Şimdi Ara

Fm Transmitter(çakmaklık mp3 çalar) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
18.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: okuryazargezer

dostum ben renkli ekranlısını aldım geçen sene 30 tl ye,araya frekans falan karıştığı yok,seste tatminkar seviyede

Fm Transmitter(çakmaklık mp3 çalar)

dostum en üste verdiğim 23 olanı sipariş ettim.zaten aracı ben kullanmıyorum babam kullanıyor.araç 98 mödel hyundai accent.emekli olmasına 2 yıl kaldı.2 yıl sonra 0 km bir araç alacağız allahın izniyle.2 yıl idare etsin yeter.

• quote:

Orijinalden alıntı: hayaletmavisi

arabam için.arada bir kablo falan kullanmıcam dimi_?cihazı cakmak girişine takıcam ve arabanın radyosunu acıcam.bu ikisi arasında bir kablo gerekmicek dimi?kutudan bir kablo çıktıda.kısa bir sey.iki uclu-2 ucuda erkek.o kablo aklımı karıstırdı acıkcası!

Cep telefonundan müzik açtığında o kablo ile arabanın radyosundan dinleyebilirsin FM transmitter sayesinde. Başka da bir espirisi yok o kablonun.

Ben pek önermem FM transmitter cihazlarını. Ses çıkışları çok zayıf oluyor. Radyonun sesini bayağı açmak gerekiyor. Eski tip kaset çalarlı araçlarda kablolu kasetler var onlar daha iyi oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ünal
    Cep telefonundan müzik açtığında o kablo ile arabanın radyosundan dinleyebilirsin FM transmitter sayesinde. Başka da bir espirisi yok o kablonun.

Ben pek önermem FM transmitter cihazlarını. Ses çıkışları çok zayıf oluyor. Radyonun sesini bayağı açmak gerekiyor. Eski tip kaset çalarlı araçlarda kablolu kasetler var onlar daha iyi oluyor.

konuyu açan arkadaş sipariş vermiş sanırım ama bende kasetçalara takılan aparatları tavsiye edecektim bunun yerine. eğer arabanızda kasetçalar varsa ve en ucuzundan bile olsa bir mp3 çalarınızda varsa kaset adaptörleri bunlara göre çok daha iyi ve sorunsuz hizmet veriyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: suicide

quote:

konuyu açan arkadaş sipariş vermiş sanırım ama bende kasetçalara takılan aparatları tavsiye edecektim bunun yerine. eğer arabanızda kasetçalar varsa ve en ucuzundan bile olsa bir mp3 çalarınızda varsa kaset adaptörleri bunlara göre çok daha iyi ve sorunsuz hizmet veriyorlar.

Katılıyorum az biliniyor ama ses kalitesi ve kullanışlılık olarak çok iyi ve ucuz

• quote:

Orijinalden alıntı: suicide

quote:

Alıntı yaptığım arkadaş için demiştim ama genel olarakta algılanabilir tabi. FM transmitter olmadığı zamanlarda kaset çalarla dinlerdik MP3'leri

• Arkadaşlar cvplar için tesekkurler mp3 caları fm 90.10 frekansından kullanmaya basladım.
    şarkı kayıt eden telefonum yok:) olsa o kabloyuda denerdim:)

bir de evde kucuk kahve makinası var.su en ucuz olanlardan eski tip.acaba çakmak girişine göre dönusturen bir aparat var mıdır?sadec su ısıtsa yetecek bana.normal ev tipi prizi var.cakmaklıga donusturen cihaz kesfedildi mi:)
  • quote:

Arkadaşlar cvplar için tesekkurler mp3 caları fm 90.10 frekansından kullanmaya basladım.
    şarkı kayıt eden telefonum yok:) olsa o kabloyuda denerdim:)

bir de evde kucuk kahve makinası var.su en ucuz olanlardan eski tip.acaba çakmak girişine göre dönusturen bir aparat var mıdır?sadec su ısıtsa yetecek bana.normal ev tipi prizi var.cakmaklıga donusturen cihaz kesfedildi mi:)

Evet. O cihaz keşfedildi. Meda markt'te satılıyor. Ama 90 TL idi 7 ay önce sorduğumda. Cihazı arabanın çakmak girişine takıyorsunuz. Size 220 volt elektrik sağlıyor.
  • klasör seçme özelliğine sahip olup olmadığını kontrol edin yoksa şarkı aramaktan dinlemeye imkan kalmaz.
  • kardş ismi ne diye geçiyordu o cihazın_?media marketin web sitesind yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadbul

klasör seçme özelliğine sahip olup olmadığını kontrol edin yoksa şarkı aramaktan dinlemeye imkan kalmaz.

klasör seçme özelliği var dostum.buyur ayrıntılı özellikleri.

