Şimdi Ara

Football Manager 2009 (146. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.881
Cevap
3
Favori
238.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • OO güzel ya Medya toplantıları falan türkçe
  • quote:

Orjinalden alıntı: Scorpion28

walla fm 09 u hiç sevmedim çok sık sakatlık oluyor..

Ben oyun oynarken hiç save load yapmam ama şöyle bir kriterim var 3aydan fazla sakatlıklarda ve aynı bölgede oynayabilecek 3 oyuncum varken 3ünün birden sakatlandığı durumlarda save load yapıyorum.Tabi load'dan sonra olacak her şeyi(yine sakatlık durumu çıkmazsa) kabul ediyorum.Örneğin maçta sakatlandı ama 3-0 yendim load yaptığımda isterse 5-0 yenileyim kabul ediyorum.

Bu arada ilacın rapid linkini atacak varsa süper olur.Üyelik istiyor bu warez-bb
    GIGABYTE AORUS Z370 GAMING 7 / i7 8700K@5.0GHZ & NOCTUA NH D-15 / Gskill TRIDENT-Z 2x8 GB CL17 3600 MHZ DDR4 / Samsung 960 EVO 500GB / ZOTAC GTX 1080 TI AMP! / HAF 912 / COOLERMASTER GX80 PLUS 750W / Corsair K95 RGB PLATINUM MX SPEED / Zowie EC2-A & SteelSeries QCK Heavy / Creative OMNI & Hyperx Cloud II / PIONEER BDR-209EBK
    Zowie BenQ XL2540 @ 240 Hz
    **Sammy FARHA & Tony G. the table dominators!!! "Do you feel my pawa?!"
  • quote:

Orjinalden alıntı: #FireLord#

Manchester United için gelecek vaad eden bir DL aranmaktadır ucuz ama ileride dünya yıldızı olacak biri lazım vardmı bildiğiniz birileri...?

John Goossens

Orjinalden alıntı: el_sadr

quote:

Orjinalden alıntı: ucancisim

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: cdnm47

quote:

Arkadaşlar WZ de 902 crack var 80 mb lik bunu deneyen varmı çalışıyormu

ismini versen daha kolay olur?

www.w.a.r.e.z.-bb.org/viewtopic.php?t=1976024

Arkadaşlar verdiğim adresten ilacı bi indirip deneyin derim bende sorunsuz çalıştı sakatlık sorunu baya bi düzeldi Para birimi Basın toplattısı gibi sorunlar olmuyor DEneyin derim bence

rapid veya başka bir yere upload edebilir misin megauplad a giremiyorum girsemde dosya indiremiyorum bir türlü

Bende dosyayı indiremedim. Başka biryerden upload edersen seviniriz.

• beyler su w.a.r.e.z linki verilmis ama deneyen kimseden bir yorum gelmemis...hiç mi deneyen yok?

Orjinalden alıntı: profiteer

quote:

Orjinalden alıntı: ABOOO

Steam'den 29.99$ iken bile almadınız ise Türkçe olsa da yine almazsınız, bir bahane olur mutlaka.

yorumlarımı okursan görürsün oyun Türkçe çıksın 100 Lira bile olsa alırım.. şuana kadar en pahalı aldığım oyun GTA IV 90 YTL düşün
    bu oyunu almamda böyle çok satılan bir oyunun dilimizi içermemesi.. Türkçe dil desteği çıkana kadarda bu oyunun illegalini kullanmaya devam edeceğim..
    30 $ dolar çok para değil.. olsa zaten ordan alırdım =) ozaman biri bana kredi kartıyla alsın ben 30 doları ona yolliyim yada ABOOO kartın varsa alalım ben sana 30 dolar verim oda sanırım 30x1,500 =45 ytl yapıyor anlaştıkmı

Edit= Türksportal yaramıyor =) benim gözümde bu benim fikrim sana göre yarıyorlardır..

evet hatta yılbaşı indirimi 27 dolar olmuş.. 27x1,500 =40 var mısın?

1. benim oyunum orjinal.

2. 30$'a çok para diyen hiçbir oyunu almaz.GTA IV de İngilizce, kimsenin Türkçe sunmak gibi bir zorunluluğu yok.Crysis (ki Crytek EA ile anlaşırken şart koydu) haricinde kims Türkçe oyunu önemsemiyor.1 numaralı sebebi korsan kullanımıdır, siz böyle düşündükçe gram ilerlemeyecek.
    26,99$ şu an Steam'de, alacak olsanız zaten bana söylemeden bir dolu yol bulurdunuz.

3. Turksportal'a hiçbir işe yaramıyor diyen saygısızlık yapmıştır, kahvehane muhabbeti yapacak iseniz buyrun yapın.

Turksportal sitesi bu zamana kadar CM 01-02'den beri Türkçe'yi veren, her türlü hizmeti sitesine koyan bir platformdur.
    Bu yaptığınız kahvehane muhabbetlerinde bile olmaz, içeriği en geniş siteye, bu zamana kadar emek verip Türkçe oynamanızı sağlamış, üye olup dosya indirdiğiniz siteye gelip bugün laf söylüyor iseniz benim için de sizin de hiç bir öneminiz yok kusura bakmayın.

