Şimdi Ara

Focus 3 mü, mazda 3 mü, yeni C4 mü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
1
Favori
5.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 2. El araç alma arifesindeyim.... çok yol yapmayacağım için benzinli bakıyorum,
    2011 mazda 3 ımpressive
    2011 Focus 3 style
    2011 Citroen C4 comfort plus
    Siz hangisini tercih ederdiniz fiyatları aşşağı yukarı aynı (gözünüzü seviyim ben olsam Golf alırım yazmayın)

• Eger bir kac yil kullanip satmak gbi bir durumunuz olmayacaksa mazda3 alin. Gercekten cok dolu bur arac impressive paketi ile,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enrique.xs

Eger bir kac yil kullanip satmak gbi bir durumunuz olmayacaksa mazda3 alin. Gercekten cok dolu bur arac impressive paketi ile,

mesela 2 yıl kullanmayı planlıyosam ne gibi bi olumsuzlukla karşılaşabilirim neden öle söylediniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: he_man

Arkadaşlar 2. El araç alma arifesindeyim.... çok yol yapmayacağım için benzinli bakıyorum,
    2011 mazda 3 ımpressive
    2011 Focus 3 style
    2011 Citroen C4 comfort plus
    Siz hangisini tercih ederdiniz fiyatları aşşağı yukarı aynı (gözünüzü seviyim ben olsam Golf alırım yazmayın)

yeni focus çok kasvetli ve dar bir iç mekana sahip, fiestayı çok az büyütmüşler sanki öyle...
  • quote:

quote:

Eger bir kac yil kullanip satmak gbi bir durumunuz olmayacaksa mazda3 alin. Gercekten cok dolu bur arac impressive paketi ile,

mesela 2 yıl kullanmayı planlıyosam ne gibi bi olumsuzlukla karşılaşabilirim neden öle söylediniz ?

Hocam mazda3 cok fazla ikinci eli kuvvetli bir arac degildir. Mesela acin liste fiyatlarina bakin sonra sahibindeni acip 10-15 bin km deki araclara bakin deger kaybinin ne kadar yuksek oldgunu gorursunuz. Bende mitsubishi asx var 2011 model daha 16 binde satmaya kalksam 43 e zor satarim 52 bine almistim. Bazi araclarin ikinci eli ragbet gormedigi icin deger kaybi cok fazla oluyor ama bu durumu focusta cok az yasarsiniz c4 de nispeten az yasarsiniz mazdaya gore.

Ama tabi suda var sanirim ikinci el alicaksiniz zaten deger kaybi yasiycak siz alirken o yuzden pekte sorun olmayabilir

• quote:

quote:

quote:

Hocam mazda3 cok fazla ikinci eli kuvvetli bir arac degildir. Mesela acin liste fiyatlarina bakin sonra sahibindeni acip 10-15 bin km deki araclara bakin deger kaybinin ne kadar yuksek oldgunu gorursunuz. Bende mitsubishi asx var 2011 model daha 16 binde satmaya kalksam 43 e zor satarim 52 bine almistim. Bazi araclarin ikinci eli ragbet gormedigi icin deger kaybi cok fazla oluyor ama bu durumu focusta cok az yasarsiniz c4 de nispeten az yasarsiniz mazdaya gore.

Ama tabi suda var sanirim ikinci el alicaksiniz zaten deger kaybi yasiycak siz alirken o yuzden pekte sorun olmayabilir

yok 2011 alıcam ztn ama benim satarken çok zararım olmaz gibime geliyo

• quote:

quote:

quote:

quote:

yok 2011 alıcam ztn ama benim satarken çok zararım olmaz gibime geliyo

o zaman düşünmeden mazda 3 alın derim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2. el BMW X3 mü? 0 Tiguan mı?
    14 yıl önce açıldı
    ACCENT ERA 1.4 MÜ YOKSA 1.6 MI ??
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mazda 3 gercekten cok iyi aractir fakat 2.eli cok zayif diyebilirim.maalesef gecen.gun arkadasim satti 52 ye aldigi araci 8 binde 35 e verdi cokta uzuldum.ama aracin piyayasi bu arz talep olayi..ama ben binerim.satmam yakin zamanda ozaman mazda 3 uyar keyfli keyfli binilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: saitates

