Şimdi Ara

FM 2006 Gerçekciliği!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben yıllardır oynarım cm-fm.hep de çok beğenmişimdir fakat fm2006 bence gerçekcilik olarak o kadar da iyi değil.yani bakıyosunuz gerçekteki takımlara ligin son sırasındaki bi takımın chelsea'den barcelonadan valencia'dan neyse işte puan alması çok zor imkansız gibi ama bu oyunda ne yaparsan yap saçma sapan sonuçlar ve skorlar oluyo. takıma bakıyosun oyuncular süper ama bii işe yaramıyo
    öte yandan sen atak yapıyosun yapıyosun karşı takımın kalecisi 10 oluyo hepsini kurtarıyo şutların rakip kalene hiç gelememiş ama 1 geliyo atıyo gidiyo!!!!arada bi olsa anlarım üst üste kaç maçta oldu böyle. ya da rakip gelemiyo kalenen bile maç boyunca sonra sen gidiyon gol atıyon santra yapılıyo bi geliyolar gol!!!
    e diceksiniz taktiktendir antrenmandandır gol atınca defans yap hücum yap ama farketmiyo!!!!
    bilmiyorum mu oyunu dicem ama dediğim gibi hep oynarım sabahlara kadar hatta ama bu 2006 gıcık kardeşim işte ya
    düşüncelerinizi bekliyorum

aydın spor mu ne fbyi 5 -0 mı ne yenmişti

fb gs 6 - 0 yendi

cart curt

(fbliyim bu arada)

saçma sapan sonuçlar çıkacak tabii
    oyun güzelliği orda
    normalde saçma sapan skorlar çıkmıyormu

hemen bi örnek saçma sapan skorlar çıkmasa herkes iddiada kazanır

taktiğini iyi ayarla her takıma aynı taktikle çıkma

full pres yap

fm 2006 oynamadım ama zamanında kasıp kavurmuştum
    sensible falan

morallere bak.
    pas çalışması yaptır falan

Orada duruyordun yalnızca çığlıklar atarak,Kimsenin seni dinlemediğinden korkarak, En çok boş teneke kutunun tangırdadığını söylerler, Kendi sesin rahatlatıyor olmalı seni ,Yalnızca duymak istediklerini duyuyor,Ve yalnızca duymuş olduklarını biliyorsun,Sen,sen boğazına kadar trajediye gömülmüşsün ,Dünyayı kurtarmak niyetindesin, Kimse aldırmıyordu bu söylediklerime...IzdıraP
    Dostum sesin kaybolmadan önce, Bir kişinin eğlencesi diğerinin cehennemidir, Bu dönem insanların ruhlarını sınamak için gönderildi...

• Forever CM 03 - 04

Orjinalden alıntı: yesilormancini

dostum kimse yanlış anlamasında

aydın spor mu ne fbyi 5 -0 mı ne yenmişti

fb gs 6 - 0 yendi

cart curt

(fbliyim bu arada)

saçma sapan sonuçlar çıkacak tabii
    oyun güzelliği orda
    normalde saçma sapan skorlar çıkmıyormu

hemen bi örnek saçma sapan skorlar çıkmasa herkes iddiada kazanır

taktiğini iyi ayarla her takıma aynı taktikle çıkma

full pres yap

fm 2006 oynamadım ama zamanında kasıp kavurmuştum
    sensible falan

morallere bak.
    pas çalışması yaptır falan
    senelerdir oynuyoruz bizde taktiğe ihtiyacımız yok arkadaş.öbür oyunlara göre zor işte herhalde aynı şeyler olmucak o zaman al en kral takımı paso şampiyon ol biz onu mu diyoruz.çok abartmışlar bunda diyoruz

