Şimdi Ara

.: FLİGHT SİMULATOR PİLOTLAR KULÜBÜ | DH ALTIN KANATLAR :. (35. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
724
Cevap
22
Favori
62.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1...17...323334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hey Jude.

1 haftadır oynuyorum, görevlerin çoğunda başarısız oluyorum. özellikle uçak indirirken sorun yaşıyorum, misal uçak iniyor motor gücünü en aza indirip sürekli frene basmama rağmen pistten çıkıp ağaçlıklara çarpıyorum
    ayrıca henüz otomatik pilota almayı falan da beceremiyorum, izlediğim videolarda shift+3,4,5'tei uçak kombinasyonlarını falan ayarlıyorlar, bunları neye göre yapıyorlar? oyunu klavye + konsol ile oynuyorum. konsoldan kastım bildiğin logitech tarzı bir konsol. tam anlamıyla öğrenebilsem set alabilirim.

ekleme: birde helikopteri indirme işini nasıl yapacağız biri tam olarak anlatabilir mi? görevin tekinde binanın tam üstüne inmem gerekiyor oraya gelince sabit bir hızda tutamıyorum helikopteri hep binayı teğet geçerek devam ediyorum

Hocam reverse yaptın mi motorları pistte durmamanin imkanı yok hangi piste hangi uçakla iniyorsun ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Altın Kanatlar!

• Hocam ben de aranıza bir noob olarak katılmak istiyorum
    Muhtemelen bir Logitech Extreme 3D Pro ile başlayacağım pilotluğa
    Sonrasında Saitek PZ44 getirtebilirim zevk alırsam.
    Sistemim şöyle
    Intel Core 2 Quad Q9400
    4GB DDR2
    Nvidia GTX 650 TI DCU2 OC edition
    1Tb (en üst rpmlisinden 7000 li bişey) HDD
    WinXP Prof. SP2 ver 2002
    LG W2243S+Sony Bravia 32' 720P TV
    Creative A300

Sistem ile BF3 Ultra 45FPS+ alabiliyordum. FSX perf. nasıldır?
  • merhaba arkadaşlar .benim size bir sorum olucak. biz 2 arkadaş fsx meraklısıyız.2 yanyana bilgisayar ile aynı anda uçuş yapablirmiyiz?aynı anda arka arkaya aynı anda aynı pistten kalkmak gibi ? ev ağı kurup? eğer cevaplarsanız çok sevinirim teşekkürler

Orijinalden alıntı: corti55

merhaba arkadaşlar .benim size bir sorum olucak. biz 2 arkadaş fsx meraklısıyız.2 yanyana bilgisayar ile aynı anda uçuş yapablirmiyiz?aynı anda arka arkaya aynı anda aynı pistten kalkmak gibi ? ev ağı kurup? eğer cevaplarsanız çok sevinirim teşekkürler

Yaparsınız, FSX'in multiplayer özelliğini kullanarak iki bilgisayarı bağlamanız mümkün. İki bilgisyarda da aynı scenery olmasına dikkat edin ki, aynı anda aynı meydanda doğru noktalarda olun. Aynı evde olmanız farketmez, ayrı evlerde de TCP/IP Multiplayer bağlantısı ile yine beraber uçuş yapabilirsiniz. Sadece datalardaki olası gecikmeleri dikkate alın (yarım saniye gibi)
  • Aklımdan pmdg 777 almak geçiyor. Ama o kadar parayı da haliyel o tür şeylere vermek istemiyor. O yüxden şu allahın kuluna yardım edinde aşağıdaki havacılık haberleri linkine tıklayıp siteye girdikten sonra reklama tıklayın. Satın aldıktan sonra seriali sizlerle paylaşmazsam adam değilim !

not:http://link.tl/dKau İlk önce buna da girin. Sonra imzadakine girip sitemi inceleyebilirsiniz. reklama tıklamayı unutmayınız dostlar

• quote:

Orijinalden alıntı: gringo01

Hala uçan var ise birlikte uçabiliriz. Fakat sanki fsx in online ı kapatıldı diye duymuştum ama hala aktif mi. Bir kaç ay önce girememiştim.

Evet evet online uçuluyor hala. Gamespy kapatıldı ama ip ile giriliyor.

Orijinalden alıntı: -Airbus-

quote:

Hala uçan var ise birlikte uçabiliriz. Fakat sanki fsx in online ı kapatıldı diye duymuştum ama hala aktif mi. Bir kaç ay önce girememiştim.

Hocam sana zahmet anlatırmısın tam olarak nasıl bağlanabilirim online a ip ile. Birde öyle havayolu tarzı bir oluşum değilseniz birlikte uçmak isterim. 2 yıllık tecrübem var.

quote:

Orijinalden alıntı: -Airbus-

quote:

Hocam sana zahmet anlatırmısın tam olarak nasıl bağlanabilirim online a ip ile. Birde öyle havayolu tarzı bir oluşum değilseniz birlikte uçmak isterim. 2 yıllık tecrübem var.

İsmini yazıp gamespy depilde lan gan giriyorsun. Sonra connect directly yazıyorsun. Oraya bağlanmak istediğin mapin ip sini yazıcaksın ( google da var) Oradan da uçağını seçip uçacaksın bu kadar basit. Bu hafta olmaya bilir. Ama sonraki hafta sonu boşum uçabiliriz.

• tamamdır hocam hallettim.
    BIOS: BIOS Date: 01/24/11 18:33:18 Ver: 04.06.04
    Processor: Intel(R) Core(TM) i7-2600 CPU @ 3.40GHz (8 CPUs), ~3.4GHz
    Memory: 6144MB RAM
    Available OS Memory: 6134MB RAM

arkadaşlar sistemim bu. başlarda sürekli fatal errorler alırken simdi internetten araştırdıgım ve buludugum dll, xp service pack 2 uyumunda oynamam biraz daha azalttı ama neredeyse tam inise geçicekken atıyor.

bu fatal errorleri bitirmenin yolu yok mudur ? oyunu orjinal aldım bu arada ...

sizce windows 7 uyumlulugunda calıstırmadıgım icin mi oluyor yoksa baska ekstra yapmam gereken var mıdır ?

yardımcı olursaniz çok sevinirim.
  • Benide yazin çok pro değilim ama Default Boeing 737-800'ü çok iyi kullaniyorum, incigini cincigini biliyorum.

Deneyen, gören, kullanan var mıdır ve fikirlerinizi öğrenebilir miyim. Ha bir de Yoke, rudder ve diğer enstrumanları kullanma şansı var mı xPlane de.? FS ve joystick sıktı.

profeyşınıl re(n)klam fotografikçisi... fotoşopar ayısı.
  • Arkadaslar bu konuyu gorene kadar macbook pro 13" ME865 modelini almayi dusunuyordum fakat FS mac isletim sisteminde calisir mi calisirsa da yeterli fps yakalayabilir miyim bu makinede bilmiyorum sizlere sormak istedim. Yardimci olabilir misiniz. Yoksa macden vazgecip bi windows pc alacagim bu simulator icin.
    Teşekkürler

• Hocam benide yazarmısın?

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.