Şimdi Ara

--- Ford Focus MK III 2011 --- (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.381
Cevap
1
Favori
139.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nasıl motor seçenekleri veya şanzıman seçenekleriyle gelir bilmiyorum fakat güzelim focus'u ne hale getirmişler ona üzüldüm şuanki kasa kalsa bu hiç çıkması olur bence focus yeterince güzeldi kendince bi güzelliği vardı.

Yeni focus olmamış hele ki hb versiyonu hiç olmamış oysaki güncel kasa hb ne güzel.

Fiesta'ya benzeticekler diye aracı şamar oğlanına dönmüş focus
  • Focus HB nin daha güzel olacağını düşünüyordum ama malesef olmamış..Bu nasıl kinetik tasarım anlamadım, bir önceki tasarımları olan Fiesta bunda çok daha sportif ve diri duruyor..Hele ki HB kasanın arkası hiç ama hiç olmamış..Yazık olmuş canım Focus'a..

Sedan ı, HB modele göre daha iyi..En azında HB gibi arkadan zorlama tasarım gibi olmamış..

İç tasarım olarak güzel olmuş..Son derece modern ve şık..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnGets -- 12 Ocak 2010; 3:14:55 >
  • Tamponu, farları, stopları çok gereksiz vede itici görünüyor.

Baz donanımlısını düşünmek istemiyorum.

Araçta gözümü tırmalayan detaylar çok fazla.

Kokpiti tok vede güzel görünüyor ancak biraz kalıplı bir kokpit olmuş. İçerisini kasvetli göstermiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desiya -- 12 Ocak 2010; 10:42:45 >
  • Şu son fotoğraflar tam anlamıyla kafamda şekillendirdi aracı.

Yandan ve arkadan gayet hoş olmuş, o çok beğenilen Astra'dan aşağı kalır bir yanı yok bence bu 2 yönden.

Ön taraf klasik Ford yüzünden nasibini almış, bana göre olmamış.

İç mekanda ciddi anlamda değişiklik var, yakından incelemeden keskin yorumlar yapmak istemem ancak olmuş

Teknolojik yenilikler de sevindirici, ancak bana kalırsa geç kalındığı için çıkacağı dönemde hatta ülkemize geleceği dönemde esprisini yitirecektir.
  • 1.6 dizelin güç ve torku hakkında resmi açıklama yok değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkan_kolay

bunların ikisini birbirine benzeten manava elma almaya giderken armut alır gelir çünkü onlarıda birbirine benzetir, yapmayın arkadaşlar fluance yakından inceledim ben focusla alakası yok aracın ayrıca focusun arkası daha kısa coupe tarzında fluence arkası uzun ve tam bir sedan şeklinde...

--- Ford Focus MK III 2011 ---

aslında benziyor. bagaj kısımlarındaki üçgensi tasarım olsun. Beyaz alanların şekilleri olsun. arka çamurluklara doğru yapılan uzatmalar olsun. Ama bence burda asıl benzeyen fluence. çünkü bu stop tasarımı mondeoda vardı.

ayrıca dış tasarımın tamamı murat güler tarafından gerçekleştirilmiş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F59D38BB6 -- 12 Ocak 2010; 9:13:08 >

• Gerçekten çok güzel bir araç çıkmış ortaya.Murat güler iyi bir iş çıkarmış.Şu anda Odamdaki mantar panda 6 adet dış,2 adet Focus'un iç tasarım resmi var.Beni gerçekten etkiledi.Ayrıca ibre 260 olmuş;buna sevindim.Sanırım Ecoboost'lar çok iddialı.Tebrikler Ford.Hemen gelir gelmez,anında,şuracıkta bir adet Kırmızı titanium-x Focus Hb istiyorum..
  • quote:

Saydıracağımız adam budur işte...

