Şimdi Ara

Focus satıp, Leon alınır mı? Huzurum kaçtı!!! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
0
Favori
7.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Arabada diyor ki, çingenenin birini koymuşlar oraya arabamda hiç bişey yok verdikleri rakama bak. Ne kadar adı adamlar. sen haklısın, Leon zaten iyi yol tutmuyordu, bu daha iyi. Frenleri de iyi değildi sanki, Dsg olmuş olmamış ne olacak. Cam tavan da gereksiz zaten. Elektrikli gösterge güzeldi, ama almayalim. bir daha senin lafını dinleyeceğim zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birgarip2019 -- 8 Şubat 2019; 15:50:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: birgarip2019

Focusa çok komik bir rakam verdiler. Buda sinirlendi.İzlemesi keyifliydi.
    Siz bana bu fiyata bulun ben alayım sizden dedi. Almayalım dedi ciktk.
    Arabada diyor ki, çingenenin birini koymuşlar oraya arabamda hiç bişey yok verdikleri rakama bak. Ne kadar adı adamlar. sen haklısın, Leon zaten iyi yol tutmuyordu, bu daha iyi. Frenleri de iyi değildi sanki, Dsg olmuş olmamış ne olacak. Cam tavan da gereksiz zaten. Elektrikli gösterge güzeldi, ama almayalim. bir daha senin lafını dinleyeceğim zaten.
    Hadi geçmiş olsun. Allah bir daha göstermesin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: xweser

Hadi geçmiş olsun. Allah bir daha göstermesin.

Alıntıları Göster
    Aynen hocam. Uzun bir süre konusu açılmaz.

• Leon da fena değildir dene

Orijinalden alıntı: birgarip2019

Onlarda da neredeyse 100 bin TL fark var hocam

Alıntıları Göster
    Onlar ikinci el olucak tabii ki

• quote:

Orijinalden alıntı: Slim Charles

Isin sadece yakit boyutu yok. 115 hplik dizeller canli baya. Ayni seyi atmosferik benzinli olan icin soyleyemem. Focus 3,5 konfor yonunden yeterli gelmisti bana. Yalitim konusunda filan leondan kesinlikle iyi. Yol tutusunda zaten sinif lideri. Acikcasi focusdan sonra leon almak icin tek bir sebep goremiyorum.

Alıntıları Göster
    2014 model 2.0 160bg benzinli var bende, 100km de 10 litre civarinda yakiyor, dedigim gibi yakit okadar onemli degil. Yalitim olarak leon ile kiyaslayamayacagim ancak ikiside C sinifi araba D den inip B ye binmiyoruz inanilmaz bir fark olacagini sanmiyorum.

Benim dusuncem Leon alinca mutlu olunacaksa sadece kagit uzerindeki verilere bakarak sevmediginiz bir arabaya binmek mantikli degil.

Ekleme: Focus a cok dusuk rakam vermisler sanirim Leon isi yatmis zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unforgiven1127 -- 8 Şubat 2019; 20:3:55 >

• birgarip2019 kullanıcısına yanıt
    Özel değil ise sizin ve eşinizin yaşınızı ve mesleğinizi öğrenebilir miyim

Orijinalden alıntı: unforgiven1127

2014 model 2.0 160bg benzinli var bende, 100km de 10 litre civarinda yakiyor, dedigim gibi yakit okadar onemli degil. Yalitim olarak leon ile kiyaslayamayacagim ancak ikiside C sinifi araba D den inip B ye binmiyoruz inanilmaz bir fark olacagini sanmiyorum.

Benim dusuncem Leon alinca mutlu olunacaksa sadece kagit uzerindeki verilere bakarak sevmediginiz bir arabaya binmek mantikli degil.

Alıntıları Göster
    Çok komik rakam verdiler. Bize ilk gittiğimiz de düşük veririz dediler. Baktılar ettiler, bu kadar beklemiyordum. İki rakam verdiler
    Piyasa malum herkes her fiyat yazıyor ama sahibinden de baktığım da 110-120 arası gidiyordu. 105-110 arası bir rakam bekledim.
    Focus şehir dışı 120-140 arası kullandığım da 5.5-6 arası yakıt tüketimi var.
    Şehir içinde bulunduğumuz yerde ışıklar var ahim şahım bir trafik olmuyor. 7-7.5 arasi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birgarip2019 -- 8 Şubat 2019; 20:46:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Silenforce

Onlar ikinci el olucak tabii ki

Alıntıları Göster
    İkinci elde temiz yok

• quote:

Orijinalden alıntı: unforgiven1127

Alıntıları Göster
    Montreal kanadada mi yasiyorsunuz? Araba gucluymus. Sizdeki focus 3,5 degil 3 sanirim. Yalitim yonunden farkliliklar var. Hos oradaki focusun buradakiyla alakasi da olmayabilir.

Inanilmaz fark olmaz ama leon c sinifinin zayif arabalarindan. Vag motoru disinda bir olayi yok bence. Ama hakkini vermek lazim dis tasarimi guzel. Ben de sirf dis tasarim icin araba tercih etmezdim. Bir seyin disindan guzel gozukup ilk hevesten sonra hayal kirikligi yasattigina cok sahit oldum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Slim Charles

Montreal kanadada mi yasiyorsunuz? Araba gucluymus. Sizdeki focus 3,5 degil 3 sanirim. Yalitim yonunden farkliliklar var. Hos oradaki focusun buradakiyla alakasi da olmayabilir.

Inanilmaz fark olmaz ama leon c sinifinin zayif arabalarindan. Vag motoru disinda bir olayi yok bence. Ama hakkini vermek lazim dis tasarimi guzel. Ben de sirf dis tasarim icin araba tercih etmezdim. Bir seyin disindan guzel gozukup ilk hevesten sonra hayal kirikligi yasattigina cok sahit oldum.

Alıntıları Göster
    Dogrudur haklisiniz ben disini begeniyorum aracin icinde hic bulunmadim. Montreyaldeyim burada zaten Seat yok :) Ben araci 15 bin km de ikinci el aldim ve yol sesini cok aliyor iceriye ve simdiden trim sesleri var onceki sahibi iyi kullanmamista olabilir kilometresi dusuk kazasi yok diye tercih etmistim. Ici disi Turkiyedeki ile ayni yalitimi daha zayif olabilir onu bilemeyecegim. Turkiyedeyken Punto vardi ondan 1 tik daha iyi diyebilirim yada ben Punto nun nekadar dandik oldugunu unutmusum oda olabilir.

• birgarip2019 kullanıcısına yanıt
    Şefim bu sene yeni gelecek olan Rapid spaceback ya da 2018 az kullanılmış rapid spaceback bak ve sürdür hanımına. Hem fiyatı uygun hem de beğeneceğine eminim
    Mesela sarı renkli sahipli sitede 650266910 nolu ilanı göster. Bayılır arabaya

Orijinalden alıntı: ÖlüyenYörüler

Özel değil ise sizin ve eşinizin yaşınızı ve mesleğinizi öğrenebilir miyim
    Evliyim dememiş. Bu kadar muhabbet üstüne evli değilim de dememiş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hondaci_tefo

Focus ve leon kullanmış biri olarak diyorum ki, leon pişmanlıktır. Focus candır can 😊
    Ne gıbı pısmanlıgın oldu, ne sorun cıkardı merak ettım :)

• ST line focus varken yumurta çok mantiksiz

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.