Şimdi Ara

For Honor'da Türk'e Yapılan Muamele

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biraz oyun içi geçen bir muhabbet olacak ama daha çok milliyetimizle alakali bir olay oldugu icin buraya actim konuyu.
    Oyunda yaklasik 100 saat gecirdim.İlk basladigimda aklima direk amblem olarak bayrağimizi tasarlamak geldi ve öylede yaptim.Bu 100 saat icinde Türk bayrağı kullaniyorum diye yabancilar tarafindan, pislik damgasi yedim.Yok biri Atatürk'e laf atiyor.Biri seni bilmem ne yapayim...
    Edilmedik kufur kalmadi yani neden bu kadar nefret ediyorlar bizden, artik oyunun icine kadar bile yansimis bu olay.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardes sende vaktinde 6 7 muttefikle bi ulkeyi isgale gitsen sonra eline verip seni denize gomseler sendede kuyruk acisi olur. Empati biraz

• 1. Oyunları en çok trolleyen biz ve Ruslar'dır.
    2. Avrupa Türk ve Rus sevmez.
  • cs GO daha beter acayip derecede Türk düşmanı var yok Atatürke sallıyor yok Türk halkına sallıyor ne yaptık analarınımı öptük biz arkadaş :) aynen atalarımız öpmüştü ondan böyle sadece bir kaç örnek olarak ulu önder Atatürk yada Yüce Attila yeterlidir heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turcopolo -- 30 Nisan 2017; 12:2:46 >
  • Konuyu okuyunca direk bu aklıma geldi

For Honor'da Türk'e Yapılan Muamele

• Hic takmayacaksin yoluna bakacaksin ozellikle bu internet alemi haterlarla dolu mesela amerikali bi adam Turk adini duyunca baslar goygoya fakat türkiye nerde desen haritada yerini bulamaz kulaktan dolma bilgiler ermeni yalanları internet yalanlari birde son yillarda bozulan türkiye imaji var tabi ama bos verrceksin .

• Hala oyun oynayan var mı? Bilgisayar başında saatlerece o ekrana bakıp aval aval oyun mu oynuyorsunuz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: YOURMOVE

Hala oyun oynayan var mı? Bilgisayar başında saatlerece o ekrana bakıp aval aval oyun mu oynuyorsunuz?

Yapma ya. Sen oyun oynamayıp ne yaptın şimdiye kadar?
  • aklıma bu geldi

https://www.youtube.com/watch?v=fHd0l22k-_A

banada bi tane alman pedofili goatfcker diyordu

• CS : GO'da da öyle fakat Atatürk'e değil de genelde RTE'ye sövüyolar
  • quote:

Hala oyun oynayan var mı? Bilgisayar başında saatlerece o ekrana bakıp aval aval oyun mu oynuyorsunuz?

Size ne?

• quote:

Orijinalden alıntı: ClassımDeğilsin

Kardes sende vaktinde 6 7 muttefikle bi ulkeyi isgale gitsen sonra eline verip seni denize gomseler sendede kuyruk acisi olur. Empati biraz

Doğrusun be hacım.Konuya hiç o taraftan bakmadim :D

• Valla onu bunu bilmemde bizim ergenlerimiz her türlü küfrü hak ediyor.

Ruslar 1 Türkler 2.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mithrandir.

quote:

Yapma ya. Sen oyun oynamayıp ne yaptın şimdiye kadar?

Benim lafım bağımlı olanlara kıymetli dostum.

Telefonda oyun oynuyor yetmiyor eve geliyor bilgisayarda oyun oynuyor. Metroda oyun, otobüste oyun, bir meclise giriyor hemen telefondan oyun oynuyor. Artık insanlar bağımlı olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 30 Nisan 2017; 12:24:30 >
  • quote:

Hala oyun oynayan var, bilgisayarın ekranına saatlerce bakıp aval aval oyun oynuyoruz.
  • Rus elçinin öldürüldüğü gün 4 rusla aynı takıma denk geldim CS GO da , adamlar nerelisin dediler Türk diyince direk kick.

Onun dışında dedelerimiz nasıl vurduysa hala 4bucaktan yankılanıyor mevzu bu. Ama genel olarak ahlaksız bu Almanlar falan. Bir tanesi Portekizli bir çocukla fena dalga geçti ahlaksızca İngilizcem akıcı olmadığı pekte küfür bilmediğim için Almana doğru düzgün birşey söyleyemedim. Çocuğa da üzüldüm neler dedi Alman .. sı.

• quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: Muhafız-

quote:

Kıymetli dostum muhafız naber?

• quote:

quote:

quote:

iyidir sen?

• quote:

quote:

quote:

quote:

iyidir sen?

Şükür.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.