Şimdi Ara

Ford focus 2 yakit ile hareret arasindaki 2 isik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar.Resimde yakit ile hareret gostergesi arasindaki alt alta 2 isik ne anlama geliyor.Ustteki immobilizer diye biliyorum ama alttakine anlam veremedim.Ara sira yandigi oluyor.Tesekkur ederim.Resim temsilidir bu arada.
     Ford focus 2 yakit ile hareret arasindaki 2 isik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunus2674 -- 20 Ocak 2016; 17:16:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Uyarı-ünlem işaretidir. Hareket ederken olmaması gereken 1.derece önemli bir durum olduğunda yanar. En basitinden kapılar açıkken. veya araç hareket ederken açık kaldığında.

Ha birde yeni farkettim, aracınız çalışırken veya devir rolantiye düştüğünde kırmızı yağ lambası sürekli yanıyorsa yağ seviyenizde veya yağ pompanızda ciddi bir sorun vardır, bu şekilde kullanmayın aracı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exit to DOS -- 20 Ocak 2016; 17:39:43 >
  • Exit to DOS kullanıcısına yanıt
    O gosterge bana ait degil internetten buldum.Bu uyari isigi baska ne gibi durumlarda yaniyor,Motor arizasi gibi seylerde yanar mi?.1 2 kere yandi ama suan yanmiyor.Sorun teskil eder mi acaba?

• Üstteki immobilizer ın ışığı araç kapalıyken arada yanıp söner, alttaki uyarı için ünlem işaretleri için yanıp söner sarı ve kırmızı olarak.
  • ozgur_gs_91 O kullanıcısına yanıt
    Bir kac kez kirmizi yanip sondu diye hatirliyorum.Benzin azalmisti ondan olabilir mi acaba?Alttaki uyari isigi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fiesta 1.25 rampa cikar mi ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.