Şimdi Ara

Show Tv'deki Güzel Ve Dahi Yarışması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
153
Cevap
0
Favori
3.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi bakıyorum da yarışmaya tam bir rezalet bence.Saçma sapan bir program olmuş

• komedi niyetine izledim biraz.kızlara soru soruyorlar,kızlarda saçma sapan cevaplar veriyorlar.kızın biri maradona ya macit dediarjantin formasına bursaspor dedi filan işte böyleyarışmanın ismi salak ve dahi olsa tam uyardı bunlar için
  • allahım ben hayatımda bu kadar salağı bir arada görmedim
    hele demin bi tane vardı sarışın bi konuşması var uzata uzata yavşak yavşak deli etti beni
    zaten RTÜK yakında kapatır bunu
    kızlar masanın üstüne çıkıp dans falan ediyo
    RTÜK izin vermez.
    program haftaya çıkmazsa şaşırmayınız
  • O sarışına ben de acaip kıl oldum . bir de elvis pörsley diyen kız
  • acıyorum ya böyle sadece güzel ve gerizekalı olan kızlara yada kadınlara cidden boşuna oksijen yakıyorlar
  • kendilerini bir şey sanan salak 8 kızdan oluşan şimdiye kadar gördüğüm en saçma program
  • program amacına ulaşmış görünüyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Türk Gençliğinin Yüz Karaları.
  • izlemedim lo keşke izleseydim
  • quote:

Orjinalden alıntı: spotlightkid

program amacına ulaşmış görünüyor.

Yok yok hocam herkes tepkisini koyar ve yayından kaldırılır bu program
  • konusu ne ki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: yavkar@fb

konusu ne ki?

10 kız 10 erkek...kızlar alımlı ve güzel ve bi o kadarda aptal ( aptal değiller ama aptalmış gibi görünmeye çalışıyolar ) erkekler ise tahsilli ve kültürlü ( imiş ) onlara ilim irfan öğreticekler erkekler..kızlar salak rolü yapıyo ..hepsi bi evin içinde yaşayacak..işte matematikdi coğrafya genel kültür..cart curtt öğrenecekler erkeklerden..bööle bi bomboş bir eğlence programı ama bence tutmaz bu program sıkıldı çünkü insanlar böle fantazilerden artık..

evlilik programları türkiyede artık yasahh olduğu için başka bir isim altında gene ilgi çekmeye çalışlıyorlar...
  • 10 Erkek , 10 kız aynı evde kalıp ders çalışıcaklarsa tüh ben o erkeklerin kafalarına s..ç..m
  • quote:

Orjinalden alıntı: babacula

quote:

Orjinalden alıntı: yavkar@fb

konusu ne ki?

10 kız 10 erkek...kızlar alımlı ve güzel ve bi o kadarda aptal ( aptal değiller ama aptalmış gibi görünmeye çalışıyolar ) erkekler ise tahsilli ve kültürlü ( imiş ) onlara ilim irfan öğreticekler erkekler..kızlar salak rolü yapıyo ..hepsi bi evin içinde yaşayacak..işte matematikdi coğrafya genel kültür..cart curtt öğrenecekler erkeklerden..bööle bi bomboş bir eğlence programı ama bence tutmaz bu program sıkıldı çünkü insanlar böle fantazilerden artık..

evlilik programları türkiyede artık yasahh olduğu için başka bir isim altında gene ilgi çekmeye çalışlıyorlar...

teşekkürler.belki gerçekçi olsa tutabilirmiş.ama kalite yine sıfırdır.

• -iq'su 160'mış.
    -çok mu yaneee?

-(resimde maradona var soruolar kim die)
    -macit bursasporlu.ay pardon heyecen yaptım , maradona dünyaca ünlü futbolcuMUZ??

iyi güldürdü salak şaçma 8 gız.
  • dahilerin hepsi belli baya zeki adamalar uzay muhendisi elektronik mühendisi yapay zeka cidden dahi adamlarda.o dahilerin yeninde o salak veya salak görünüslü bayanlar nabicak mrk ettim.hele bi sarisin vardi oneya makyaj WTF :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lythari -- 8 Temmuz 2007; 9:53:52 >
  • kızlardan biri pavarotti'ye bill gates dedi.
  • kıvırcık saçlı sarışın kız semra özal'ı tanıdı ama eşini hatırlayamadı. eşi de ünlü biri ama hatırlayamadım dedi. rezalet
  • uff kaçırmışım nezamandır korku filmi tadında komedi izlemiyordum
  • KİMSEYE KAFASINA TABANCA DAYAYIP PROGRAM İZLETMİYORLAR. 100LERCE KANAL VAR BAŞKA KANAL İZLEMEYİ DÜŞÜNMEK O KADAR ZORMU ! BEĞENMEDİĞİN ŞEYİ ZAPLARSIN OLUR BİTER. ŞOV YAPMAYIN ! BENCE ÇOK GÜZEL YARIŞMA

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.