Şimdi Ara

Fluence makyajlandı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birkaç gün önce yolda yürürken ön kısmı Fluence ile aynı (gibi) olan ama arkası, özellikle de arka ışıkları Fluence'dan farklı olan sedan bir araç gördüm.

Araç ışıklarda durunca ön kısma da bakabildim ama adını göremedim.

Ekleme: Google'a fluence 2012 yazınca çıkan fotolardan birisinde aradığımı buldum:

Fluence makyajlandı mı?

Elektrikli Fluence Z.E. imiş gördüğüm araç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haluk 23 -- 13 Şubat 2012; 20:34:50 >

• Arkasını bir an Latitude'e benzettim
  • Şu meşhur olmayı bekleyen EuroNCap 4 yıldızlı Fluence Z.E.

2 senedir 6 ay içinde piyasaya sürülecek diye bekliyoruz ama hadi bakalım
  • Bu arabayı makyaj kurtarmaz yüz nakli gerek
  • bu araba çok garip bir araba ve sanki şarap gibi gittikçe güzelleşiyor gözümde...
    ilk gördügümde çirkin ördek yavrusu
    sonra ise narin bir sincap
    şimdi gözümde bir aslan gibi duruyor

özellikle kırmızı rengi var, forumda görmüştüm çok güzeldi... ama renault jant seçimini yapmayı bilmiyor...
  • Elektürük lü Fluance
  • ZE nin arkası fena durmuyor. gerçi bu aracın zaten arkası güzel. tek problem mayışmış bir şekilde bakan önü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Duster mı megane mı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Elektrikli Fluence : 100 kmyi 2 Tl elektrikle giden araç ( Ki ben 5 tl'ye dünden razıyım )
  • quote:

Orijinalden alıntı: mescorb

Elektrikli Fluence : 100 kmyi 2 Tl elektrikle giden araç ( Ki ben 5 tl'ye dünden razıyım )

• quote:

Elektrikli Fluence : 100 kmyi 2 Tl elektrikle giden araç ( Ki ben 5 tl'ye dünden razıyım )

İşte zaten bu yüzden elektrikli Flence nin sadece sıfırı alınır bu araç II: ele düşene kadar 500.000 km yaparlar kesin yakıt yok ya
  • RENAULTA YEDEK PARÇA ÜRETEN (TAMPON, YAKIT DEPOSU VB) Bİ FİRMADA MÜDÜR OLARAK ÇALIŞAN AKRABAM YAZIN CLİO3 ÜN GELECEĞİNİ, YIL SONUNA DOĞRU FULUENCENİN MAKYAJ GÖRECEĞİNİ (ÖNDEKİ ÇİRKİN ÖRDEK BAKIŞI GİDECEKMİŞ VE ARKA TAMPONDA DEĞİŞİKLİK OLACAKMI) SÖYLEMİŞTİ
  • yahu bu fluence biraz fazla yüksek geliyor bana sizede öyle geliyormu bilmiyorum sanki küçücük bi virajda bile araba tutunamayacakmış gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssd23062306

RENAULTA YEDEK PARÇA ÜRETEN (TAMPON, YAKIT DEPOSU VB) Bİ FİRMADA MÜDÜR OLARAK ÇALIŞAN AKRABAM YAZIN CLİO3 ÜN GELECEĞİNİ, YIL SONUNA DOĞRU FULUENCENİN MAKYAJ GÖRECEĞİNİ (ÖNDEKİ ÇİRKİN ÖRDEK BAKIŞI GİDECEKMİŞ VE ARKA TAMPONDA DEĞİŞİKLİK OLACAKMI) SÖYLEMİŞTİ

