Şimdi Ara

FM 2006 ve İSTİKRAR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
2.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu oyunun 2005'inde bi tane taktik buluyorduk o taktiklen 2-3 sene götürüyordu yani istikrar ile başarı geliyordu ama şimdi ki fm'nin mantığı anlaşılır değil 2. ligdeki bi ekip geliyo sırf 3maç üstüste kazandığım için geliyo beni yeniyo as kadromlan çıkmama rağmen bence bu fm için çok büyük kayıp istikrar ile başarılar elde etmemiz lazımken bu oyunda tam tersi her maç farklı taktiklen çıkmamıza zorluyo bunun mantığı nedir bi anlatırsanız sevinirim çünkü oyundan feci şekilde soğudum eskiden başından kalmazdım bi oturuşta 3 sene bitirirdim şimdi 3ay zor bitiyo

• +1 kardeş oyun cok zor yaa lig sonuncusu geliyo beni kadıköyde yenip gidiyo deli oluyorum
    Maçın gidişatına göre ufak tefek değişiklikler yapmak lazım
    Karşınızda hangi takım olursa olsun 2 yarıda farklı bi team instruction ile çıkıyor
    Sizde ona göre bişeyler yapın

Orjinalden alıntı: ZİW®O

Direk taktiği yapıp girerseniz yenerler tabi sizi
    Karşınızda hangi takım olursa olsun 2 yarıda farklı bi team instruction ile çıkıyor

ziwro zaten ben öyle yapıyorum ama yine takımda iş yok ya sürekli değiştiriyorum taktiği yoksa bizde yılların cm fm ustasıyız yani.

• quote:

Orjinalden alıntı: ErrayN

quote:

Orjinalden alıntı: ZİW®O

Direk taktiği yapıp girerseniz yenerler tabi sizi

ziwro zaten ben öyle yapıyorum ama yine takımda iş yok ya sürekli değiştiriyorum taktiği yoksa bizde yılların cm fm ustasıyız yani.

Valla bilemicem benimde yenildiğim olauyor ama arkamdakine 2 sezondur 10-15 puan fark atarak lig sampiyonu oluyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • helal sana ozaman ziwro
  • Ben West Hamla oynuyorum premier ligde 7. ciyim FM 2005 olssa lider olurdum farkı bu ve çok daha iyi olmuş. Hem lig sonuncusu lderiyenemez diye bişey yok ki gerçektede oluyor. Rakiplerinize göre taktik yapmalı ve hovardaca attacking yapmamalısınız sonra a<ıp yatıyolar. Herkese aynı taktik yemio özellikle güçlü takımlara karşı.
    AMD ATHLON 2800+ EPOX 8RDA3+ 256 MB POWERCOLOR 9600XT 512 MB 400 MHZ KİNGSTON RAM SEAGATE 80 GB SATA HARDDİSK SAMSUNG 793MB CREATİVE 5200 İNSPİRE 5+1 LG 52*32*52 CDRW 16X LG DVD ROM US ROBOTİCS 9105
  • quote:

Orjinalden alıntı: ErrayN

helal sana ozaman ziwro

İlk'ten sona doğru sampiyonluklarım

FM 2006 ve İSTİKRAR

FM 2006 ve İSTİKRAR

FM 2006 ve İSTİKRAR

• ya hocam bende fenerdeyim ama olmuyo yaptığın taktiği söylermisin bi ya bari bizde biraz şu oyundan zevk alalım

(benimkisi 20-30 falan) 90 dan sonra adam iki sutta ıkı gol buluyo . bunun gıbı daha cok var.birde antreman olayını acarmısınz
  • abi sunuda soyleyeyım bence bu oyun fm'nın(eskı cm serılerıde dahıl) en kotu surumu. bana kımse mac ıcınde degısıklık lazım fılan demesın yahu dunyada hangı takım suan hermaca farklı taktıkle cıkıyo yok boyle bır sey oyunun ag... s....lar resmen sogudum oyundan ınternette devamlı arastırma yapıyorum basarılı olabılecegım bı taktık hakkında oda yok tamamen sacmalıgın danıskası oyun kımse bana oyunun daha ıyı oldugunu soylemesıjn sanırım artık fıfa manager a gecıs zamanı geldı (oyunda 4. sezonum bıttı ve boyle sacmalık gormedım bır tane sampıyonlar lıgı sampıyonlugum var baska bır seyde yok (oda balına yanı))

yıne de belkı benım takım ayarlarım yanlısmı dıye sıze vermek ıstıyorum yanlıslarımı duzeltırsenız sevınırım

atak kısmını yarı atak yapıyorum
    passıng short
    creatıve much
    closıng down often
    tempo quick
    winth normal
    defansive line normal
    tackling hard
    taktıgımde 4-1(dm C)-3(am R-am C-am L)-2
    cevaplarınızı beklıyorum

• Hangi takımla 4 senede 1 şampiyonlar ligi kazandın da bu kadar kötü geliyor bir türk takımıysa oyunun daha gerçekçi olduğunu gösterir ki Avrupada bir takımsada böyle ama belki 2 tane alırdın yani bu eksiklik mi bence artı 2005 te koy taktiği kur bi takım herkese 3-4 at o mu daha iyiydi bence bu çok daha zevkli öyle kolay değil
    AMD ATHLON 2800+ EPOX 8RDA3+ 256 MB POWERCOLOR 9600XT 512 MB 400 MHZ KİNGSTON RAM SEAGATE 80 GB SATA HARDDİSK SAMSUNG 793MB CREATİVE 5200 İNSPİRE 5+1 LG 52*32*52 CDRW 16X LG DVD ROM US ROBOTİCS 9105
  • ?(resim koyamiyorum bi yardimci olun)
    bu taktik epey ise yariyo. rakibe gore cift onliberoyla baslayabilirsiniz.bu arada iki kanat oyuncularinizin adam gecme ozelligi iyi olmali ve tabi en onemliside onliberolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alez -- 5 Kasım 2005, 14:44:27 >
  • 1-abi oncelikle samıyonlar lıgını man utd la kazandım su an roma yı yonetıyorum (belkı sorun ıngıltere lıgıne benım taktık yemıyodur gıbı dusunceye kapılmıstım) uc sene yonettım man utd'ı ve lıgte en ıyı derecem 2.lik oda ılk sene hemde forvette ronaldo van nıstelroy ıkılısı varken ronaldo tam bır gol makınası ama adam a pozısyon yaratıcak atagı yapamıyorum yanı takım oynamıyor sımdı romadayım romada ben gelmeden once
    ıyı transferler yapmıs cok ıyı bır sag bekım var mesela ama yıne olmuyor.

2-alez senın kasteddıgın taktıgı anlamadım rakamlarla ve pozısyonları yazarmısın orada tek onlıbero goruluyo sen ıkı tane demısın bırde yukarıdakı ınce ayarlarım yanlısmı yanlıssa dogrusu nasıl olmalı

3-man markıngmı zonal markıng mı

4-ofside taktıgı playmaker topu ıkı kanadamı oynayayım yoksa ortadanmı mı bunları da acıklarsanız sevınırım

• 46 mactır yenilmedim beşiktaş ile

halada yenilmedim ama oyunu oynuyamıyorum net den indirdiğim 800mblık dosyayı sildim yanlşlkla

nocd crack arıyorum

Oyun tarşışmasız serinin en iyisi olmuş gerçekliliği ile
  • 4lu savunma tek veya cift(rakibe gore)onlibero iki kanat oyuncusu, amc ve ikili forvet eger cift onliberoya donerseniz uzn paslarla cikmayi deneyin.mac icinde savunmada sorunlariniz olursa onliberoyu degistirin hucumada hareketlilik katacaktir.iyi oynuyosa da hic riske girmeyin derim

mentaliteyi abartmayin normal in biraz ustu yeterli bu taktikle oyleveya boyle gol atiyosunuz zaten(veya sadece bende ise yariyodur)tackling norm tempo norm yani kisacasi hepsini norm yakinlarinda ayarliyorum ben
    markaja gelince tabiki zone
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.