli bence.. ümidimiz bu konularda tercih edilir modellerin türkiyeye girmesi..
  • Renault fluence'nin arkasını bir ford modeli olan mondeo'ya benzetmiştir buna karşı olan yoktur umarım çünkü fluence modeodan sonra çıktı. Ford yeni focusun arkasını mondeoya benzetti deseniz anlarız. ford, renault fluence'i napsın?
  • Ya zaten olay hangsi daha önce çıktıysa o şanslı oluyor.Örneğin Mk3 Fluence'den önce çıksaydı bu sefer reno Ford'da bakmış diyecektik
  • Fluence benziyor cunku ikiside kayik gibi, Iki arabadada bir orantisizlik var bence.

su fotografa bakin mesela, Arka taraf anormal yuksek duruyor, tempra dan sonra ilk defa boyle bir tasarim gordum, Ustune bir arka jantlari onlerden buyuk secmisler sanirim arac cok anormal durmus, Fluence dede boyle garip bir orantisizlik vardi ondada arac leylek gibi yukseltilmis birde sundurulmustu. Yoksa arka stoplarin cok bir benzerligi yok bence o kadarcik benzerlik normal.

HB de ise en buyuk sorun su, Biz forddan Keskin hatlar bekliyorduk onlar onumuze oval hatlar koydular ve ben bu oval hatli Focus u hic begenmedim. Bunun birde alt versiyon jant kapakli falan versiyonunu dusunun Ford mu Toyota mi logosu koyarsiniz uzerine. Ben cok daha keskin hatlar daha belirgin cizgiler bekliyordum. Bence su an ki focus HB cok guzel bir tasarima sahip mesela.

Yanliz ic tasarim gercekten super olmus.

• Arka bencede Fluence'a benziyor.. Önü kötü olmasada çok güzel denilecek gibi değil.. Tek güzel tarafı iç tasarımı olmuş ama oda Türkiye'ye bomboş geleceği için birşeye benzemeyecek..
  • quote:

Orijinalden alıntı: desiya

quote:

Orijinalden alıntı: forbest

bu arada güncel focusun cabriosu olduğunuda nette tesadüfen yeni gördüm

Nasıl yani.

Yahu cabrio focusun konusunu sen açmıştın zamanında

vaybe ne hafıza varmış sende

2 sene önce açılan konuda diğer cabrioların arasında kaynamış cabrio focus.şimdiye kadar hiç görmeyince hafızam yanılttı beni

http://forum.donanimhaber.com/m_20832397/mpage_1/fromTicket_/key_focus%2Ccabrio//tm.htm#20832397

• quote:

Orijinalden alıntı: i have a dream

Fluence benziyor cunku ikiside kayik gibi, Iki arabadada bir orantisizlik var bence.

su fotografa bakin mesela, Arka taraf anormal yuksek duruyor, tempra dan sonra ilk defa boyle bir tasarim gordum....

Yanliz ic tasarim gercekten super olmus.

o beğenmediğiniz TEMPRA araç 0,26 Aerodinamik sürtünme katsayısı ile zamanın Opel Calibra (0,25) sından sonraki en iyi sürtünme direncine sahip aracı idi...

bilginiz olsun,

• quote:

Orijinalden alıntı: Jr_AlpeR_1907
    Bu arada aracın boyutları verildi mi fuarda?(iç mekan genilşliğini merak ettim de)

Farkımız çabamız ve özveriyle araştırmamız..

Four-Door ///// Five-Door
    Length 4538 mm // 4536 mm (Uzunluk)
    Width 1826 mm // 1826 mm (Genişlik)
    Height 1477 mm // 1472 mm (Yükseklik)
    Wheelbase 2648 mm // 2648 mm (Dingil Mes.)

Tekrar ediyorum bu araç şuan için Amerika içindir Tamamen avrupa için olanı önümüzdeki günlerde belli olacaktır...Ufak tefek değişiklikler olacaktır.

Güncel Focus Boyutları
    4 kapı //// 5 kapı
    Uzunluk 4481 /// 4337
    Genişlik 1839 /// 1839
    Yükseklik 1497 ///1500
    Dingil mesafesi 2640 /// 2640

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uA_Y_C_A -- 12 Ocak 2010; 22:33:57 >

• ne yalan soyleyeyım, focus 2 kullanmama rağmen dısını hıcmı hıc beğenmedım hatta moralım bozulduama bır okadarda ıcı mukemmel heyacan verıcı.umarım dısınada bır el atarlar

tek tesellım uayca nın dedıklerı

uayca dan alıntı

Tekrar ediyorum bu araç şuan için Amerika içindir Tamamen avrupa için olanı önümüzdeki günlerde belli olacaktır...Ufak tefek değişiklikler olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 34HRN60 -- 12 Ocak 2010; 23:38:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: forumnik

Baris seninle aynı fikirde olan çok az kişi var. Genel olarak %80 beğenilmiş ve daha kimse görmeden bu başarıyı yakamışsa Murat Güler iyi iş çıkarmış bence. Ama 2012 de Türkiye ye gelecekse biraz geç olur. O kadar sabırlı olamayız. Şimdiden çıkmasaydı keşke.