Önemin ne olduğunu sizin kriterleriniz belirlemiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABOOO -- 28 Aralık 2008; 18:06:02 >

• @DarthRevan @gyükseltürk @Oğuzkaan ve diğer arkadaşlar önerileriniz için çok saolun...kolorov enerji olarak hepsinden iyi olmasına rağmen Oliva ile ilk defa oynayacağımdan onu trasfer ediyorum

Külahin } sat yine } lakin yokuncul } olma nâmerde
    Yeter ki } kelle sag olsun } külah lazim degil } merde
    Basimizdan hiç } hevâ-yi } zülf-i yâr } eksik degil
    Pek yüce yerdedir } onun için, } rûzîgâr } eksik degil
    Sultan III: Ahmed ve Sultan III. Mustafa

MCP { MCSA { MCSE { CCNA
  • quote:

Orjinalden alıntı: oky_the_one

beyler su w.a.r.e.z linki verilmis ama deneyen kimseden bir yorum gelmemis...hiç mi deneyen yok?

deneyen yok galiba
  • quote:

Orjinalden alıntı: captain_turkiye

quote:

Orjinalden alıntı: oky_the_one

beyler su w.a.r.e.z linki verilmis ama deneyen kimseden bir yorum gelmemis...hiç mi deneyen yok?

deneyen yok galiba

denedim ama calıstıramadım ben calıstıran arkadaslar yardımcı olsun
    uefa kupasında 5'erli gruplarda eski 9.1 datasında aynı ülkenin takımları
    aynı gruba düşüyordu biraz önce valencia ile uefa kupasındayım
    aynı ülkenin hiçbir takımı aynı gruba düşmedi
    takım torbaları seçimine 4.torbadan giren takımlarla başlandı
    tamamen zaten 9.2 datası bu açıkça belli oluyor aksini idda eden
    hafızasında 9.1 olarak hala idda etsin.

Orjinalden alıntı: Proevo.Legend

bir ispat daha.

dostum ben 9.0.2 uptade dosyalarını oyunun 9.0.1 veya 9.0.0 versiyonlarına uyarlayabilirim 9.0.2 data durumunu kontrol için ajax in huntlear ı real madrid e transferinin gözüküp gözükmediğine bakarakta analayanilirsin sonra fenerbahce de colin kazım artk kazım kazım olarak değiştirilmiştir burdan da anlayabilirsin

• aslında koymam boyle ssler ama bunu mutlaka gormelisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Basarrrr -- 29 Aralık 2008; 2:02:43 >

Orjinalden alıntı: el_sadr

quote:

Orjinalden alıntı: Proevo.Legend

bir ispat daha.

dostum ben 9.0.2 uptade dosyalarını oyunun 9.0.1 veya 9.0.0 versiyonlarına uyarlayabilirim 9.0.2 data durumunu kontrol için ajax in huntlear ı real madrid e transferinin gözüküp gözükmediğine bakarakta analayanilirsin sonra fenerbahce de colin kazım artk kazım kazım olarak değiştirilmiştir burdan da anlayabilirsin

ben neden bahsediyorum sen neden onları data editörden ben yapıyorum 9.2 data üstüne oke.
    9.1 ile 9.2 datası ile oynanmıyor diyenlere lafım.
    ispatlarını sunuyorum.oyuncu etkileşimi konuşma bölümününe eklenen birçok seçenek.ve bu uefa kupası kurallarının gerçeğe göre düzeltilmesi.biçok maç yaptım maç motoru eskisinden daha gerçekçi hataların çoğu giderilmiş taktiğe bağlı olarak işlior herşey. ve oyun çok daha hızlı.şimdi anlaşıldımı.
    açıkça 9.2 datası. .aksini iddaa etmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miguelveloso -- 29 Aralık 2008; 3:00:01 >

• quote:

Orjinalden alıntı: gyükseltürk

quote:

tamam dostum ben diyorum zaten ucuz olsun ama örn:sakho gelecek vaad ediyor ama biraz pahalı bir adam olması önemli değil

Aleksandar Kolarov.23 yaşında Lazida oynuyor.170 Pa

botafogolu eduardo

Orjinalden alıntı: Vic.vega

quote:

quote:

tamam dostum ben diyorum zaten ucuz olsun ama örn:sakho gelecek vaad ediyor ama biraz pahalı bir adam olması önemli değil

botafogolu eduardo

ewt onu biliyorum almadım geçen sefer almıştım farklı adamlar deniyorum...önerim için saol

Külahin } sat yine } lakin yokuncul } olma nâmerde
    Yeter ki } kelle sag olsun } külah lazim degil } merde
    Basimizdan hiç } hevâ-yi } zülf-i yâr } eksik degil
    Pek yüce yerdedir } onun için, } rûzîgâr } eksik degil
    Sultan III: Ahmed ve Sultan III. Mustafa

MCP { MCSA { MCSE { CCNA

• Arkadaşlardan Birisi Söylemiş Maximiliano Oliva fm 2008 de süperdi River daydı galiba , ucuza çok iyi birtane bulabilirsen söyle bende Gençlerbirliğine alacağım şampiyonlar liginde lazım olacak
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Vic.vega

quote:

quote:

botafogolu eduardo

ewt onu biliyorum almadım geçen sefer almıştım farklı adamlar deniyorum...önerim için saol

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.