Bildirim
FM 2010'da Ucuz ve Yetenekli Futbolcular
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Emre Colak.. -
Chris Gadi 'nin iyi bir oyuncu olacağını düşünüyorum. 1.8 M. € 'ya Marsilya'dan aldım.Onun dışında Emre Çolak'ta çok sağlam ama iyi teklif olmadıkça GS vermez gibi. -
Gael Kakuta oyunun başında 400K ya alabilirsin
-
türk sölerseniz güzel olur -
Jem Karacan,Mehmet Ekici -
Ömer Toprak (DC-Freiburg) 2.3.sene elinde tutamazsın ole gelişio
İsmail Köybaşı (DL-Bjk) sol bek sıkıntısına care:D ama tuzlu biraz
Necip (DM-Bjk) iidr:D
Batuhan (ST-Bjk) ben profilindeki ozellkleri pek begenmedim ama her mac yazıo
Emrah Yollu (DL-Galatasaray) benm vazgecilmezim
Jem Karacan(MC-İngltereden bi takım:D) ştandart bir oyuncu
Murat Akça(DC-Galatasaray) 2.vazgecilmezim
Ridvan(DR-Bjk) sag bek yedeği sürekli oynatılırsa ii bi takım oyuncusu olablr
Sercan(ST-Bursa) yabancı forvete olabilecek en iyi yedek.ridvan gibi üzerine gdlirse ii olablr -
quote:
Orijinalden alıntı: HitEmUp
Jem Karacan,Mehmet Ekici
2sinide fenere almıştım yedek için ekici fiziksel anlamda hiç gelişemediğinden çok kötüydü ama jem emrenin tam yedeğiydi.sırıtmadan oynuyor -
quote:
Orijinalden alıntı: 19941907ekrem
quote:
Orijinalden alıntı: HitEmUp
Jem Karacan,Mehmet Ekici
2sinide fenere almıştım yedek için ekici fiziksel anlamda hiç gelişemediğinden çok kötüydü ama jem emrenin tam yedeğiydi.sırıtmadan oynuyor
Jem Karacan kraldır -
Sergio Canales. İlk sezon sonunda bedavaya alabiliyorsunuz. 2-3 sene içerisinde Fabregas kadar kaliteli olacağını düşünüyorum. Fenerbahçe kariyerimde ikinci sezona gireceğim ve elimdeki yabancılar şunlar; Diego Lugano, ***Mathias Jorgensen (19), Andre Santos, ***Anthony Annan (23), Cristian Baroni, ***Sergio Canales (19), ***James Rodriguez (18), *** Oscar Cardozo (27).
İşaretli oyuncular her eve lazım futbolcular.
25 yaşındaki Canales.
2014'te Rodriguez.
Geleceğin Şampiyonlar Ligi kadrosunu kuruyorum. Geçen sezon Euro Cup'ta Çeyrek Final'de Liverpool'a elendik ama en kısa zamanda Avrupa'da kupa geliyor.
-
Kesinlikle Danimarka'lı Jorgensen'i almalısın. 3me aldım 2 sene sonra 20me Chelsea'ya sattım. -
Gökhan töre Abdulkadir kayalı Necip Emre çolak Batuhan İsmail köybaşı Volkan babacan iyidir
(Giuliano dentinho pahalı ama ) -
Özgür Çek 1-2 sezon oynattıkdan sonra sol bek in vazgecilmezi olur
deniz naki yi yedek olarak alabilirsin -
necip uysal, onur bayramoğlu, emre çolak, batuhan, cem sultan -
muhammet demir bursaspordan -
quote:
Orijinalden alıntı: Surveillance
Sergio Canales. İlk sezon sonunda bedavaya alabiliyorsunuz. 2-3 sene içerisinde Fabregas kadar kaliteli olacağını düşünüyorum. Fenerbahçe kariyerimde ikinci sezona gireceğim ve elimdeki yabancılar şunlar; Diego Lugano, ***Mathias Jorgensen (19), Andre Santos, ***Anthony Annan (23), Cristian Baroni, ***Sergio Canales (19), ***James Rodriguez (18), *** Oscar Cardozo (27).
İşaretli oyuncular her eve lazım futbolcular.
25 yaşındaki Canales.
2014'te Rodriguez.
Geleceğin Şampiyonlar Ligi kadrosunu kuruyorum. Geçen sezon Euro Cup'ta Çeyrek Final'de Liverpool'a elendik ama en kısa zamanda Avrupa'da kupa geliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reçel_yapan_arı -- 31 Mart 2010; 2:07:54 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: White Devil
muhammet demir bursaspordan
+1 -
türk değil ama tam aradığın isim
Verratti -
7-10m £ arasında kapıyabileceğin 2-3 kişi yazıyım
angel di maria
alexis sanchez
franco zuculini
mathias jorgensen -
Portoda Engin Bekdemir var Porto'dan 150 k € ya almıştım çok iyi gelişiyor tavsiye ederim.
Benzer içerikler
- fm 24 taktik
- fmrte 24
- fm 2005 indir
- fm 24 duran top taktiği
- fm 25 indir
- football manager 2024 ücretsiz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X