merhaba, çakmaklık mp3 lerden almayı düşünüyorumda.bizim araç eski kaset devride bitti malum.sormak istediğin kullanmış olan var mı?iki tane buldum biri 14 tl biri 23 tl. 14 tl lik olanın kendi hafızası var mı yoksa benim mmc kart mı almam gerekecek birde?link koymak yasak değil sanırım.
Benim kullandığımın kendi hafızası var. 2 GB. Harici olarak USB ve kart girişi de var. Hafıza genişleyebiliyor. Ayrıca uygun bir şarj kablosu bulursanız cihaz USB girişinden araç şarj cihazı gibi de kullanılabiliyor. Telefonunuzu şarj edebiliyorsunuz. Çok memnunum. Benimki de Forex marka. Ama benim aldığımın resmini internette bulamadım.
dostum ne kadara aldın?20 liralık olanı düşünüyorum.14 liralıkla arasında bir fark yoksa 14 liralığı alırım.tek sorun şu 14 liralık olanın kendi hafızası var mı yok mu?
quote:
Orijinalden alıntı: labidu
dostum ne kadara aldın?20 liralık olanı düşünüyorum.14 liralıkla arasında bir fark yoksa 14 liralığı alırım.tek sorun şu 14 liralık olanın kendi hafızası var mı yok mu?
Zannederim 14 lük olanın hafızası yok. Ben 30 TL'ye almıştım. Benimkisi dikdörtgen kutu şeklinde. Çok şanslısın. Buldum. Vediğim linke tıkla. Alabilirsen onu al. Telefonunu da şarj edersin arabanda uygun kablo ile.
Direksiyon kumandası yok demiş. Yalan. Var. Ama ben kullanmıyorum. O kadar pratik değilim.
Büyükşehirlerde sürekli araya frekans karışıyor bu cihazlarda, Teybin arkasında aux giriş olmalı, biraz ugraştırıcı ama kablo ile baglamanızı tavsiye edebilirim.
quote:
Orijinalden alıntı: Details
Büyükşehirlerde sürekli araya frekans karışıyor bu cihazlarda, Teybin arkasında aux giriş olmalı, biraz ugraştırıcı ama kablo ile baglamanızı tavsiye edebilirim.
Genelde 90.7 serbest oluyor her yerde. Frekans karışırsa 90.5 yapıyorum. Yine temiz bir ses alıyorum.
bir kaç arkadaşım var kullanan bence ses kalitesi oldukça düşüyor bu tür aletlerde çok pratik bir alet arabada ki cd çöplüğünden kurtarıyor insanı ama yinede bilemedim ben onu:)
quote:
Orijinalden alıntı: AykutEsk
bir kaç arkadaşım var kullanan bence ses kalitesi oldukça düşüyor bu tür aletlerde çok pratik bir alet arabada ki cd çöplüğünden kurtarıyor insanı ama yinede bilemedim ben onu:)
Aslında ses güzel. Fakat dinlenen müziğin kalitesi kötü ise ses te kötü olacaktır. Ben 2 senedir şehir içinde, uzun yolda kullanıyorum. Ses yönünden şikayetim olmadı hiç bir zaman.
Frekans karışıyor diye şikayet eden arkadaşlara tavsiyem. Anteni kapatın veya sökün. Bağlantısını kesin. Frekans karışması tarih olur.
14 tl olanda hafıza yok heralde sadece kartla yapılıyor bende navigasyon kullanıyorum ondada fm transmitter var çok çok nadiren cizırtı yapıyor ama oda bir rahatsızlık yaratmıyor ben olsam 23 olanı alırım
quote:
Orijinalden alıntı: topaz42
quote:
Zannederim 14 lük olanın hafızası yok. Ben 30 TL'ye almıştım. Benimkisi dikdörtgen kutu şeklinde. Çok şanslısın. Buldum. Vediğim linke tıkla. Alabilirsen onu al. Telefonunu da şarj edersin arabanda uygun kablo ile.
dostum forex 28 internette satılmıyor.benim gösterdiğim şu 20 tl lik nasıl?forex marka aynısı var oda aynı fiyata.ne dersin hangisini alayım?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: topaz42
quote:
dostum forex 28 internette satılmıyor.benim gösterdiğim şu 20 tl lik nasıl?forex marka aynısı var oda aynı fiyata.ne dersin hangisini alayım?
Kendi hafızası olanından al. Aksi halde sürekli kart ve flashdisk takmak zorunda kalırsın. Kesinlikle kendinden hafızalı olanı öneriyorum. Dünya kadar şarkı sığar.
tek tek teşekkür ederim.şu promex 23 tl olanında siparişi vereceğim.
piranha marka çakmak girişli mp3 çalar aldım.fakat 2007 logan aracımın orjinal kaset calarında hoporlor cıkısı yok? bu cihazı nasıl kullanabilirim?yardımlarınızı bekliyorum...
quote:
Orijinalden alıntı: hayaletmavisi
piranha marka çakmak girişli mp3 çalar aldım.fakat 2007 logan aracımın orjinal kaset calarında hoporlor cıkısı yok? bu cihazı nasıl kullanabilirim?yardımlarınızı bekliyorum...
ne diyorsunuz vallahi anlamadım.arabanızın hoparlörü yok ve ben nasıl dinleyeceğim bunu mu demek istiyorsunuz?
quote:
Arkadaşım. Sen FM Transmitter cihazı mı aldın. Yoksa şu gençlerin beline takıp bir kablo ile kulaklıklı şekilde dinledikleri mp3 çalardan mı aldın. Arabanın çakmaklığına takıp kullandığına göre FM Transmitter cihazı olduğunu düşünüyorum onun. Benim arabam da Logan. Transmitter cihazı ile Radyoyu aynı frekansa ayarlıyorum ve Bingo.
Tüyo vereyim. İstanbul için temiz olan frekans numarası: 90.5 ve 90.7.
arabam için.arada bir kablo falan kullanmıcam dimi_?cihazı cakmak girişine takıcam ve arabanın radyosunu acıcam.bu ikisi arasında bir kablo gerekmicek dimi?kutudan bir kablo çıktıda.kısa bir sey.iki uclu-2 ucuda erkek.o kablo aklımı karıstırdı acıkcası!
quote:
arabam için.arada bir kablo falan kullanmıcam dimi_?cihazı cakmak girişine takıcam ve arabanın radyosunu acıcam.bu ikisi arasında bir kablo gerekmicek dimi?kutudan bir kablo çıktıda.kısa bir sey.iki uclu-2 ucuda erkek.o kablo aklımı karıstırdı acıkcası!
O kabloya kafayı takma. Başka şeyler için o. Bende de var. Harici cihaz bağlamak için olabilir. Kullanma talimatında ne işe yaradığı yazar. Fakat kesin olan bir şey var ise, o da radyo ile hiç bir kablo bağlantısı yapılmayacağı. İki cihaz birbirine kalpten manevi olarak bağlanacaklar. Temas yok. Elele tutuşmak yok.
tamam:) çok teşekkürler.
dostum ben renkli ekranlısını aldım geçen sene 30 tl ye,araya frekans falan karıştığı yok,seste tatminkar seviyede