# Teknik Özellikler
    # Promex farkıyla yeni özellik olan Klasör Seçme (Folder Support) Desteği ile istediğiniz sanatçıların parçalarına klasör oluşturabilecek ve tek tek şarkı aramaya, rastgele şarkı dinlemeye son vereceksiniz.
    # Klasörleri kumandadan değiştirebilecek ve seçtiğiniz sanatçının parçalarını dinleyebileceksiniz.
    # Full Kanal Kablosuz FM verici ( 87.5MHz - 108MHz Aralığı )
    # 2 GB Dahili Samsung hafıza
    # CD kalitesinde şarkı dinleyebilme
    # USB Bellek + Dahili Hafıza + SD/MMC Kart Okuyabilme
    # MP3 / WMA Şarkılarını USB Bellekten okuyabilme
    # Harici müzik çalarlar (MP3 Player / Ipod, / CD Player / DVD Çalar / Walkman) ile kullanabilme
    # Şarkılarınızı, müziklerinizi FM bandı aracılığıyla aracınızın radyosundan dinleme
    # Kumandadan açılıp kapanabilme özelliği
    # Çok fonksiyonlu Yeni Numerik Uzaktan Kumanda ile Klasör ve şarkı seçebilme ve direk frekans ayarlayabilme özelliği
    # Kumandadan veya cihazdan Önceki Parça-Sonraki Parça-Önceki Frekans-Sonraki Frekans-Durdur-Başlat-Ses Açma ve Kısabilme
    # Kontak kapatılıp açıldığında en son ayarlanan frekansta, en son dinlenen şarkıya kaldığı yerden devam edebilme
    # Işıklandırılmış, çalan şarkının adını gösteren 2 satır LCD ekran
    # Çalan parçada geçen ve kalan süreyi gösterebilme
    # Bellekte kaç mp3 var kaçıncı mp3 dinleniyor gösterebilme
    # Seçilen FM frekansını gösterebilme
    # Oynar başlık (Hareketli gövde)
    # USB den şarj olan cihazları araçta şarj edebilme olanağı
    # Seçilen FM Kanalı ile tam uyumluluk
    # 8 farklı ekolayzır modu
    # 3 Boyutlu ses kodlama teknolojisi ile bas ve tizleri daha net iletebilme
    # Stereo sound ses sistemi, Bass ayarlama özelliği
    # Audio kablo üzerinden harici ses girişi
    # USB 2.0 hızında bilgisayara bağlantı ile hızlı veri transferi
    # ,5 mm stereo Jack girişi
    # Çalışma Voltajı: 12 V
    Numerik uzaktan kumanda (1- 9 rakamlı ve parça seçimli)
    MP3 / WMA dosyalarını okuyabilme
    Yeni Fm Transmitter Cihazı
    Full Fonsiyonlu Uzaktan kumanda
    PC- USB Bağlantı Kablosu
    Line-In Harici Bağlantı Kablosu
    Yedek Sigorta
    Kullanma kılavuzu
    Garanti belgesi
    Promex Transmitterı’ınızı aracınızın çakmak girişine takınız
    87,5 - 108,0 aralığındaki FM Frekanslarının tamamından dilediğiniz bir frekansı seçiniz
    Aracınızın radyosundan da FM Transmitter seçtiğiniz frekansı ayarlayınız
    FM Transmitterdaki Play tuşuna basınız
    Muzik/Ses aracınızın FM bandı aracılığıyla kablosuz bir şekilde aracınızın radyosundan duyulacaktır, hem de full stereo bir kalite ile
    FM Transmitter ayrıca USB üzerinden şarj edilebilen tüm cihazlar için otomobil içinde şarj cihazı olarak da işlev görür

• quote:

kardş ismi ne diye geçiyordu o cihazın_?media marketin web sitesind yok..

