Bildirim
Ford focus 2 yakit ile hareret arasindaki 2 isik

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Uyarı-ünlem işaretidir. Hareket ederken olmaması gereken 1.derece önemli bir durum olduğunda yanar. En basitinden kapılar açıkken. veya araç hareket ederken açık kaldığında.
Ha birde yeni farkettim, aracınız çalışırken veya devir rolantiye düştüğünde kırmızı yağ lambası sürekli yanıyorsa yağ seviyenizde veya yağ pompanızda ciddi bir sorun vardır, bu şekilde kullanmayın aracı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exit to DOS -- 20 Ocak 2016; 17:39:43 > -
O gosterge bana ait degil internetten buldum.Bu uyari isigi baska ne gibi durumlarda yaniyor,Motor arizasi gibi seylerde yanar mi?.1 2 kere yandi ama suan yanmiyor.Sorun teskil eder mi acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Üstteki immobilizer ın ışığı araç kapalıyken arada yanıp söner, alttaki uyarı için ünlem işaretleri için yanıp söner sarı ve kırmızı olarak. -
Bir kac kez kirmizi yanip sondu diye hatirliyorum.Benzin azalmisti ondan olabilir mi acaba?Alttaki uyari isigi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X