Farklı bi topictemiyiz acaba, ben yüzde 80 bi beğeni çıkaramadım topicden gerçi, herkes ağız birliği yapmış gibi HB tasarımının kötülüğünden bahsediyor
  • Kötülük değil beklentiyi karşılamadğı belirtiliyor...Ona buna benzediği vs...
  •  --- Ford Focus MK III 2011 ---

2010 aytozu titanyum sahibiyim HB fiesta büyüğü olmuş hiçte olmamış berbat olmuş çinli olmuş

NB ise oda çinli salak saçma olmuş hertürlü bu kasa gider
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA_Y_C_A

Kötülük değil beklentiyi karşılamadğı belirtiliyor...Ona buna benzediği vs...

evet özellikle sedanı kesinlikle kötü değil, hatta gayet şık. Fakat beklenti çıtası yüksekmiş, daha orijinal ve güzel bir dizayn bekleniyordu, tatmin etmedi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Jr_AlpeR_1907

Farkımız çabamız ve özveriyle araştırmamız..

Four-Door ///// Five-Door
    Length 4538 mm // 4536 mm (Uzunluk)
    Width 1826 mm // 1826 mm (Genişlik)
    Height 1477 mm // 1472 mm (Yükseklik)
    Wheelbase 2648 mm // 2648 mm (Dingil Mes.)

Güncel Focus Boyutları
    4 kapı //// 5 kapı
    Uzunluk 4481 /// 4337
    Genişlik 1839 /// 1839
    Yükseklik 1497 ///1500
    Dingil mesafesi 2640 /// 2640

karşılaştırmalı boyutlar için teşekkürler...avrupa için olanında iç kısım da da farklılar olur mu?... donunmatik ekran nevigasyon bluetooth vs..gibi donanımları da görebileceğiz mi acaba sizce... bi video izlemiştim de bu medya özellikleri ile ilgili (belki de sizin eklemiş olduğunuz bir videoydu), oldukça heyecan verici.. inşallah bizde kullanma imkanını buluruz

• bu kadar acımasız olmayın arkadaşlar, zamanla alışıp çok beğeneceğiz, özellik kokpit iştah kabartıcı, içine bindiğinizde beni sür, beni kullan diye bağırı resmen, özellikle beklediğim ve almak istediğim araç, ben başarılı buluyorum
  • golfun değerı anlaşılsın astra çıktı golfun fıyatları iimiş dedı bıcok kişi dsg ve tsi focusta bence pek cezbedici değil
  • quote:

Focus'un lansmanı bu şekilde yapıldı...Buyrun.

Bu videoyu izledikten sonra tasarım konusunda fikirlerim değişti.Aslında o kadar da fena değil.

Focus'u alınabilir kılan faktör zaten yıllardır teknik özellikleri oldu (sürüş dinamikleri,yol tutuşu,güvenli sürüşü,çok iyi direksiyon hissi vs.)

Birçok kesim için de TDCI motor,servis ağı,yedek parçası ve TR'de bilindik bir marka olması ikinci el vs.

Ama şu zamanda dahi yukarıda saydıklarımın (teknik) bir kısmına yetişen bir kompakt yok.Otoriteler hala referans kabul ediyor bu özellikleri.(düşünün 1998 de üretildi Focus 1)

Sonuç olarak bence bu model de F2 gibi satılır diye düşünüyorum.Ancak o tipsiz ön tamponu (yıldız savaşlarındaki Darth Vader 'a benziyor =) ) değiştirseler çok daha iyi olur.

İç mekan konusunda da,sizce bu donanımla TR'ye gelirmi ne dersiniz?

• HB olanı Fiesta'nın hormonlusu gibi olmuş. Yeni Astra'dan sonra yavan geldi açıkçası. Sedan olanında ise tıpkı Mondeo'da olduğu gibi arka far tasarımı işi berbat etmiş. İç mekan da fazla heyecan uyandırmadı. Ama idare eder. Öncelikle şu iğrenç vites kolunu acilen değiştirmeleri lazım :

• ford focus mk 3 ne zaman satışa sunulur tahminizce?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.