Bildirim
Focus ST Jant

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Jant hakkında bilgim yok ama araçın rengi güzelmiş. -
:) kırmızı mondeo -
19 bu jant. Fordun kendisi resmi olarak satıyor. fordaksesuar.com adresinde binek araç/makyajlı focus seçip alaşım jantlar içinde 19'' bölümünde
Bayiisinden sipariş edip alabilirsiniz.
Adeti 1250 TL imiş.
http://www.fordaksesuar.com/focus/2014 -
Aynısından yok.Servisten alınmaz zaten -
s a h i b i n d e n sitesinde 18 inch replikaları var. -
quote:
Orijinalden alıntı: x-rayted
s a h i b i n d e n sitesinde 18 inch replikaları var.
Replika da alinca yarin konu açarlar hocam arac titriyor balans tutmuyor diye
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: babapars
quote:
Orijinalden alıntı: x-rayted
s a h i b i n d e n sitesinde 18 inch replikaları var.
Replika da alinca yarin konu açarlar hocam arac titriyor balans tutmuyor diye
ee orijinali pahalı, replikası kalitesiz ve güvensiz o zaman benim gibi OEM gezmek zorunda.
Ben mesela Ekim ayında focusum için bir 17 jant beğendim TRde yok tabii ki. Focus için çok zayıf zaten aftermarket ürün yelpazesi.Şu jant
Türkiye distribütörüne ulaştım. Bir takım için 930 € istediler. Yalnız teslim aralık sonu dediler. O zaman euro 3,40 falandı galiba. İyi ki cesaret edip sipariş etmemişim. Şimdi 4000e yakın para verilecekti. 4000 janta verecek olsam 18 inch orijinal ford lansman jantı alırım. Zaten tanesi 1000 TL resmi satışta.
-
Replikalar boyle usta sonucta araci daha keyifli hale getirmek icin yapilan bi modifikasyonun seni hem maddi hem manevi mutsuz etmesi olasi orjinal desen allahin belasi kur yuzunden surekli pahalilasiyo oem gezmek kara jantla dolaşmak en mantiklisi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X