Bildirim
BLUETOOTH TRANSMİTTER
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Kalabalık trafikte çok kopma yapıyor bu aletler. Keyiften çok işkenceye dönüyor. Bence hiç boşa para verme varsa aux ile bağla.
-
aux yok maalesef
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben İzmirde kullanıyorum a101de satılandan aldım. Yaşadığın şehirde boş frekans varsa kullanırsın. Mesela araştırdım İzmirde 98.6 boşmuş. Hem radyodan hem aletten ayarladım bu frekansı. Şehrin çoğu yerine de gittim hiç frekans sorunu yaşamadım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kaliteli bir ses alamazsınız. Ses düzeyi ve kalitesi düşük olacaktır. Bağlantı sorunları yaşanıyor. En iyi çözüm teybi değiştirmek maalesef.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben aldim. Idareten kullanayim diye halen de kullaniyom. Ses seviyesini biraz artirinca surekli cizirti sesi yapiyor. Ince siren sesi gibi . Siz bilirsiniz ama baska bi marka filan deneyin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aux yada kulaklı girişi varsa alınacak tek ürün budur. bluetooth 5.0 ve aptX-HD ses codec destegi var. fm transmitter ürünler pek başarılı değil.
https://www.hepsiburada.com/taotronics-tt-ba07-bluetooth-stereo-ses-muzik-alici-verici-2-si-1-arada-adaptor-cift-cihaz-destegi-pm-HB00000M9FXK
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X