Şimdi Ara

Ford Focus C-Max (450. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
9.709
Cevap
27
Favori
862.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 448449450451452
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, 2008 model titanium + x paket dizel cmax almak uzereyim. Aracta bulunan tüm ozellikleri nasil gorebilirim? Su anda ford'un sayfasindan 2010 model'in ozellikleri aynen 2008'de de gecerli mi? Yada 2008'den bu yana eklenen yeni özellik var mı?

Araç 36000'de, kaza boya falan yok. Piyasası ne civardadır bilen var mı? Internette genel olarak 38-39 gibi görüyorum.
  • quote:

Arkadaşlar, 2008 model titanium + x paket dizel cmax almak uzereyim. Aracta bulunan tüm ozellikleri nasil gorebilirim? Su anda ford'un sayfasindan 2010 model'in ozellikleri aynen 2008'de de gecerli mi? Yada 2008'den bu yana eklenen yeni özellik var mı?

Araç 36000'de, kaza boya falan yok. Piyasası ne civardadır bilen var mı? Internette genel olarak 38-39 gibi görüyorum.

Ozgurozer arkadaşım 2008 modellerin bazılarında cruise control yok diye biliyorum. Almayı düşündüğün aracın direksiyonunun kenarlarında baş parmaklarınla basabileceğin tuşlar var ise araçta cruise control sistemi var demektir. Bu sistem benim için çok önemli olduğu için ilk baktığım özellik oluyor. Diğer arkadaşlar da başka özelliklerle ilgili bilgi verirler birazdan.

Kolay gelsin

Haluk

• Haluk arkadaşım helal olsun valla, leb demeden leblebiyi anladın. Ben de tam onu sormak için bu maili atmıştım. Direksiyon üzerinde hız sabitleme için tuşlar yok, yani hız sabitleyici yok demek ki. Araçta panaromik cam tavan var, yarı deri koltuk var, xenon far var. Ben de şimdiki cmax ile karşılaştırdığımda titanium + x pakete karşılık geliyor diye düşünüyordum. Bu durumda da hız sabitleme olmalı ama ben niye göremiyorum diye düşünüyordum. Çok teşekkürler. Bir de ilanlardan görebildiğim kadarı ile, yol bilgisayarı ekranının iki farklı tip olanı varmış. Yeni gösterge diye ifade etmişler. Benim baktığım arabada sadece iki satırlık basit bir ekran var ama yine 2008 model bazı cmax'lerde daha farklı, daha geniş ekran görüyorum. Getirdiği ilave bir fonksiyon var mı bilmiyorum.

Adamlar ilanı titanium + x-paket diye veriyorlar ama inceleyince neler çıkıyor, kafam karıştı şimdi.

Tekrar teşekkürler.

Dikkat edilecek başka uyarısı olan varsa memnun olurum arkadaşlar.

• Yeni C-Max te arka kapıların sürgülü olacağı ilginç bir fikir gibi gelmişti. Yeni merivanın ters açılan kapılarını görünce hiçbir şeye şaşırmamak gerek dedim.
    Opel in yeni ecoflex dizel motorunun (1.3lt ve 95Bg) ortalama yakıt tüketiminin 4.2 lt olduğunu görünce oldukça şaşırdım yalnız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mtnn2026

Yeni C-Max te arka kapıların sürgülü olacağı ilginç bir fikir gibi gelmişti. Yeni merivanın ters açılan kapılarını görünce hiçbir şeye şaşırmamak gerek dedim.
    Opel in yeni ecoflex dizel motorunun (1.3lt ve 95Bg) ortalama yakıt tüketiminin 4.2 lt olduğunu görünce oldukça şaşırdım yalnız.

Yeni Cmax'te 2 model var. 5 ve 7 kisilik. Bildigim kadariyla 7 kişilik olanda kapılar sürgülü, 5 kişilik olanda değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurozer

Yeni Cmax'te 2 model var. 5 ve 7 kisilik. Bildigim kadariyla 7 kişilik olanda kapılar sürgülü, 5 kişilik olanda değil.

Doğru,www.ford.de sitesinden görebilirsin detayları. Teknolojik ve motor yeniliklerini, tasarımını ...
  • ACABA 1.6 TDCİ MOTORUMUZ NE OLMUŞ.
    Bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tissot

ACABA 1.6 TDCİ MOTORUMUZ NE OLMUŞ.
    Bilgisi olan var mı?

