< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birgarip2019 -- 7 Şubat 2019; 19:10:22 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birgarip2019 -- 7 Şubat 2019; 19:10:22 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Araba için seninle kavga eden bir eşin varsa değil Leon Aventador alsan nafile
|
İtaat et rahat et
|
Focus u ararsınız.
|
Hatun kişiler genelde ekonomi bilmiyor
|
Focus'tan ne Leon'a geçilir ne Golf'e geçilir. Bu demek değil ki Focus>Golf ve Leon, zaten hepsi basit C sınıfı araçlar olduğu için bir fark hissedilmeyecektir. Eşiniz de ne aracın yol tutuşunu zorlayacağını, ne dağda taşta gidip konfor arayacağını sanmıyorum. Standart kullanıcılar için bütün C sınıfı araçlar birbirinin aynısı zaten tüketimi, şekli, donanımı vs.. uygun olan alınır. Focus'un zaten dizel olduğunu belirtmiştiniz o yüzden Focus'un üzerinde yol tutuş farkını hissettirecek bir motor yok. Ha Focus ST, Leon Cupra, Golf GTi karşılaştırılır o zaman modele göre tercih yaparız. Focus illa değişecekse bence A3 veya yeni A serisinden aşağısı boşa israf olur. Zaten Leon için 144k eşiniz tarafından gözden çıktıysa 1-2 yaşında A3 daha yerinde bir tercih olur.
|
Focusun modeli yeniyse sıkıntısı yoksa yerine leon alınmaz. Mis gibi araba binilmeye devam edilir.
|
Bravo yu satıp 150 lik fr alalım diyorum. Gül gibi arabamız var gerek yok parasını ver bankaya koyayım diyor.
Araç için kavga çıkaracak yengeyi esefle kınıyorum. Allah hepsi doğru düzgün insanlar çıkarsın karşınıza. |
Leon için Focustan vazgeçilmez.
Lakin siz Leon alın :-) |
Araba hatununsa karışmamak gerek bence.
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |