Şimdi Ara

Türkçe FM 2009 v3 YAYINDA!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
0
Favori
6.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Üçüncü, ve aksi bir durum olmadıkça son sürüm olan Türkçe FM 2009, bu versiyonda tam olarak %95 Türkçe aşamasına ulaşmıştır. İkinci ve ilk versiyondan farklı olarak, bu versiyonda göze çarpan özellikler; hatasız maç spikeri, maç raporları, kulüp güveni, oyuncu etkileşimi, hatalı ve mantık hatasına neden olan basın toplantılarının düzeltilmesi başta olmak üzere, medyada yer alan diğer haberler, maç içi Antrenör Geribildirimi de Türkçeleştirilmiştir. Ayrıca v3, 15 günlük test aşamasından geçirilmiş, hiç bir çeviri hatası ile karşılaşılmamıştır. Eğer bir çeviri hatası ile karşılaşırsanız, FMG forumlarında bildirmeniz yeterli olacaktır.

Dikkat Edilmesi Gereken Unsurlar

Hazırlayanlar: Adem Özkur
    Özel Teşekkürler: Aydın Çuhadar, Muhammed Buğra Özçolak, Oğuzhan Kılcan, Fatih Kazancı

Program, virüs taramasından geçirilmiştir. Bilgisayarınızda oluşabilecek hasarlardan FMGraphics.net sorumlu tutulamaz, Kullanıcı Sözleşmesini onaylamış sayılırsınız.

Ufak Not: FM 2009 Data Editör de Türkçeleştirilmiştir. Programı yüklediğinizde data editör de Türkçe olacaktır.

Türkiye'nin her zaman en kaliteli Football Manager kaynağı olan, FMGraphics.net - Football Manager Unofficial Fan Site kalitesi ile çok kısa bir sürede müthiş bir yüzde olan %95 Türkçe FM 2009 ile uykusuz gecelere dalın...

Kurulum:

İndirdiğiniz klasörden çıkan programı çalıştırınız, kurulum sizi yönlendirecektir. Dikkat etmeniz gereken not: Kurulumun yapılacağı klasörü doğru seçiniz. Lakin internetten indirilen oyunlarda farklı klasörlere kurulabiliyor.

İndirmek İçin

http://rapid----share.com/files/198438694/FM09Turkce.exe (Tireleri silin)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adem Özkur -- 15 Şubat 2009; 23:57:10 >

• Teşekkürler
  • Vay çok iyi oldu ben daha geç çıkar diye bekliyordum çok teşekkürler hemen indiriyorum
  • Süper hemen indiriyorum
  • ben indiremedim siz indire bildinizmi acaba?
  • Ben indirdim ancak dogruda yükledim bende degişiklik olmadı.
    Edit:2. denemem sonucu oldu süper olmuş bu v3 sürüm emegi gecen herkeze teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arkın. -- 15 Şubat 2009; 23:40:52 >
  • Linki düzeltirseniz sevinirim bir de English seçeneği kalıcak mı yoksa yedeklemem gerekiyor mu? Sadece meraktan bakmak için indiricem de o yüzden soruyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FM 17 ve FM 17 Touch hakkında
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Linkteki noktayı sileceksin dostum.
    Malum DH sansürlüyor.

Edit: English'i silmene gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adem Özkur -- 15 Şubat 2009; 23:57:42 >
  • yamada emeği geçen herkese teşekkürler,her yeni versiyon kusursuza biraz daha yaklaşıyor....
  • arkadaşlar maçtan önce manager yorumları maçtan sonra ki yorumlarda türkçemi...en önemlisi o yada bi futbolcu için yapıcağamız yorumlar filan türkçe ise indirip kurucam hemen...
  • emeğinize sağlık.. çok teşekkür ederim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: STRIPES

arkadaşlar maçtan önce manager yorumları maçtan sonra ki yorumlarda türkçemi...en önemlisi o yada bi futbolcu için yapıcağamız yorumlar filan türkçe ise indirip kurucam hemen...

Evet Türkçe.
  • ellerinize sağlık arkadaşım.

benimde bir sorum olacak, bende v2 yüklü, onun üzerine bunu kurup oynayabilir miyim yoksa oyunu silip baştan mı kurmam gerekiyor?

ve ay sonunda 9.3.0 yamasını yayınlanacak. o yamayla uyumluluk gösterir mi bu v3 yaması?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reverse.angle -- 16 Şubat 2009; 12:10:57 >
  • Üzerine kurabilirsin.
  • ay sonunda 9.3.0 yaması çıkacak, onunla uyumluluk gösterir mi peki yama?
  • Evet tüm versiyonlarda çalışır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: batugol73

Evet tüm versiyonlarda çalışır.

elinize emeğinize sağlık...çok başarılı olmuş...tam istediğim gibi...tek tük ing. çıkıyo ama ok adarda biliyoruz ing.
  • teşekkürler arkadaşım
  • yarım saat bekledim hata verdi yaa
  • Türkçe spikerde sorun yoktur inşallah.Daha önce kullandığım bazı spikerlerde hata verip oyundan atmıştı da
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.