Şimdi Ara

Ford Focus 2.5 spor yay coil-ex

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hepinize selamlar. Aracıma coil-ex marka spor yay aldım. Aldıktan sonra nette birkaç yazı okudum. Şüpheye düştüm sizlere fikir danışmak istedim. Yaylar Alman mı yoksa Hollanda malı mı? Bilgisi olup aydınlatırsa sevinirim. Ona göre sipariş işlemi başlatacağım. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yakuup -- 19 Mayıs 2020; 15:30:40 >

• focusun yol tutuşu zaten iyiydi birde spor yay takınca ferrari gibi olur, c sınıfının en iyi yol tutuşu focusta focus 1 bile bugünkü çoğu sıfır arabaya kafa tutar
  • Fiyatları kaliteli bildiğimiz markaların 3te 1i, ne kadar kaliteli olur bilemeyeceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EZİKMAN

focusun yol tutuşu zaten iyiydi birde spor yay takınca ferrari gibi olur, c sınıfının en iyi yol tutuşu focusta focus 1 bile bugünkü çoğu sıfır arabaya kafa tutar
    İyi asfaltta yol tutuşu artar fakat kötü standart yollarımız da aksine tutuş kaybı yaşatir

• Focus 2.5 yollar önce aracımdı, en iyi uyumu voglant yayları veriyor. Voglant düşünün derim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Vogland eibach bilstein vb bir iki marka daha var onun dışındaki markalara ve aracı 5 cm den fazla düşüren modellerin hiçbirine güvenmem fakat bilen varsa bu markayı aydınlatması lazım
    Yaylar basit görünen ama çok fazla ARGE gerektiren ürünler

• Az önce satıcıyla konuştum ürün de “made in germany” yaziyor ama yerli üretimmiş.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polestar191

İyi asfaltta yol tutuşu artar fakat kötü standart yollarımız da aksine tutuş kaybı yaşatir

Alıntıları Göster
    Hocam mahalle arası yollar kötü ama otobanlar fena değil, ama şehiriçindeki kasisler çok sıkıntılı bendeki megane 2 bile çoğu araçtan yüksek olmasına rağmen arabada yük varken bazen sürttüğü oluyor.

En fenasıda şu kasisler
    Ford Focus 2.5 spor yay coil-ex

• Paranın satın alabileceği en kötü yay markalarından kendisi, soğuk presssten hallice olur

• Sipariş verdim şuanki bütçemde alabileceğim yaylar bunlar malesef. Yaylar gelince takma sürecini arabada öncesi ve sonrası fotoğraflarını atarım.

• quote:

Vogland eibach bilstein vb bir iki marka daha var onun dışındaki markalara ve aracı 5 cm den fazla düşüren modellerin hiçbirine güvenmem fakat bilen varsa bu markayı aydınlatması lazım
    Yaylar basit görünen ama çok fazla ARGE gerektiren ürünler
    Aracım için vogtland 30mm yay düşünüyorum daha önce tecrübe eden varsa bu marka nasıldır ? H&R kadar sert mi ? Eibach yada vogtland arasında kaldım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teslaa89

Aracım için vogtland 30mm yay düşünüyorum daha önce tecrübe eden varsa bu marka nasıldır ? H&R kadar sert mi ? Eibach yada vogtland arasında kaldım.

Alıntıları Göster

Sertliklerini teknik dokumantasyona bakarak anlayabilirsin eğer bulursan bende yardimci olurum

• quote:

Sertliklerini teknik dokumantasyona bakarak anlayabilirsin eğer bulursan bende yardimci olurum

Alıntıları Göster
    Hocam bunu bulabildim

https://www.vogtland.com/_gutachten/82XT0002-01.pdf

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.