Şimdi Ara

Ford Focus C-Max (401. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.709
Cevap
27
Favori
863.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 399400401402403
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yardım ediiim ozzy:)

• how can success turn out to be a failure, vice versa
  • eğer bunun için DISCOVERY CHANNEL'daki Fifth Gear programını izlemen gerekiyorsa saat 02.05 de başlıyor
  • ozzy ..şu an tanıtılan otomobil
    mercedes Cls brabus:)...730 HP ve 225 mph.max.speed
  • Brabus 200Km/h e 10 sn nin altında çıkıyor
  • televizyonum yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: borapınar

BUGÜN KIŞ LASTİKLERİNİ DEĞİŞTİRİP 4 MEVSİM LASTİKLERİ TAKMAYA GİTTİM.FAKAT LASTİĞİN BİRİSİNİN İÇ TARAFINDA BÜTÜK BİR YIRTIK OLDUĞUNU GÖRDÜM.DOLAYISIYLA LASTİKLERİ DEĞİŞTİREMEDİM.BİZİM C-MAX'İN STEPNE LASTİĞİ İNCE OLDUĞU İÇİN ONUDA KULLANAMIYORUZ. 4 YENİ LASTİK ALMAYADA ŞİMDİLİK DURUMUM MÜSAİT DEĞİL. ZATEN DİĞER 3 LASTİK HENÜZ 2 YILLIK. ACABA ÇIKMA CONTİNENTAL SPORTCONTACT 2 (205-55-16) BİR LASTİK BULABİLİR MİYİM?

çıkmasını bilmem hafta sonu bizim hatun da park manevrası esnasında sol önü kaldırıma vurmak süretiyle yarmış..

ford yetkili servisi şahsuvaroğlu bu lastiği (gerçi azcık eski ama üstündekilerle aynı lot numarası zaten oradan almıştık) 170den veriyor: 1 tane aldık...
  • C max 1973 selam.Gece o mesajdan sonra kopmuşum. Aracın den ne haber. Toplandı mı?

yaz lastiği olarak çok övdüğüm ve halen kullanmakta olduğum p7 pirelliler yenilenmiş.
    cinturato p7 olmuş.
    en zayıf yanı olan süertünme direnci azaltılmış yakıt tüketimi (%4)ve c02 emisyonu aşağı çekilmiş buna karşın olumlu yanları: kuru fren mesafesi / ıslakta kızaklama vs korunmuş.

Sanırım 205 55 r 16 91 v/w grubunda en iyi lastikler:

1) bridgestone er 300 turanza

2) pirelli p7

Fiyatı hangisinin ucuzsa onu alın derim.
  • Tıssot toplandı...bugün 200 km ye yakın yol yaptım...müthi,ş virajlı ve dar bir yol...bir de Manga'nın yeni albümünü aldım..yol boyunca da sony de yüksek seste onu dinledim..MÜKEMMEL YA ...bizim arabalar....aşık olunası şeyler bunlar....
    quote:

Orjinalden alıntı: tissot

C max 1973 selam.Gece o mesajdan sonra kopmuşum. Aracın den ne haber. Toplandı mı?

yaz lastiği olarak çok övdüğüm ve halen kullanmakta olduğum p7 pirelliler yenilenmiş.
    cinturato p7 olmuş.
    en zayıf yanı olan süertünme direnci azaltılmış yakıt tüketimi (%4)ve c02 emisyonu aşağı çekilmiş buna karşın olumlu yanları: kuru fren mesafesi / ıslakta kızaklama vs korunmuş.

Sanırım 205 55 r 16 91 v/w grubunda en iyi lastikler:

1) bridgestone er 300 turanza

2) pirelli p7

Fiyatı hangisinin ucuzsa onu alın derim.

• quote:

Orjinalden alıntı: scorpion2000

Cmax'ine serviste xenon taktıran arkadaş var mı varsa balastları nereye koymuşlar acaba ben göremedim .Takan Ford servisine güvenmediğim için ( kendileri ne taktıklarını bilmiyor yada bilmek istemiyorlar ) markası cenmax 'mı diye bakmak istiyorum.
    Bence farların altında sanki boşluk var gibi oraya koymuş olabilirler ama bir şey göremedim orada olabilir .Tüm farı beraber söken arkadaşlar var mı acaba altında balastın gireceği kadar boşluk var mı ?
    Yarın ön farın birini sökeceğim .

