Şimdi Ara

Focus / Megane ( Bütçe 1.2 M )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.2 M bütçeye Oromatik 2019 / 2021 kasa 1.5 TDCI Focus mu almak mantıklı yoksa 2020 Model üstü Otomatik Joy 1.3 TCE Megane mi almak mantıklı Megane de Termostat sorunu harici kronik yok diye biliyorum ama focus olayını bilmiyorum. Şanzıman olarak sıkıntılı mı ne dersiniz

• 2023 model megane 4 1,3 tce benzinli araç kullanıyorum. performans ve yakıt olarak iyi diyebilirim. fakat çift kavramalı şanzımanı sorunsuz diyemem. çoğu araç kullanıcısı şanzımanın 3. vitesten 4. vitese geçerken çıkardığı tuhaf sesten şikayetçi. focus'daki 8 ileri tam otomatik şanzıman kesinlikle çok başarılı ve sorunsuz. ayrıca dizel olmasından dolayı yakıt yönünden kullanıcısını çok memnun edeceğinden eminim.

• Arkada torsiyon olduktan sonra Focus'un bir esprisi kalmıyor. Megane daki EDC piyasadaki en sorunsuz çift kavramalı şanzıman. 3,4 vites geç geçişindeki ses bir sorun değil . Çok yüksek satış rakamlarına göre sorun anlamında geri dönüş hemen hemen hiç yok EDC de. 1.3 motor da devirdaim sorunu var , onun dışında oda oldukça sorunsuz bir motor. Performansı oldukça tatmin edici ve EDC ile uyumu gayet iyi.

ikinci elde Megane hızlı bir otomobil , Focus ise ağır gider ve bireyselde pek tutulmayan bir model.

Yakıt ekonomisi arıyorsanız zaten DCİ ile EDC piyasadaki en iyilerden diyebiliriz.Hatta en iyisi. Başka adam gibi dizel otomatik kalmadı zaten.

Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.