• doğru söylüyosun korkcy.onla ilgisi yok.hem biz demiyoruz ki diğerlerinde tuhaf sonuçlar çıkmıyodu.onda da çıkıyodu ama bunda bilmiyorum ben anlamadım ya moralim bozuluyo daha 2010 1 kere bile gelemedim bırakıyom yeni oyuna başlıyorum her defasında.
    hem sen oynamadım diyosun böyle yorum yapıyosun yap yapabiliyosan pres.
    özellikle gol mü attın hemen takıma bni haller oluyo her türlü yiyosun golü.ha şampiyon olmayı ben de çok iyi bilirim maçtan önce kaydederim oyunu kazanana kadar yeniden başlayıp oynarım ama o zaman benim bi faktörüm kalmamış oluyo
    mesela 2005'de zamanla bi takım kurmuştum kolay kolay puan alan bile olmuyodu ama bunda her oyuncuyu al yine olmıcak sanki
    FM 2006 ve İSTİKRAR
    21 yıl önce açıldı
    FM 2015 DEMO CIKTI
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • oynayamıyorsan bırak kasma dostum...

oyun oynayarak sinir olcaksam hiç oynamam...

ben senin yazdığın yazıya göre cevap yazdım.
    ufak takımlar büyük takımları yeniyor modu.... yencek tabiii.

sen cm oyna kasılma fazla

Orada duruyordun yalnızca çığlıklar atarak,Kimsenin seni dinlemediğinden korkarak, En çok boş teneke kutunun tangırdadığını söylerler, Kendi sesin rahatlatıyor olmalı seni ,Yalnızca duymak istediklerini duyuyor,Ve yalnızca duymuş olduklarını biliyorsun,Sen,sen boğazına kadar trajediye gömülmüşsün ,Dünyayı kurtarmak niyetindesin, Kimse aldırmıyordu bu söylediklerime...IzdıraP
    Dostum sesin kaybolmadan önce, Bir kişinin eğlencesi diğerinin cehennemidir, Bu dönem insanların ruhlarını sınamak için gönderildi...
  • cm 06 aldım da hoşuma gitmedi ya eski cm'ler neydi öyle
    sen ne oynuyosun ya da oynuyo musun?
    kasma kendini diyosun da vazgeçemiyorum da napıyım

hatun izin vermiyor fazla

kavga dövüş çıkıyor

zaten yenildikçe gaza getiriyor oyun

o bakımdan farklı bir oyun zaten

• quote:

Orjinalden alıntı: Bindalmg

Forever CM 03 - 04

+1
  • slm arkadaslar yenı katıldım aranıza bende cok kararsızım ve az once arkadasa olan tavısyelerınızı okudum bende bı youn almak ıstıyorum şöyle kafa yoracagım bı stratejı comanndos tercıhımdır ama sızınde goruslerınızı ve onerılırınız alayım dedım saygılar....

• starateji arıyorsan
    cossacks

al

4000 populasyon
    inanılmaz bir atmasfer
    iyi oyundur
    multisi tadından yenmez

• quote:

Orjinalden alıntı: feminen

slm arkadaslar yenı katıldım aranıza bende cok kararsızım ve az once arkadasa olan tavısyelerınızı okudum bende bı youn almak ıstıyorum şöyle kafa yoracagım bı stratejı comanndos tercıhımdır ama sızınde goruslerınızı ve onerılırınız alayım dedım saygılar....
    civilization 4 de baba oyundur

Orjinalden alıntı: burak_okan

arkadaşlar ben yıllardır oynarım cm-fm.hep de çok beğenmişimdir fakat fm2006 bence gerçekcilik olarak o kadar da iyi değil.yani bakıyosunuz gerçekteki takımlara ligin son sırasındaki bi takımın chelsea'den barcelonadan valencia'dan neyse işte puan alması çok zor imkansız gibi ama bu oyunda ne yaparsan yap saçma sapan sonuçlar ve skorlar oluyo. takıma bakıyosun oyuncular süper ama bii işe yaramıyo
    öte yandan sen atak yapıyosun yapıyosun karşı takımın kalecisi 10 oluyo hepsini kurtarıyo şutların rakip kalene hiç gelememiş ama 1 geliyo atıyo gidiyo!!!!arada bi olsa anlarım üst üste kaç maçta oldu böyle. ya da rakip gelemiyo kalenen bile maç boyunca sonra sen gidiyon gol atıyon santra yapılıyo bi geliyolar gol!!!
    e diceksiniz taktiktendir antrenmandandır gol atınca defans yap hücum yap ama farketmiyo!!!!
    bilmiyorum mu oyunu dicem ama dediğim gibi hep oynarım sabahlara kadar hatta ama bu 2006 gıcık kardeşim işte ya
    düşüncelerinizi bekliyorum