Mazda 3 gercekten cok iyi aractir fakat 2.eli cok zayif diyebilirim.maalesef gecen.gun arkadasim satti 52 ye aldigi araci 8 binde 35 e verdi cokta uzuldum.ama aracin piyayasi bu arz talep olayi..ama ben binerim.satmam yakin zamanda ozaman mazda 3 uyar keyfli keyfli binilir.

dostum burda üzülen tarafta değil de 35 e alan taraftayım ben :) 2. el alcam
  • Mazdalarda genelde 2.elde alsan satarken hem fiyati bayagi fusuyor hemde hemen satilmiyor demek istedigim soze bu..ama arac 10 numara gercekten

• C4 confort plus da fazlasıyla dolu bir araç. C4 sizin için güzel bir tercih olabilir.
  • Mazda 3 her ne kadar kaliteli olsada Focus 2 platformu ile üretilmiş bir aractir. Yani önceki kasa Focus ile Mazda 3 kardeş araclardir. Birde ikinci el durumu var ki cok fena durumda. Kayserideki Mazda bayisi kapandı mesela. Koskoca bir ülkede çılgın gibi arac satilirken mazdanin satış rakamları ortada. Ben olsam bu seçenekler arasına Mazda degil de onu aratmayacak yeni kia cee'd i öneririm.
    Focus style da gayet yeterli bir arac bence. Bence sıralama
    Cee'd
    Focus
    C4 olarak tercih sebebi olur

• yeni C4 yada Focus 3 kullanıcısı, test sürüşü yapan yok mu ?
  • kia ceed e de bir göz atın?
  • tabiki focus 3
  • quote:

yeni C4 yada Focus 3 kullanıcısı, test sürüşü yapan yok mu ?

Hocam ben ikisini de test ettim. Ama ikisi de 1,6 dizel idi.
    Focus'u showroomda incelerken pek için ısınmamıştı, beklentilerim daha yüksekti demekki. Ama şoför koltuğuna geçince fikrim değişti.
    Kullanması tüm seri focuslar gibi çok keyifli. Titanim larda sesle kontrol, otomatik park vs. bir sürü ıvır zıvır özellik var. Fakat ön kol dayamanın ve otomatik klimanın sadece titanium donanımda sunuluyor olması hoşuma gitmedi.

C4 hem showroomda inclerken hoşuma gitti hem kullanırken. Bu otomatik vitesti(MCP). Vites değiştirirken yığılması hoşuma gitmedi.

Bence C4 iç mekanı daha şık bir araç, Focus dış görünüşü daha şık.
    C4 içine oturunca daha lüks bir araçta gibi hissettim kendimi.
    İkisinin de yol tutuşu çok başarılı.

Kendim alsam hangisini alırdım diye düşünüyorum. Net olarak karar veremiyorum, zor bir seçim. İkisinde de pişman olmazsınız bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: IGBT

quote:

yeni C4 yada Focus 3 kullanıcısı, test sürüşü yapan yok mu ?

Hocam ben ikisini de test ettim. Ama ikisi de 1,6 dizel idi.
    Focus'u showroomda incelerken pek için ısınmamıştı, beklentilerim daha yüksekti demekki. Ama şoför koltuğuna geçince fikrim değişti.
    Kullanması tüm seri focuslar gibi çok keyifli. Titanim larda sesle kontrol, otomatik park vs. bir sürü ıvır zıvır özellik var. Fakat ön kol dayamanın ve otomatik klimanın sadece titanium donanımda sunuluyor olması hoşuma gitmedi.

C4 hem showroomda inclerken hoşuma gitti hem kullanırken. Bu otomatik vitesti(MCP). Vites değiştirirken yığılması hoşuma gitmedi.

Bence C4 iç mekanı daha şık bir araç, Focus dış görünüşü daha şık.
    C4 içine oturunca daha lüks bir araçta gibi hissettim kendimi.
    İkisinin de yol tutuşu çok başarılı.

Kendim alsam hangisini alırdım diye düşünüyorum. Net olarak karar veremiyorum, zor bir seçim. İkisinde de pişman olmazsınız bence.

haklısınız dış görünüş olarak bende focusu daha çok beğeniyorum ama karar vermek gerçekten çok zor

• Mazda 3 veya focus alırdım ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: Casnecc

Mazda 3 veya focus alırdım ben

dostum focus alıcam galiba, mazda 3 seneye kasa değiştirebilir
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Casnecc

Mazda 3 veya focus alırdım ben

dostum focus alıcam galiba, mazda 3 seneye kasa değiştirebilir

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.