Şimdi Ara

Ford Cmax Titanium X Paket mi? Hyundai İx35 Stly Plus mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
4.753
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    forma yeni katıldım. Bu da ilk mesajım oldu.
    Yardımlarınızı bekliyorum.

Bu iki araç arasında kaldım.

cmax konfor ve özellik olarak daha iyi gibi geldi.
    İx35 inde görünümü çok güzel ama donanımı
    cmax'tan biraz yetersiz gibi

cmax 180 Hp bayağı kuvvetli motoru var
    İx35 135 hp'iydi sanırım.

Sizce hangi araç daha iyidir

• tamamen tercih meselesi ben olsam görünümü için ix 35 alırdım ama kalite dersen cmax ix 35in malzeme kalitesi cmax kadar iyi değil motoruda daha güçsüz ama dediğim gibi tercih meselesi çok yakın araçlar değiller çünkü
  • evet yakın araçlar değiller
    birde ix 35 te
    temin sorunu var 5 ay sonraya gün veriyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: mantzel

Merhaba arkadaşlar
    forma yeni katıldım. Bu da ilk mesajım oldu.
    Yardımlarınızı bekliyorum.

Bu iki araç arasında kaldım.

cmax konfor ve özellik olarak daha iyi gibi geldi.
    İx35 inde görünümü çok güzel ama donanımı
    cmax'tan biraz yetersiz gibi

cmax 180 Hp bayağı kuvvetli motoru var
    İx35 135 hp'iydi sanırım.

Sizce hangi araç daha iyidir

ix35 style plus donanım olarak size nasıl yetersiz geldi?

Neyi eksik buldunuz öğrenebilir miyim?
  • İX35 daha görünümlü kaliteli ve GÜÇLÜ ! bir arabadır CRDİ motorunun yanından çoğu araç geçemez
    kesinlikle İX35 ve STYLE donanımıda doludur ona boş diyen arkadaş git bir incele aracı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre0624 -- 8 Ağustos 2011; 12:32:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre0624

İX35 daha görünümlü kaliteli ve GÜÇLÜ ! bir arabadır CRDİ motorunun yanından çoğu araç geçemez
    kesinlikle İX35 ve STYLE donanımıda doludur ona boş diyen arkadaş git bir incele aracı

Arkadaşım konuyu açan arkadaş 184 bg'lik CRDI motorluyu değil, 135 bg'lik GDI versiyonunu yazmış.

Biraz dikkat.

@ mantzel

Bu motoruyla C-max'in 180'lik bg'lik Ecoboost motoru karşısında ix35'in performans açısından işi zor.

İleride lpg düşünürseniz direkt enjeksiyonlu GDI motoruyla ix35 bu konuda da sizi yolda bırakır.

Umarım bir fikir verir.
  • Sırf adı suv olacaksa Hyundai, ama ben aracımı severim ve uzun yıllar kullanırım dersen c max . ayrıca c max in oturuş pozisyonu birçok suv aracın pozisyonundan iyidir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ix35'in suv'a benzemesi dışında pek bir esprisi yok malzeme kalitesi olarak malesef getz'den veya era'dan çok farklı değil her noktada kalite hissinden yoksun sert plastik malzeme kullanılmış açıkcası o kadar para veripde konsolun heryerinde zamanla ses yapıcak sertlikde bir malzeme istemem ben.

C-max'in motoruda yanında cabası.

C-max kesinlikle daha tercih edilesi.
  • yardımlarınız için çok teşekkür ederim

İx35'in dediğiniz gibi malzeme kalitesi pek iyi değil

ikisini de aynı gün inceleme imkanım oldu.

Cmax'ın içine oturunca daha konforlu hissettiriyor kendisini zaten
  • BU Sorumu şimdi tabikide FORD C-MAX

0-100 km/s Hızlanma 8,9 s
    Maksimum Hız: 215 km/s

Bu değerler bile yeter!!!!

Ayrıca C-max Otomatik park sistemide cabası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lewel123 -- 8 Ağustos 2011; 16:51:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

quote:

Orijinalden alıntı: Emre0624

İX35 daha görünümlü kaliteli ve GÜÇLÜ ! bir arabadır CRDİ motorunun yanından çoğu araç geçemez

Arkadaşım konuyu açan arkadaş 184 bg'lik CRDI motorluyu değil, 135 bg'lik GDI versiyonunu yazmış.

Biraz dikkat.

@ mantzel

Bu motoruyla C-max'in 180'lik bg'lik Ecoboost motoru karşısında ix35'in performans açısından işi zor.

İleride lpg düşünürseniz direkt enjeksiyonlu GDI motoruyla ix35 bu konuda da sizi yolda bırakır.

Umarım bir fikir verir.

pardonn

• Vayy son günlerde gördüğüm en güzel araç tavsiye isteği..harbiden seçim zor olur ama ben C-Max derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkemuse -- 8 Ağustos 2011; 19:42:37 >
  • hyundaiye o kadar para verilmez.
  • neden ? Hyundainin her aracı NCAP larda 5 yıldızlı her aracında sayısız ödülü var
  • Cmax hem marka imajı, hem motoru, hem de konforuyla birkaç adım önde..
  • Hyundai nin bence esas kendini göstermek istediği ülke amerika. Turkiye araclari Bence ozentisiz ve kiriş yapiliyor
  • Hyundai nin bence esas kendini göstermek istediği ülke amerika. Turkiye araclari Bence ozentisiz ve kiriş yapiliyor. Gerci birçok otomotiv üreticisi bazı alanlarda kiriş çalışıyor. Neyse burada söylemeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

hyundaiye o kadar para verilmez.

Neye verilir ?
  • bence hyundai fena değil ama eger suv a binilecekse bence enaz 2000 motor yüksek beygirli 4*4 olmalı. 1600 135 beygir benzinli araç kaldırmaz gitmez kaçmaz demiyorum kesinşikle ancak suv için dizelin yüksek tork ve 184 beygirin tadı başka olur. ayrıca lpg taraftarı değilim ama bildiğim kadarıyla gdi motora lpg olmuyor bu sizi etkiler mi ? bunuda hesaba katın. ford ise tam bir aile aracı ağır bir aile arcı istiyorsanız ford hayır biraz daha spor ve havalı bir tasarım istiyorsanız ix35 ( tabi tasarım kişiden kişiye değişir)
  • C-max'ten daha memnun kalacağına emin ol
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.