Xenon balastını buldum.Farı söküp çıkardım altına koymuşlar. Siz siz olsun servislere güvenmeyin derim.
    Servis sorumlusu markasını bilemeyince ballastın üzerinde ne yazıyor dediğimde biz sizin arabanızın lastiklerine dokunmadık demesin mi ,ballastın ile balansın farkını anlamayan bir servise götüreceğime arabamı kendim tamir ederim daha iyi garantisi bitse ,ondan sonra servise falan götürmem arabayı.
    Kaliteli cenmax harici takmayız dedikleri sonrada itiraz edince osram dediler cenmax değilmiş dediler ne çıktı CARMAX diye 100 ytl'lik çin malı adi bir xenon yarın paramı alacağım .
    Ama çektiğim sinir + vakit kaybı ......Ford servislerine ,hele gittiğim servise .Bilgisiz bir toplumuz aslında ve her şeyi hakediyoruz .Bende önce kimse şikayet etmemiş..

Kedni mesleğimden örnek vereyim ; Adam nörologtur novalgin ya da heparin (kan sulandırıcı yapar) 500 -600 ytl'ye yurt dışından geldi diye .Bizim saf millet koşa koşa gider ,bilgisi olmayan insanları tepelereçıkarmakta 1 numarayız .İşini doğru düzgün bilimsel çalışan adama kimse gitmez .

Millet olarak körü körüne herşeye inanan millet olduğumuz için her şeyi hakediyoruz .Aziz nesin boşuna dememiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fearless_X -- 20 Nisan 2009; 20:56:44 >

• quote:

Orjinalden alıntı: hayden

c-maxına calik jant uygulaması yapan arkadaşlardan resim rica ediyorum.

Aluminyum alaşım olsada olurmu?
  • abiii..ahşap jantlar çıkmış duydun mu
    quote:

Orjinalden alıntı: g.m.y.

quote:

• neyse şaka bi yana..ben bu konuyla alakalı bir bilgi paylaşmak isterim..jantlar altıya ayrılıur..

1-alminyum alaşımlı jant
    2-çelik jant
    3-demir jant
    4-bakır jant
    5-titanium jant
    6-ahşap jant

bunlar içinde en uygun olmayan dayanıksızı alüminyum alaşımlı olan..zaten fordda kullanılmasından da kolayca anlaşılıyor..en gösterişli havalı olansa bazı arkadaşalrın da takdir buyurdukları gibi çelik jant....bi de ahşap var..o çeliği kullanıp memnun olmayanlara veriliyor..tek kullanımlıkıtr...yalnız
    daha çok otomobil labil pozisyonda iken tercih edildiğini gösterir bulgular mevcut
  • quote:

Orjinalden alıntı: cmax1973

abiii..ahşap jantlar çıkmış duydun mu
    quote:

Orjinalden alıntı: g.m.y.

quote:

http://images.google.com.tr/imgres?imgurl=http://www.aez-wheels.com/5489_DE.jpeg&imgrefurl=http://www.aez-wheels.com/414_DE.0&usg=__r5KhexoV2O6au97fO_cBSpyZFLU=&h=228&w=300&sz=40&hl=tr&start=16&um=1&tbnid=d_0EhGbAlf6BRM:&tbnh=88&tbnw=116&prev=/images%3Fq%3Dgeschmiedete%2Balu%2Bfelgen%26hl%3Dtr%26lr%3Dlang_de%257Clang_en%257Clang_tr%26safe%3Dactive%26sa%3DN%26um%3D1

Cmax1973 iyi geceler,

valla ahşaplar biraz eskide kalmış olmalı,

Yukardaki linkte okuduklarım,iki çeşit alu jant var biri döküm olarak üretiliyor biride ısıtılıp ezilerek.Almanca "geschmiedet" diye geçiyor,demircinin dövülerek ezerek gibi anlamı var.
    Döküme göre avantajlarına gelince ,ince ve yarı hafiflikte ve çok daha sağlam.
    En önemlside rotasyon ivmesindeki hız,sanki 20 bg güç kazanıyorsun.Nerden baksan 17 inç 4 jant 30-40 kg daha hafif.
    Yeni c max'in lastikleri söktüğünde kaç kilo geliyor bir bak derim , eğer hafif olanlardansa 5-7 kilo falan olması gerekiyor ,tamda bilmiyorum.Döküm olanlar 15 -20 arsı olabilir.

Ford Focus C-Max

• quote:

Orjinalden alıntı: cmax1973

neyse şaka bi yana..ben bu konuyla alakalı bir bilgi paylaşmak isterim..jantlar altıya ayrılıur..