•1,6-l-Duratorq-TDCi-Dieselmotor
    mit 70 kW (95 PS), inkl. Dieselpartikelfilter, 6-Gang-Schaltgetriebe
    Verbrauch: 5,8–5,4 l/100 km (innerorts), 4,4–4,1 l/100 km (außerorts),
    4,9–4,6 l/100 km (kombiniert);
    CO2-Emissionswert: 129–119 g/km
    •1,6-l-Duratorq-TDCi-Dieselmotor
    mit 85 kW (115 PS), inkl. Dieselpartikelfilter, 6-Gang-Schaltgetriebe
    Verbrauch: 5,8–5,4 l/100 km (innerorts), 4,4–4,1 l/100 km (außerorts),
    4,9–4,6 l/100 km (kombiniert);
    CO2-Emissionswert: 129–119 g/km
    diye bir bilgi var bahsi geçen sitede. Yüksek Almanca (!) bilgimle 95 ve 115 PS olarak anladım ben.
  • otomatik vites yokmu? bu 2 motorda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzzY®

otomatik vites yokmu? bu 2 motorda?

2.0Lt dizellerde (140PS, 163PS) powershift şanzuman seçeneği var sanırım.
  • quote:

quote:

otomatik vites yokmu? bu 2 motorda?

2.0Lt dizellerde (140PS, 163PS) powershift şanzuman seçeneği var sanırım.

pfff bekle bizi c4 picasso
  • selam arkadaşlar,

ihtiyaçdan dolayı gözüm gibi baktığım arabamı üzülerek satıyorum.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-ford-c-max-2008-x-paket-cam-tavan-bi-xenon-far-1-6-tdci-titanium-29873373/detay

ilgilenen arkadaşlar olursa bu forumdan birisine gitmesini tercih ederim.
  • slm Arkadaşlar 2005 model c-max 1.6 comfort 60000 de hatasız benzinli 22750 ye buldum fiyatı uygunmudur ?
  • Selam Arkadaşlar

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-ford-c-max-122-000-km-de-c-max-servis-bakimli-30453848/detay

Bu Araba Ne Kadar Eder?
    Baktım Temiz Hoşuma Gitti
    122.000 Km Sorun Yaratırmı Dikkat Etmem Gereken Noktalar Ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Technik

Selam Arkadaşlar

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-ford-c-max-122-000-km-de-c-max-servis-bakimli-30453848/detay

Bu Araba Ne Kadar Eder?

arkadasım begendıgın arac trend donanım aynı fıyata aynı kmlerde aynı model ghia donanımlı bulabılırsın

• quote:

Orijinalden alıntı: jasberny

quote:

Selam Arkadaşlar

Bu Araba Ne Kadar Eder?

arkadasım begendıgın arac trend donanım aynı fıyata aynı kmlerde aynı model ghia donanımlı bulabılırsın

Slm
    bende ilanı görünce vede gazetelerdeki 2. el fiyatları yükseldi haberlerini okuyunca, bizim arabaların fiyatı artmış dedim ama demek yükselmemiş ha

• quote:

quote:

Selam Arkadaşlar

Bu Araba Ne Kadar Eder?

hocam araca 25.250 tabiki vermiyecem bu fiyata gider ghia alırım temiz
    araba arkadaşımın arkadaşının fiyat 23.000 tl ye biter.
    arabada orjinal sanruff var bide araba cok temiz kullanan kişi çok titiz o yüzden h iç aklımda yoktu c -mx taksi bakıyordum ben . araba aşırı temiz arkadaşım anlatıyor bozuk cukurlu yol gorse gıder başka yola gırer dıyo=) 1000 tl masraf etmış tum bakımlarını yaptırmış boya koruma temizlik vs.vs. km de 122.000 tabiki baktıracam ford servısıne almadan önce arabayı baktırmadan almam. nolur nolmaz tanıdıkta olsa ben işimi garantiye alayım.
    23.000 fiyat sizce nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technik -- 6 Eylül 2010; 20:40:22 >

• quote:

quote:

quote:

Selam Arkadaşlar

Bu Araba Ne Kadar Eder?

Slm
    bende ilanı görünce vede gazetelerdeki 2. el fiyatları yükseldi haberlerini okuyunca, bizim arabaların fiyatı artmış dedim ama demek yükselmemiş ha

ne ara düştü bu kadar bende onu kaçırdım

• quote:

quote:

quote:

quote:

Selam Arkadaşlar

Bu Araba Ne Kadar Eder?

Slm

hocam araştırırsanız daha uygunlarıda var bence bu ılandakı arabanın degerı 21-max 22 ben temiz diye 23.000 tl verecem

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Selam Arkadaşlar

Bu Araba Ne Kadar Eder?

Slm

hocam araştırırsanız daha uygunlarıda var bence bu ılandakı arabanın degerı 21-max 22 ben temiz diye 23.000 tl verecem

yanlış anlamayın vardır tabii, benim en son baktığımda(epey oldu) 2006 tdci dizeller 30un üzerindeydi.

açıkçası ben 25e vermektense koyarım otoparkta durur...

• 
Sayfa: önceki 448449450451452
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.