Bildirim
FLORYA'DAN KEYİFLİ GÖRÜNTÜLER

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Tercüman'da oynuyor -
Tercümana kızan arkadaşlar burada mı? _____________________________ -
Selçuk bencil her gelen topu ileri vuruyo tek hamlede. Voleybol bu insan yanındakine çıkarır 3-4 kere arka arkaya yaptı.
Tipe bak Saç sakal karışmış saçlar bonus gibi kendini yakışıklı tarz sanıyo herhalde ama dışardan nası gözüküyo bilmiyo_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
keyifler yerinde görünüyor maşallah. _____________________________ -
hamitte fenerbahçeyle maç yapmış gibi ropörtaj yapıyor _____________________________ KASIM 2014 = KISA DÖNEM ER (357/KD)ACEMİ BİRLİĞİ =58. PİYADE ALAY KOMUTANLIĞI / BURDUR MERKEZUSTA BİRLİĞİ = GENELKURMAY BAŞKANLIĞI / ANKARA ÇANKAYA -
2:10'da adın geçiyor. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: FlameSplasher
2:10'da adın geçiyor.
Adın zaten tüm görüntülerde var emre adın hamit aynı takımda görmüyonmu?_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Hamit'in konuşması güldürdü. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: sieve
Tercümana kızan arkadaşlar burada mı?
Niye kızmışlar hocam ben bilmiyorum mevzuyu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Amacımız bir renge ve isme malik olmak. Türk olmayan takımları yenmektir. -
Mert ajan gibi iyice sızıyor takımın içine paralel mert _____________________________ -
Şunu izleyen biri bile emre çolak ın vitaminsiz olduğunu görebilir ya _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Nef'i
quote:
http://resim.donanimhaber.com/m_94884331/tm.htm
Birkaç konu daha var yine Mert ile alakalı.Az önce twitterda gördüm Muslera ile foto çekilmiş forma imzalatmış.Adam bildiğin her yerden çıkıyor_____________________________
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Nef'i
quote:
http://resim.donanimhaber.com/m_94884331/tm.htm
Birkaç konu daha var yine Mert ile alakalı.Az önce twitterda gördüm Muslera ile foto çekilmiş forma imzalatmış.Adam bildiğin her yerden çıkıyor
Ben kaçırmışım makarayı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Amacımız bir renge ve isme malik olmak. Türk olmayan takımları yenmektir.
-
Olcan - Burak - Selçuk gruplaşması gözden kaçmadı
Tercüman Mert yine orda_____________________________
"Kısa vadedeki hayallerimizi gerçekleştirdik. Uzun olanları biraz erteledik. Belki bir kez daha görev almak nasip olur."
-
quote:
Orijinalden alıntı: Dil-hun
hamitte fenerbahçeyle maç yapmış gibi ropörtaj yapıyor
adam 2 yıldır maç yapmıyor bu günü bekliyormuş._____________________________ -
hamit çok güzel adam ya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Bir ihtimal daha var. -
Hamit çocuk gibi yalnız
Gülsünler, eğlensinler ama geçen sezon ki futbola devam ederseler bozuşuruz._____________________________ Ölü ozanlar derneği. -
Topun çizgiden sektiği pozisyonda Hamit'in birden çıkan ergen sesi harika. _____________________________ -
Hamit nasıl bağırıyor. _____________________________
Benzer içerikler
- meşale nereden alınır
- satılan bilet sayısı öğrenme
- galatasaray antrenman izleme ücreti
- sezen aksu hangi takımlı
- en iyi altyapı takımları türkiye
- football manager 2024 ücretsiz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X