CLİO IV gelecek...Konu dışı bir olaya değinmek istiyorum
    Aslında clio III çoktan miyadını doldurdu...2006 dan beri üretilen bir araç fakat rakiplerinden iyi bir araçtı.Yeni Corsa ve fiestayı bilmiyorum fakat eskilerinden kesinlikle daha iyiydi zaten Clio III...Fiyatı zaten belli ediyor az çok
    Her zaman rakiplerinden ucuzluğu ile bildiğimiz renaultlardan farklı biraz clio hb...tabi bana kalırsa
    Clio HB Authentique Edition 1.2 75 bg 32.200 TL
    Clio HB Authentique Edition 1.5 75 bg E5L 38.000 TL
    Clio HB Extreme Edition 1.2 75 bg 34.650 TL
    Clio HB Extreme Edition 1.5 75 bg E5 39.400 TL
    Clio HB Extreme Edition 1.5 dCi 90 bg 40.050 TL
    Clio HB Extreme Edition 1.5 dCi 85 bg BVR 42.700 TL
    Clio HB Extreme Edition 1.6 110 bg BVA 38.200 TL
    Clio HB Night & Day 1.5 dCi 90 bg E5 41.700 TL
    Clio HB Night & Day 1.5 dCi 85 bg BVR 44.350 TL
    Clio HB Night & Day 1.6 110 bg BVA 38.750 TL

ben yeni gelecek Clio IV ün de bu sınıfın en iyi aracı olacağını düşünüyorum.

Fiesta 31 800 den başlıyor Corsa 32 bin ,Polo 29.900,00 den başlıyor...
    Fakat Clio HB nin en düşük modeli 32.200 den başlıyor

Neden peki?

üstelik diğerlerinin yeni versiyonları çıkmışken ,üstelik clionun 6 yıl önceki platformda devam eden eski bir şase üzerine kondurulmuş olmasına rağmen ,üstelik renault un genellikle rakiplerinden ucuz araba sattığını bilmemmize rağmen...

Diğer bütün renolarda durum böyleyken Clio HB de durum neden farklı?Neden rakiplerinden daha pahalı bu araç ?üstelik ucuz olmasıyla tanıdığımız bir Renault olmasına rağmen
    Ben söyleyeyim mi çünkü bu aracın ucuz hali bu...Gerçekten bu sınıfın lideri Clio HB...Renault un da üzerinde en çok çalıştığı modelllerden birisi..malum avrupada küçük ve hb araçlar tutuuluyor...
    Gerçi bunları yazdığımda bilen de bilmeyen de konuşuyor ama benim görüşüm budur
    Ne Corsa,Ne de Fiesta Clio HB ye rakip olabilecek araçlar değiller ne demek istediğimi 2003-04 model Clio HB ye bir binin bir de 2007-08 model fiesta ,corsaya binin daha iyi anlayacaksınız bu kadar net...
    (Poloya bişey demiyorum VW ciler dolmasın)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizkubi -- 13 Şubat 2012; 22:11:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: denizkubi

quote:

Orijinalden alıntı: ssd23062306

RENAULTA YEDEK PARÇA ÜRETEN (TAMPON, YAKIT DEPOSU VB) Bİ FİRMADA MÜDÜR OLARAK ÇALIŞAN AKRABAM YAZIN CLİO3 ÜN GELECEĞİNİ, YIL SONUNA DOĞRU FULUENCENİN MAKYAJ GÖRECEĞİNİ (ÖNDEKİ ÇİRKİN ÖRDEK BAKIŞI GİDECEKMİŞ VE ARKA TAMPONDA DEĞİŞİKLİK OLACAKMI) SÖYLEMİŞTİ

CLİO IV gelecek...Konu dışı bir olaya değinmek istiyorum
    Aslında clio III çoktan miyadını doldurdu...2006 dan beri üretilen bir araç fakat rakiplerinden iyi bir araçtı.Yeni Corsa ve fiestayı bilmiyorum fakat eskilerinden kesinlikle daha iyiydi zaten Clio III...Fiyatı zaten belli ediyor az çok
    Her zaman rakiplerinden ucuzluğu ile bildiğimiz renaultlardan farklı biraz clio hb...tabi bana kalırsa
    Clio HB Authentique Edition 1.2 75 bg 32.200 TL
    Clio HB Authentique Edition 1.5 75 bg E5L 38.000 TL
    Clio HB Extreme Edition 1.2 75 bg 34.650 TL
    Clio HB Extreme Edition 1.5 75 bg E5 39.400 TL
    Clio HB Extreme Edition 1.5 dCi 90 bg 40.050 TL
    Clio HB Extreme Edition 1.5 dCi 85 bg BVR 42.700 TL
    Clio HB Extreme Edition 1.6 110 bg BVA 38.200 TL
    Clio HB Night & Day 1.5 dCi 90 bg E5 41.700 TL
    Clio HB Night & Day 1.5 dCi 85 bg BVR 44.350 TL
    Clio HB Night & Day 1.6 110 bg BVA 38.750 TL