1-alminyum alaşımlı jant
    2-çelik jant
    3-demir jant
    4-bakır jant
    5-titanium jant
    6-ahşap jant

bunlar içinde en uygun olmayan dayanıksızı alüminyum alaşımlı olan..zaten fordda kullanılmasından da kolayca anlaşılıyor..en gösterişli havalı olansa bazı arkadaşalrın da takdir buyurdukları gibi çelik jant....bi de ahşap var..o çeliği kullanıp memnun olmayanlara veriliyor..tek kullanımlıkıtr...yalnız
    daha çok otomobil labil pozisyonda iken tercih edildiğini gösterir bulgular mevcut

Yeni max'in , 17 inç jantların görünümü çok güzel ben şahsen beğeniyorum, ama hafif olan ezilerek üretilenlerdenmi onu bilmiyorum.

Yaw biraz hareketlensin şu topic öldü burası öldü,herkesin kriz yüzünden moralimi bozuldu ne?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi g.m.y. -- 20 Nisan 2009; 23:22:30 >

• quote:

quote:

Cmax'ine serviste xenon taktıran arkadaş var mı varsa balastları nereye koymuşlar acaba ben göremedim .Takan Ford servisine güvenmediğim için ( kendileri ne taktıklarını bilmiyor yada bilmek istemiyorlar ) markası cenmax 'mı diye bakmak istiyorum.
    Bence farların altında sanki boşluk var gibi oraya koymuş olabilirler ama bir şey göremedim orada olabilir .Tüm farı beraber söken arkadaşlar var mı acaba altında balastın gireceği kadar boşluk var mı ?
    Yarın ön farın birini sökeceğim .

Xenon balastını buldum.Farı söküp çıkardım altına koymuşlar. Siz siz olsun servislere güvenmeyin derim.
    Servis sorumlusu markasını bilemeyince ballastın üzerinde ne yazıyor dediğimde biz sizin arabanızın lastiklerine dokunmadık demesin mi ,ballastın ile balansın farkını anlamayan bir servise götüreceğime arabamı kendim tamir ederim daha iyi garantisi bitse ,ondan sonra servise falan götürmem arabayı.
    Kaliteli cenmax harici takmayız dedikleri sonrada itiraz edince osram dediler cenmax değilmiş dediler ne çıktı CARMAX diye 100 ytl'lik çin malı adi bir xenon yarın paramı alacağım .
    Ama çektiğim sinir + vakit kaybı ......Ford servislerine ,hele gittiğim servise .Bilgisiz bir toplumuz aslında ve her şeyi hakediyoruz .Bende önce kimse şikayet etmemiş..

Kedni mesleğimden örnek vereyim ; Adam nörologtur novalgin ya da heparin (kan sulandırıcı yapar) 500 -600 ytl'ye yurt dışından geldi diye .Bizim saf millet koşa koşa gider ,bilgisi olmayan insanları tepelereçıkarmakta 1 numarayız .İşini doğru düzgün bilimsel çalışan adama kimse gitmez .

Millet olarak körü körüne herşeye inanan millet olduğumuz için her şeyi hakediyoruz .Aziz nesin boşuna dememiş.

@ scorpion2000 merhaba ,

2004 sonunda arabamı yeni aldım,tabii kullanma kılavuzunu okudum ve yokuşlarda aşağı doğru araba viteste kalırsa daha az sarfiyat olur diye bişey yazıyordu.
    Tabii doğru söylemek gerekirse bende o zaman magnet valfli enjektörler, ECU tarafında kontrol edildiğini bilmiyordum.
    Servise sormaya gittim neden böyle birşey yazıyor doğrumudur bu diye,inanırmısın serviste hiç kimse CR'nin ve ECU nun ne olduğunu bilmiyordu ve söyledikleri yanlış tercümedir, denildi bana.
    Onun için Elektrik uzmanı olmayan birilerinin ,ballast trafosunun ne olduğu bilmemesi gayet normaldir diye düşünüyorum.
    Tabiiki sizin istediğiniz hattâ parsını vermiş oldunuz bir markanın takılmaması ethik değil ,düpedüz ahlâksızlık .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi g.m.y. -- 20 Nisan 2009; 23:38:38 >

• abi moralimiz neden bozuk olsun ki...çelik jantlar var ya
  • gecen gun sony le cosarken arka sol kapının hoparlörünü patlatmısım 30 lıraya buldum bıtane cıkma onu alıp takcam bu hafta sonu .
  • g.m.y abı bu sabah mıllıyetı okurken bı haber vardı. turkıyede en uzun yasam olan ılce NAZILLI ' ymıs . buraları bırakıp gelesim geldi sabah sabah bırde ordu caddesınden bı foto koymuslar habere bıtırdıler benı
  • 
Sayfa: önceki 399400401402403
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.