Şimdi Ara

Fm Transmitter(çakmaklık mp3 çalar) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
18.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    yardımcı olabilir misiniz
  • tavsiyem hiç transmitter ile filan uğraşmayın alın aşağıdaki ni takın f/p 10 numara

http://forum.donanimhaber.com/m_59246803/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan aser

hocam bi sorum daha var.tek usb girişi olan transmitterlerde usb girişine mp3 takmak daha sonra çıkarıp telefonumu şarj etmem mümkün mü,ya da sd kart girişinden mp3 dinleyip ayı anda usb girişinden şarj edebilir miyim. mp3 takılacak usb girişiyle telefonumu şarz edebilir miyim. derdimi anlatabildim mi?

Büyük ihtimalle şarj edersin (%90)
  • teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan aser

hocam bi sorum daha var.tek usb girişi olan transmitterlerde usb girişine mp3 takmak daha sonra çıkarıp telefonumu şarj etmem mümkün mü,ya da sd kart girişinden mp3 dinleyip ayı anda usb girişinden şarj edebilir miyim. mp3 takılacak usb girişiyle telefonumu şarz edebilir miyim. derdimi anlatabildim mi?

Hocam valla benim aldigim cihazda 2 usb girisi bir sd kart girisi birde aux var. Usblerden biri mp3 icin digeri ise sarj. Ustunde 2.1A sarj yaziyor hatta transmitter markasida o s link diye bakarsaniz cikar. Yani mp3 takilan usbden denemedim sarj girisi olan kisimdan denedim. Mp3 yerinden denersem.editlerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaset girişini bozuyor, bulaşmayın. 150 liraya fıstık gibi teypler var
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.