Yapman gereken çok zor değil;

İstikrar,
    iyi bir kadro,
    taktik,

Bu üçü seni başarıya ulaştırır,

Önemli noktalar,

Asla bir sezonda 4 den fazla oyuncu alma,
    Kadronun oturan iskeletinden 2 den fazla oyuncu çıkarma,
    Aldığın yabancıları en çok 1 sene kontrat imzala, beğenmezsen seneye şutla,
    Marka oyuncu alma,
    Her zaman ucuz oyunculara yönel,
    Yabancılarını elinden geldiğince oynat,(En az 10 sene)

Sabit bir taktiğin olsun, sezon başı dışında taktik değiştirme,
    Sezon ortasında oyuncu alma,

Şuan hatırladıklarım bunlar!

Doç. Dr.

• ben ingiltere 4.ligden stockportu yönetiyorum

ilk sezon 3.lige çıktım

fazla saçmalıklar olmadı bu oyunda..bu ligde zorluyolar biraz 15 maçta 7.yim ligde

o dediğin şeyler elbette oluyor mesela daha bugün adamlar dk80de 10 kişi kaldı acayip baskı kurdum atamadım uzatmlara gittik dk 117 yedim bi tane sinirden kırıyodum monitörü

ama bi sonraki maç benim kaleyi bulan 2 şutum gol oldü rakip bu sfer çok kaçırdı yani biraz şans işi diyebilirim gerçekte de böyle değil midir zaten

ayrıca oyunun son güncellemelerini yükleyin ki o saçmalıklar azalsın

Orjinalden alıntı: MuSTy!!!

ben ingiltere 4.ligden stockportu yönetiyorum

ilk sezon 3.lige çıktım

fazla saçmalıklar olmadı bu oyunda..bu ligde zorluyolar biraz 15 maçta 7.yim ligde

o dediğin şeyler elbette oluyor mesela daha bugün adamlar dk80de 10 kişi kaldı acayip baskı kurdum atamadım uzatmlara gittik dk 117 yedim bi tane sinirden kırıyodum monitörü

ama bi sonraki maç benim kaleyi bulan 2 şutum gol oldü rakip bu sfer çok kaçırdı yani biraz şans işi diyebilirim gerçekte de böyle değil midir zaten

ayrıca oyunun son güncellemelerini yükleyin ki o saçmalıklar azalsın

Zaten bu bir uyumdur, her oyuncunu doğru yerde oynatırsan, taktiği iyi verirsen sorun yaşamazsın ama bir hata yaparsan, karşı taraf bu noktada seni vuruyor, artık ondan sonrası oyuna kalmış!

Doç. Dr.

• bilmiyorum ya antrenmanlardan da kaynaklanıyo olabilir bazı şeyler ama dediklerinize katılıyorum tabi. bi de evet son güncellemeleri yükledim 2 gün önce o yönden düzelme var gibi ama bilmiyorum bana öyle geliyodur belki de.bi de galiba sabırlı olmak lazım mesela bi sezon başarılı olamayabilirsin ama aynı kadroyla diğer sezon oyuncuların formdadır sakatlık sorunun olmaz şampiyonluğa oynarsın ama bende sabır yok işte yaaaaa!!!!
    bi de güncellemelerde bu menejerlik reputation hızlı artması engellenmiş ya o çok iyi ya hırs oluyo insan
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bindalmg

Forever CM 03 - 04

kesinlikle katılıyorum ama bende o oyun sürekli hata vermeye başladı...
    uninstall bile fayda etmiyor
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.