Şimdi Ara

ford connect, Peugeot Partner (SİZCE HANGİSİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
2.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ödeme seçenekleri Ford un daha iyi 18 aya 18,000 ytl %0 faiz alıyorlar...

Pejoda ise durum farklı 10 aya 10 milyar...

Ben her iki modelinde Koltuklu + Camlı + Turbo Dizel seçenekli olanlarını düşünüyorum...

Sizce hangisi mantıklı... Ford un iç hacmi daha fazla...

Ford 1,8i Full araba 30,500 ytl ye bıraktılar
    Pejo 2,0 HDİ ise gene Full 27,000 ytl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hekimoglu -- 24 Kasım 2005, 12:42:14 >

• yakıt tüketimi önemlimi?
    ford biraz yakarda 1500 kilo
    bence mantıklısı yeni doblo
  • Arkadaşlar, doblo dahil Citroen ve cady nin de test sürüşünü yaptım... En başarılısı bana FORD geldi. Cadynin tipi güzel olabilir ama, sürüş keyfi ve fiyat performans olarak en başarılı olanı FORD gibi geldi bana. Acaba benim göremediğim bir eksi özellik varmıdır, yada artısı...

Ford un biraz daha fazla yaktığını biliyorum. Ağır olduğu için...
  • Fazla yakıyor evet 5 kişi 120 km/saat ortalama ile şehirlerarası 10lt/100km yakıyor.800 km gittim ortalama değer bu.
    Ayrıca kapılardan oradan buradan çok tıkırtı geliyor. Ama araç 80 bin kmde idi. Onun da etkisi olabilir.
  • ford motoru ilk 5000 km de yakıt tüketimini düşürüyor
    ve kesinlikle en iyi seçim
  • 7500 kmdeki ford connect kilometrede 220.000 lira yakıyor bana biraz fazla geldi daha az yakmasını bekliyordum
  • quote:

Orjinalden alıntı: hekimoglu

Arkadaşlar, doblo dahil Citroen ve cady nin de test sürüşünü yaptım... En başarılısı bana FORD geldi. Cadynin tipi güzel olabilir ama, sürüş keyfi ve fiyat performans olarak en başarılı olanı FORD gibi geldi bana. Acaba benim göremediğim bir eksi özellik varmıdır, yada artısı...

Ford un biraz daha fazla yaktığını biliyorum. Ağır olduğu için...

fiyat performansa bakarsan
    ford tdci baz modeli opak boya tek sürgülü kapı abs falan yok 30382ytl
    caddy ile hemen hemen aynı fiyata gelir
    doblonun 1.9 unun full olanı 31750 ,baz modeli 27.390 ytl
    bütün diesellerin 2-3 binden sonra yakıtları düşer forda mahsus bişey değil
    benzinli gibi yakıt tüketmek istiyorsan connect al
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    opel astra mi ford focus mu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tabii ki Peugeot ...

Hem motor...

Hem tip...

Hem işçilik...

...Özellikle de şekilolarak en kral bu sınıfta (=Berlingo)
  • Yeni dobloya bi bak 1.9 120Ps olanına
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reanimate

Yeni dobloya bi bak 1.9 120Ps olanına

yok yaf daha satışına başlanmamış
  • doblo 1.9 çok yakar bence ford ama bu benim şahsi görüşüm doblo alınmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Toyota d4d

doblo 1.9 çok yakar bence ford ama bu benim şahsi görüşüm doblo alınmaz

kafadan atmayalım
    1.9 doblo ne yakıyo biliyormusun?

%70 şehirlerarası 135bin tl/km
  • Valla dizel istemeseydin sana peugeot partner binek önerirdim. Full+full 25.000ytl. Cam tavan,tavan barları,abs zart zurt. Benzinli.
  • ford kalite olarak fena değil ama ağır bir araç fazla yakıyor. caddy düşün bir de

tourneo connect daha çok tutuluyor donanımı da transitten iyi
  • pegout partner veya citroen berlingo ikiside aynı zaten hangisini daha uyguna getire bilirsen al. ama cady kesinlikle en iyisi biras palı ama...
  • Arkadaşlar yazılarınız çok açıklayıcı oldu, ama aklıma takılmaya başlamadı değil yani. Bu kadar fazla yakıyorsa FORD korkutmaya başladı yani. Kullanan varsa, bu değerleri tam verebilirse çok iyi olur...
  • WALLA Ben olSam GÖZÜ KAPALI CADDY ALIRDIM ARAÇLARDA HER TÜRLÜ SİSTEMDEN FAZLACANA VAR VE ALETLER DELİ KAÇIYO OTOBANDA 190 LA YETİŞEMEDİM BİZLE OYUN OYNUYODU VE ÇOKTA KONFORLU.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kkvan

Fazla yakıyor evet 5 kişi 120 km/saat ortalama ile şehirlerarası 10lt/100km yakıyor.800 km gittim ortalama değer bu.
    Ayrıca kapılardan oradan buradan çok tıkırtı geliyor. Ama araç 80 bin kmde idi. Onun da etkisi olabilir.

ne ne ne??? böyle bişeyin imkanı yok... o kadar da yakmaz abartmayın... çok düşük bi ihtimal servis bakımları olmamıştır ki yinede ortalama 10 yakamaz...

90 beygir olanını kullanıyo bi tanıdığım fazla yaktığını söylüyo ama satmam diyo gayet memnun...performansı gayet iyi diyo ticari araca göre yol tutuşu da iyi diyo...ama başka arkadaşımda caddy var beraber connecte baktık inceledik o gitti caddy aldı ve o sınıfın en kalitelisi ve en iyi motoru hem performans hemde yakıt tasarrufu olarak caddy ama yüküm fazla çok mal taşıycam diyosan transit connect al hatta tourneo al...bu arkadaşım partner ı yeni sattı ve inan tasarruf yapmak için araçta her ellerinden geleni yapmışlar düşük amperli akü ye kadar...sen düşün artık... başka marka bakacaksan caddy almanı tavsiye ederim... ama ikisi arasındayım diyosan kesinlikle ford transit connect...

• ford connect makaslı olduğu için tam bir yük aracı ve arkada oturanlar gerçekten çok rahatsız yolculuk ediyorlar pejo daha konforlu ama bu segmentte benim fikrim opel comboyu es geçme bir oto dergisinin bu aracları karşılaştırması vardı ordaki sonuçları görsen kesinlikle opel combo alırsın caddy de çok güzel ama volkswagenin servisinin önünden geçmem tam bir para tuzağı opel 1.3 olduğu için eğer atak kullanımla pek işin yoksa bandrolu az vergisi az bende 2003 connect var iş karşılığı aldım 250 lira km de yakıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 34lvt53 -- 26 Kasım 2005, 12:04:44 >
  • merhaba..

2 aracı ve bu sınıfda yeni doblo hariç bütün arabaları kullandığım için bana en başaraılı ford geLdi..

pejonun motoru(2.0 HDI bahsediyorum) gayet başarılı yanlız aracın arka kısmına doğru giderken işçilik haddiden fazla düşüyor..ve bazı makaslar arkayı salıyor..

ebn sana fordu öneririm..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.