Tekrar tekrar dönüp bakıyorum, belki güzel gözükür diye ama nafile. HB'nin ucu öne doğru uzayan o iğrenç stopları gözümün içine giriyor. Bu arabanın jant kapaklı, 15" jantlı halini bi düşünün. Fiesta ile Ford tasarım konusunda beklentileri çok yükseltmişti, büyük hayal kırıklığı oldu bu Focus. Hiç değiştirmeden Fiesta'yı büyütselerdi çok daha güzel olurdu.
  • Potoşopçuları çağıralım o zaman önce trend paketli bir hb focus,sonra uzatılmış fiesta yapsınlar görelim???
  • Baris seninle aynı fikirde olan çok az kişi var. Genel olarak %80 beğenilmiş ve daha kimse görmeden bu başarıyı yakamışsa Murat Güler iyi iş çıkarmış bence. Ama 2012 de Türkiye ye gelecekse biraz geç olur. O kadar sabırlı olamayız. Şimdiden çıkmasaydı keşke.
  • 2011 en erken ocak, en geç 2011 temmuz sonrası yani 2012 model. Açıklama bu yönde
  • quote:

Orijinalden alıntı: forbest

bu arada güncel focusun cabriosu olduğunuda nette tesadüfen yeni gördüm

Nasıl yani.

Yahu cabrio focusun konusunu sen açmıştın zamanında

• Özgün ve farklı bir tasarımı yok.
  • Bir çekik far modasıdır gidiyor. Fluence-yeni opeller-yeni fordlar. Hepsi benzer. [Allahtan audiler BMWler var. Yoksa yeni bir model çıkınca heyecanlanamayacağız :D Alamıyoruz ama bakması bile yeter :) ]

Sedanı güzel, fena değil (en azından benzer fluence dan hoş).
    Ama hatchbackinin arka farları çok çok kötü olmuş. Yandan ise opel astraya benziyor.Astra daha iyi olmuştu kanımca. Aracın içinide göz önüne alırsak; ford, astraya rakip çıkarmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yucel0635 -- 12 Ocak 2010; 11:43:47 >

• c sınıfının en yakışıklı hatchback'i Astra olmaya devam edecek gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazygaddar

quote:

Orijinalden alıntı: volkan_kolay

bunların ikisini birbirine benzeten manava elma almaya giderken armut alır gelir çünkü onlarıda birbirine benzetir, yapmayın arkadaşlar fluance yakından inceledim ben focusla alakası yok aracın ayrıca focusun arkası daha kısa coupe tarzında fluence arkası uzun ve tam bir sedan şeklinde...

aslında benziyor. bagaj kısımlarındaki üçgensi tasarım olsun. Beyaz alanların şekilleri olsun. arka çamurluklara doğru yapılan uzatmalar olsun. Ama bence burda asıl benzeyen fluence. çünkü bu stop tasarımı mondeoda vardı.

murat güler iyi bir tasarımcı smax mondeo vede iosis konseptinde yaptığı başarılar ortada böyle birinin kalkıp fluence gibi bir aracı taklit edeceğini sanmıyorum zaten ona bakılırsa fluence da mondeoya benziyor ama ben benzetmeleri sevmem, çünkü benim işimde çizim olduğu için araçların üzerindeki tasarım detay farklılıklarını görebiliyorum, araçlara kalas gibi bakarsanız hepsini birbirine benzetirsiniz, fluence çok sade düz bir otomobil yeni ford focus ise daha akıcı vede modern çizgilere sahip kinetik tasarım felsefesinin son örneği ama ben şahsen içi kadar dışını beğenmedim bunuda açık açık söylüyorum..

ama şuda bir gerçek bazı otomobiller resimlerde kötü görünür megane 3 çıktığı zaman beğenmemiştim tasarımı için kötğ demiştim ama aracı bayide canlı canlı inceleyip baktığım zaman tüm düşüncelerim değişti..

• iç mekan golf jetta gibi sıradan vede sıkıcı değil bu vw sahiplerinin canını sıkabilir...

• astra'da iç hacim daralmış. focus kadar rahat olacağını sanmam. ayrıca yeni astranın fiyatları derecesinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cervinff -- 12 Ocak 2010; 14:03:49 >
  • trend versiyonun fotoları yokmu?

buna kavuşmanın hayalini bile kuramıyoz,trend belki :D
  • Focus'un lansmanı bu şekilde yapıldı...Buyrun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uA_Y_C_A -- 12 Ocak 2010; 14:31:28 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.