İsmini gerçekten bilmiyorum. Elemana araba çakmak elektriğini normal ev elektriğine çeviren cihazdan var mı diye sordum. Bana buldu, gösterdi. Fiyatı ne kadar dedim. 90 TL dedi. Hemen uzaklaştım oradan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

quote:

kardş ismi ne diye geçiyordu o cihazın_?media marketin web sitesind yok..

İsmini gerçekten bilmiyorum. Elemana araba çakmak elektriğini normal ev elektriğine çeviren cihazdan var mı diye sordum. Bana buldu, gösterdi. Fiyatı ne kadar dedim. 90 TL dedi. Hemen uzaklaştım oradan.

Mesajımı güncelliyorum. Bahsedilen cihazı buldum.

http://www.hepsiburada.com/Liste/bottari-power-12-v-220-v-donusturucu-150-watt-840643/ProductDetails.aspx?productId=otm840643&categoryId=252871

• sagolasın kardeş, epey pahalıymış:) ikinci eli vardır belki..netten bakayım bakalım.
    bunu alacagıma direk oto su ısıtıcısı alırım:)hatta 2 adet oto su ısıtıcısı alırım:)
  • quote:

sagolasın kardeş, epey pahalıymış:) ikinci eli vardır belki..netten bakayım bakalım.
    bunu alacagıma direk oto su ısıtıcısı alırım:)hatta 2 adet oto su ısıtıcısı alırım:)

İstekler kişiye göre değişir mutlaka. Ama ben video kameramda batarya sorunu yaşamamak için almak taraftarıyım. Uzun süren yolculuklarda ben araba kullanırken çocuk yanımda yolu çekiyor. Çocuğun, baba batarya değiştir uyarısı veriyor demesinden gına geldi.

Yol videoları en büyük zaafımdır. Bu şekilde çekimler yapılmış bir sürü video kasetlerim var.
  • :) ikinci el invertör arıyorum.satmayı düşünenler benimle kontak kurabilirler..

saygılar,
  • dostlar ses kötü dedinizde sipariş ettiğim şu 23 tl lik transmitter geldi.sesi gayet güzel ferah ve net çıkıyor ses tıkanma basları iletememe gibi bir sorunu yok.kumandasıda çok şirin tatlı bişey.alacak olan varsa ses gayet tatmin edici tavsiye ederim.
  • evdeki su ısıtıcı ve kahve makinası (bu arada:çeliker markaymıs.)
    2.5A 250V imiş..kaçlık dönüştürücü(invertör) almam lazım acaba?arabada cakmaklıkta kullanmak istiyorum!
  • quote:

evdeki su ısıtıcı ve kahve makinası (bu arada:çeliker markaymıs.)
    2.5A 250V imiş..kaçlık dönüştürücü(invertör) almam lazım acaba?arabada cakmaklıkta kullanmak istiyorum!

Onun da çaresi var. Çakmak çoklayıcı. 3 adede kadar çoklayabiliyor.
  • arkadaslar promex marka araç çakmaksoketli mp3 transmitter aldım fakat flash dısk taktıgımda okuyor ama sarkıalrı çalmıyor kendı hafızasındadn çalmaya devam ediyor flash bellekten çalması ıcın ne yapmam gerekıyor bılen varsa yardım edebılırmı?
  • Arkadaşlar
    http://www.hizlial.com/oto-aksesuar/ses-ve-goruntu-sistemleri/promex-2gb-uzaktan-kumandali-sd-kartli-fm-transmitter-210-frekans-kanali_31.074.9502.0001.htm
    Promex farkıyla yeni özellik olan Klasör Seçmeli ürünü aldım.
    Ses mükemmel parazit hiç yok ama klasör seçme işlemi yapamıyorum
    Promex alan arkadaşlar klasör nasıl seçiliyor yardımcı olurlarsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaliteli5 -- 28 Temmuz 2011; 20:45:52 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.