ben yeni gelecek Clio IV ün de bu sınıfın en iyi aracı olacağını düşünüyorum.

Fiesta 31 800 den başlıyor Corsa 32 bin ,Polo 29.900,00 den başlıyor...
    Fakat Clio HB nin en düşük modeli 32.200 den başlıyor

Neden peki?

üstelik diğerlerinin yeni versiyonları çıkmışken ,üstelik clionun 6 yıl önceki platformda devam eden eski bir şase üzerine kondurulmuş olmasına rağmen ,üstelik renault un genellikle rakiplerinden ucuz araba sattığını bilmemmize rağmen...

Diğer bütün renolarda durum böyleyken Clio HB de durum neden farklı?Neden rakiplerinden daha pahalı bu araç ?üstelik ucuz olmasıyla tanıdığımız bir Renault olmasına rağmen
    Ben söyleyeyim mi çünkü bu aracın ucuz hali bu...Gerçekten bu sınıfın lideri Clio HB...Renault un da üzerinde en çok çalıştığı modelllerden birisi..malum avrupada küçük ve hb araçlar tutuuluyor...
    Gerçi bunları yazdığımda bilen de bilmeyen de konuşuyor ama benim görüşüm budur
    Ne Corsa,Ne de Fiesta Clio HB ye rakip olabilecek araçlar değiller ne demek istediğimi 2003-04 model Clio HB ye bir binin bir de 2007-08 model fiesta ,corsaya binin daha iyi anlayacaksınız bu kadar net...
    (Poloya bişey demiyorum VW ciler dolmasın)

evet yanlış yazdım clio 4

• Renunun yapacag uc sey var

1) acil hemde cok acil fluance ceki duzen vermeli

2)clio 4 icin hem dizel hemde benzinde EDC gelmeli

3) latidudeye ya 1.6 yada 1.5 dizel EDC gelmeli

Bunlar olursa yine cok satar BVA tipi sanziman kalmadi artik herkes cift kavramaya donuyor
  • quote:

quote:

İşte zaten bu yüzden elektrikli Flence nin sadece sıfırı alınır bu araç II: ele düşene kadar 500.000 km yaparlar kesin yakıt yok ya

İstanbula 10 tl'ile gidiyorsun ama 2 sefer sarj gerekiyor. Bi sarj'da 8 saat sürüyormuş. İyi ya 12-13 saate gideriz ankaradan istanbula artık 10 tl'ye.

• quote:

Orijinalden alıntı: aanil

quote:

quote:

İstanbula 10 tl'ile gidiyorsun ama 2 sefer sarj gerekiyor. Bi sarj'da 8 saat sürüyormuş. İyi ya 12-13 saate gideriz ankaradan istanbula artık 10 tl'ye.

bir de aylık 200 euro kira bedeli cabası

• quote:

Orijinalden alıntı: Schneeflocke

bu araba çok garip bir araba ve sanki şarap gibi gittikçe güzelleşiyor gözümde...
    ilk gördügümde çirkin ördek yavrusu
    sonra ise narin bir sincap
    şimdi gözümde bir aslan gibi duruyor

özellikle kırmızı rengi var, forumda görmüştüm çok güzeldi... ama renault jant seçimini yapmayı bilmiyor...

al bendende o kadar hocam ilk gördüğümde fluanceyi 4x4 zannettim karşıdan gelirken önü arabaya bir ykseklik havası katmış araç bianda takıldı gözüme

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.