Şimdi Ara

--- Ford Focus MK III 2011 --- (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.381
Cevap
1
Favori
139.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: uA_Y_C_A

quote:

Orijinalden alıntı: omerf

Ford sahibi değilim focus'la bir ilgim yok tamamen objektif yaklaşıyorum olaya.

Şuanki Hb bu çıkıcak olandan dış tasarım açısından çok daha güzel ve ağır.Fiestayı zoraki büyütmeye çalışmışlar gibi resmen.

Ayrıca türkiyeye gelicek versiyonunda o kocaman ekran,piano lake kaplama vs olcağını sanmıyorum 2. sayfada bi resim vardı arkadaşlar avrupa versiyonu diyordu büyük ihtimal öyle gelir.Bence şuanki focusları classic diye satmaya devam etsinler iş yapar

ORDAKİ resim videodan alıntı yapılan baz versiyondur.

Avrupadaki baz versiyon öyle olabilir ama ülkemize çok daha boş versiyonları gelicektir diye düşünüyorum ben analog klimalı vs.

• eğer ford almanyada veya ingilterede öyle bi seçenek olursa tabikide gelecektir...bu araçlar halk arabası 35 bin verende alacak 50bin verende..
  • Ben canlısını görme taraftarıyım..Böyle resimlerinden beğenmediğim 2-3 arabayı yakından görünce fikrim değişti..Bu da öyle olabilir.
  • hb kasalısı şugar gözüküyor
  • ön tampon ve hb nin stopları çok kötü gözüküyor caanım focus ne hale gelmiş
    forever focus II
  • valla focusu alma sebebim özellikle iç güzelliğiydi bununku çok çok daha fazla güzel insan üzülüyor focusum daha 1 senelik bunun yanında ezik gibi kalıcak :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bucakli

Ben canlısını görme taraftarıyım..Böyle resimlerinden beğenmediğim 2-3 arabayı yakından görünce fikrim değişti..Bu da öyle olabilir.

haklısın
  • bgün bayiye sordum Ağustos 2010 da piyasaya sürüleceğini söylediler
  • Böyle olur diye bekliyorduk ama yanıldık, benbu tasarımı çok beğenmiştim... yazık oldu...

--- Ford Focus MK III 2011 ---
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerkolik12

bgün bayiye sordum Ağustos 2010 da piyasaya sürüleceğini söylediler

sallamış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA_Y_C_A

quote:

Orijinalden alıntı: fenerkolik12

bgün bayiye sordum Ağustos 2010 da piyasaya sürüleceğini söylediler

sallamış.

Neesinden?
  • cevap belli
  • eur version da belki farlar ve stoplar daha çekik olur
    tasarımın oradan buradan esintilerini geçiyorum...ben bu halinide beğendim
  • quote:

Orijinalden alıntı: i have a dream

Fluence benziyor cunku ikiside kayik gibi, Iki arabadada bir orantisizlik var bence.

su fotografa bakin mesela, Arka taraf anormal yuksek duruyor, tempra dan sonra ilk defa boyle bir tasarim gordum, Ustune bir arka jantlari onlerden buyuk secmisler sanirim arac cok anormal durmus, Fluence dede boyle garip bir orantisizlik vardi ondada arac leylek gibi yukseltilmis birde sundurulmustu. Yoksa arka stoplarin cok bir benzerligi yok bence o kadarcik benzerlik normal.

HB de ise en buyuk sorun su, Biz forddan Keskin hatlar bekliyorduk onlar onumuze oval hatlar koydular ve ben bu oval hatli Focus u hic begenmedim. Bunun birde alt versiyon jant kapakli falan versiyonunu dusunun Ford mu Toyota mi logosu koyarsiniz uzerine. Ben cok daha keskin hatlar daha belirgin cizgiler bekliyordum. Bence su an ki focus HB cok guzel bir tasarima sahip mesela.

Yanliz ic tasarim gercekten super olmus.

Selamlar
    Fotoğraf boyutları ve açısı farklı algılamamıza sebep olabilir. Sizin fikirlerinize yardımcı olmak açısından tam yandan bir resim ekleyeceğim. Tabi başarabilirsem. Orijinal boyutu ile bir de bu resmi inceleyin isterseniz. Fluence hakkındaki görüşlerine de tamamen katılıyorum.

• Alanlar için problem yok.Onlar genelde içeriden görecekleri için arabalarına her seferinde tekrar aşık bile olabilirler

Ama dışarıdan gözüme garip geldi.Kötü diyemem ama Focus II çıktığındaki kadar da etkilemedi açıkçası.

@uA_Y_C_A'nın dediği gibi Amerikan versiyon ise bu model Avrupa için çıkacak olanda bu kadar oyuncaklı bir iç mekan olacağını zannetmiyorum.Fakat dışını güzel yapacaklarına eminim
  • Yeni Focus'un kokpiti hem şık hem de çok eğlenceli olmuş:http://www.metacafe.com/watch/4023945/ford_touch/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi terapist70 -- 15 Ocak 2010; 13:28:48 >
  • Benim bi tek ön ızgara hoşuma gitti.

İç mekanı da sevmedim, gereksiz alengirli, havalandırma delikleri çok göze batıyor.
  • gösterge ve içerının ısıklarının renk degısıklıgı yapılcagını duymustum aslı varmı acaba
  •  --- Ford Focus MK III 2011 ---

• Yeni Focus Sedanın arkasını da zaten beğenilmeyen Mondeo'nun arkasına benzetmenin mantığı nedir bende onu çözemedim.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.