Şimdi Ara

Focus1 1.8tdci TURBO SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aracım 1.8 tdci 115ps 116bg. Turbo hortumlarına (sarı işaretlenen yerler)
    Focus1 1.8tdci TURBO SORUNUek yapılmış ve bu hortumlar yağlı. Bu1. Sorun. 2. Sorun aracın çekişi acayip derecede düşük 1.5 gibi araçların 3 le çıkacağı yokuşu 2 ile çıkmıyor ikiye atar atmaz devir yavaş yavaş düşüyor. Düz yolda ise çok yavaş devirleniyor. Şöyle anlatayım 1. Viteste sanki 2 deymiş gibi devirleniyor. 3.sorun fotoğraftaki kırmızı olan vida yerinden vidayi çıkarınca hava geliyor ama diğer vida yerinden hava gelmiyor. Vidayi takınca hava kesiliyor ama kafama takıldı. 4. İşe araç kara duman atıyor bi el atın gözünüzü seveyim😞

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakaanyeter -- 1 Haziran 2017; 4:30:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Büyük ihtimalle turbo intercooler da kısmi tıkanma var.

• Gaza yüklen turbo hortumunda kaçak var mı bak genelde yırtık varsa bu dediğin çekişten düşme olabiliyor.Hortumlar çok ek ve yamalı ise değişmende fayda var.

Olmazsa birde Turbona da baktırmakta fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 1 Haziran 2017; 9:8:29 >
  • rewolwer_ kullanıcısına yanıt
    Turbodan ses te alamıyorum sizce neden o hafiften ıslık sesi yok turbo kaç devirde olursa olsun

• Nerd Miner kullanıcısına yanıt
    Diger arkadaşa yazdığım gibi turboda hiç ses yok yani o hafiften ıslık sesi vardır ya turbolarda o ses hiç yok bende

• hakaanyeter H kullanıcısına yanıt
    Sen hortumlara bir iyi bak başıma geldi benzer bir sorun 1.6 tdici ile turbo hortumu patlamıştı
  • Tamam yarın bakıp yazacağım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hortumlara baktım hafif patlaklar var gibi tam göremedim ama yağ kaçıran bazı noktalar var büyük ihtimalle oralar patlak değişmeli mıyım? Sorun yalnız hortumlarda mıdır çünkü ben turbodan ses te alamıyorum

• Turbo hortumun yırtılmış veya turbon patlamış olabilir.
  • Bende turbo patlamış diye düşünmeye başladım abim de diyo turbo hiç devreye girmiyor diye😞

• turbo hotumlarını değiştirerek başla düzelmezse, turbo actuator varsa onu kontrol ettir. Hala düzelmezse turbo revizyon ya da değişim.
  • Arkadaşlar yazmayı unuttum yaklaşık 2 hafta önce Turbocu Ahmet'e gittim turbo hortumları felan tıkanmış başka bi usta olsa payını düşünür turbo degistirtebilirdi helal ekmek yiyen bi adam herkese tavsiye ederim. Araba da su an açıldı uçak moduna geçiş yaptı☺

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.