Şimdi Ara

Ford Focus 2.0 ghia nasıl bir araçtır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
19.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu aracı 16 17 ye bulmak mümkün , sıralı LPG sistemi ile bana max maliyeti 20.000 lira olucak peki bu araç nasıldır gidişi filan , 0-100 ne kadardır son hızı nedir ?Orjinal gücü filan bunları öğrenmek istiyorum :) aracı max. 4 sene kullanıcam Evet arkadaslar özellikle aracı kullananlar konusursa daha bir mutlu olurum

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ford Focus 2.0 Ghia: Kapsamlı Bir İnceleme

Ford Focus 2.0 Ghia, 2000 yılında piyasaya sürülen ve o zamandan beri popülerliğini koruyan bir kompakt otomobildir. İşte bu araç hakkında merak edilen bazı bilgiler:

Motor ve Performans

Ford Focus 2.0 Ghia, 2.0 litrelik, dört silindirli bir motora sahiptir. Bu motor, 130 beygir gücü ve 180 Nm tork üretir. 0'dan 100 km/sa hıza 10,5 saniyede ulaşabilen bu araç, şehir içi ve otoyol sürüşleri için yeterli performans sunar.

Konfor ve Özellikler

Ford Focus 2.0 Ghia, konforlu ve iyi donanımlı bir iç mekana sahiptir. Deri döşeme, elektrikli koltuklar, klima ve ses sistemi gibi özellikler, sürüş deneyimini keyifli hale getirir. Ayrıca, araçta yolcular ve bagajlar için yeterli alan bulunur.

Kullanım Yorumları

Ford Focus 2.0 Ghia kullanıcı yorumları genel olarak olumludur. Kullanıcılar, aracın performansından, konforundan ve yakıt verimliliğinden memnun kalmaktadırlar. Bazı kullanıcılar ise aracın yol tutuşunu ve direksiyon hassasiyetini eleştirmektedir.

Alınıp Alınmaması

Ford Focus 2.0 Ghia, güvenilir ve pratik bir kompakt otomobil arayanlar için iyi bir seçenektir. Ancak, yüksek performans veya son teknoloji özellikler arayanlar başka bir modele yönelmelidir.

Sonuç

Ford Focus 2.0 Ghia, 2000 yılından beri piyasada olan ve hala popülerliğini koruyan bir otomobildir. Performansı, konforu ve donanımlarıyla birçok kullanıcıyı memnun etmiştir. Ancak, bazı kullanıcılar yol tutuşu ve direksiyon hassasiyeti gibi yönlerini eleştirmektedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Arkadasım benim eski aracım bu altın sarısı rengi vardı bende. Oncelikle sunu soyleyim cok rahat arabadır. Tam uzun yol arabası. Motor 130 beygir ama az gelmesin sana sınıfındaki butun arabalarla kafa kafaya gider. Basmassan cok yazmaz uzun yolda 90'ı gecme 5. viteste seni sasırtır ne kadar az tükettiği. Sollamalarda inanılmaz fırlar. Bunun dısında sorun varsa yaz soyleyim. Yalnız parcası pahalı bunu bil mutlaka temizi alınmalı aksi takdirde adamı yorar
  • 0-100 9sn olması lazım
    Orjinal gücü de 130hp 180Nm.

Ozyurek isimli üye ile irtibata geçebilirsin kendisi amcam olur aynı arabaya sahip ve çok memnun.
  • bizde 2000 model var araba yol tutuş konfor ve serilik bakımından bence harika
    çok araba kullandım ama bence en iyisi bu
    yenisi çıksa hiç düşünmeden değiştireceğiz saten en uzun kullandığımız araba bu oldu 6 yıl oldu ama hala kullanıyoruz bu arabadan başka altarnatif yok herhalde bir 4 sene daha kullanırız
    araçla ilgili şimdiye kadar bir problem yaşamadık
    seriliği bir çok spor otomobilden daha iyi ve yakıt tüketimide bir okadar iyi
    bizde vectra 1.6 da var yakıt tüketimleri hemen hemn aynı nasıl oluyorsa
    şehir dışında 7.2 (sakin kullanım) şehir içinde 11-11.5 (dur kalklı veya kısa mesafe)
    bu arabayı kullandıktan sonra seni anacak 2500 cc ve üzeri araba tatmin eder.
    yolda 2000 cc olduğunu pek bilen yok yolda terbiyesizlik yapanlarla çok dalga geçmişimdir
    araba 90 bini devirdikten sonra bakımlarını 10.000 km de bir yapmaya başladık servisteki usta motor ömrünün daha uzun olacağını söyledi (özel servis)
    araba ile ilgili test verileri:
    http://www.autoshow.com.tr/apps/oto_test.app/oto_test.php/248/0/FORD
    arabayı incele kullan sonra kararını ver servislere zamanında gidip gitmediğini öğren bakımı çok önemli sadece focus için değil her araba için geçerli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HEHE -- 5 Ağustos 2006; 15:58:54 >

• Kardeşimin halen kullandığı bir araba.2.0 focus..130 hp..
    bir kaç kere denedim..çok seri bir araba...230 km hıza hiç zorlanmadan çıkıyor.

Sanılduığı kadar yakmıyor,performanslı kullandığın zaman yakar doğal olarak.

Şahsen lpg kesinlikle takmazdım.

• 1.6 olanlarından görünüşte farksız olduğu için genellikle size kafa tutanları bu araba ile rezil edersiniz gerçekten çok zevkli oluyor.

Ayrıca LPG taktırmanın bir zararı yok diye biliyorum.Yakıtı zaten düşüktür,LPG taktırınca iyice düşüyor.
    Motor zaten çok uzun ömürlü,yakıt masrafı da az olunca uzun kullanıma çok müsait bir araç oluyor yani..

Yukardaki arkadaşın dediği gibi 2.5 anca keser Focus 2.0'dan sonra...

• ben de bir süre kullandım.araba çok rahat,çok konforlu. ama yakıtı felaket bir depo ile 400 km yol yapıyor.(şehir içi şehir dışı karışık). çok seri araba yakıtı mühim değil diyorsan veyahut lpg talarım diyorsan hiç düşünme al
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: hayathonda

ben de bir süre kullandım.araba çok rahat,çok konforlu. ama yakıtı felaket bir depo ile 400 km yol yapıyor.(şehir içi şehir dışı karışık). çok seri araba yakıtı mühim değil diyorsan veyahut lpg talarım diyorsan hiç düşünme al

1 depo 400 km yakıyorsa,bir de üstüne 2000 sınıf vergisi koyunca benim gözümdeki cazibesini yitirdi.
  • 5 sene kullandım yaklaşık... Otobanda giderken yeni nesil araçları rezil etmesi çok keyifli oluyor :D :D
    Yakıtına gelirsek Tüpte 1.6 Focus dan daha az yakıyordu bizimki.
  • peki bir şey sormak istiyorum 1.6 motor olan aynı model focuslarla bakım ve tamir maliyeti farklımı acaba 2.0 daha masraflı diye duymuştum araçla ilgili tek aklıma takılan bu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.