Bildirim
Flash İndirim Kartı - Lukoil ve Akpet %5 indirim (3. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kurtarmıyor ki. hem LPG de geçmiyor sanırım.
Lukoilde lpg 3,08 iken , opette 2,87.
Önce fiyata bakın. Sıcak fırsatçı her yönüyle araştırır alır._____________________________ 15 Temmuzu unutmadık, unutturmayacağız.
-----Ey bir aileye bile hükmedemeyen ilerici. Üç kıtaya, yedi denize hükmeden ecdadın mı gerici? Necip Fazıl Kısakürek-----
-
Lpg de gecmiyosa kiyas yapmak niye? Ayrica sizin orada pahali imis ankarada kirikkalede kirsehirde lpg lukoilde gayet uygun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Ankara'da hangi akaryakıt istasyonlarında kullanabilirim? Altındağ,Mamak, Çankaya taraflarında var mı?
İnternetten başvuru yapıp da bir haftadan fazla süredir bekleyenler telefon açsın. Kaydınız oluşmamış olabiliyor. Muş. (0212) 256 8111
Internetten kayit olusturdum. 2 saat sonra arayip teyit ettiler. Anlasmali istasyonlar sitelerinde mevcut
Lukoil çalışanı ile gidin arkadaş olun biraz muhabbeti arttırın daha fazla indirim yaparlar. Ciddi söylüyorum şaka değil depoyu fulleyene daha çok indirim yapıyorlar. Tabi onların kendine ait indirim kartı ile
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
HP PAVILION DV7-3020ET KULLANANLAR KULÜBÜCPU: i7-720qm 1.6 Ghz - 6MB Ön Bellek | 4GB DDR2 RAM | nVidia GT230M GDDR3 1 GB Ekran kartı | 17.3" 1600x900 Led Ekran | | 5/1 Kart okuyucu | HP Web Kamerası | | 3 USB, 1 e-sata, 1 HDMI ve 1 VGA Bağlantısı | Blu-Ray Rom | 8 Hücreli Lityum İyon Pil | HP Mobil Uzaktan Kumandası |Windows 7 Ultimate 64 Bit -
neyi kurtarmıyor hocam? kartı zaten ücretsiz gönderiyorlar da, kurtaracak bir durum mu var? _____________________________ -
Dün Ankara'da AKM ile çevik kuvvet arasındaki (istanbul cd) lukoile sordum, henüz başlamadı dediler. diğerleri de bana baya uzakta olduğu için gidip sormadım _____________________________ -
internet üzerinden başvurduk bakalım ne zaman arayacaklar
_____________________________ -
İstanbul Avrupa yakasında pek bir istasyon yok sanırım
Benim bi kankim var lukoilde %5 çekiyor. Taraftara %3 dü zaten. Yüzde 5 üsüne ne rastladım nede duydum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Faiz yiyenler ancak şeytan çarpmış olanın kalkışı gibi kalkarlar. Bu onların: "Alım satım da ancak faiz gibidir." demelerinden dolayıdır. Oysa Allah alış verişi helal, faizi haram kılmıştır. Kime Rabbinden bir öğüt gelir de faize bir son verirse, artık geçmişi kendisine, işi de Allah'a aittir. Kim faize geri dönerse artık onlar ateşin halkıdır, orada sürekli kalacaklardır. Allah, faizi yok eder de, sadakaları artırır. Allah, günahkâr kafirlerin hiç birini sevmez. (Bakara 2/275-276). -
Ve sonunda kart geldi.Postaci posta kutusuna birakmis gitmis.FlashTV logosunu gorunce hmn bi mahmut tuncer halayi geldi ama yinede atarli temsilci ablayi bosuna kizdirdik die dusunerek sukredip kirip dizimi oturdum.daha kullanamadim bakalim ama cevremdeki istasyonlarda gecerli olmadigini ogrenince biraz bekleyeyim diorum yayilana kdr.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ ɠƱʋȜɲ -
quote:
Orijinalden alıntı: Cemal CEMİL
19 tl. verip kart alacağım ,sonra gidip 400 tl. lik yakıt alacağım
ve kazancım 1 tl. mi olacak ???
bunu 18 kere daha tekrar ettikten sonra ki 400 liralık yakıttta 1 lira kârınız olacak
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
-
Bunlarin raraftar karti var takimina gore aliyorsun. %6 -7 civari indirimde yaptiklari oluyor. Ama akpet lukoil normal mazot fln cok dandik sadece lukoil ecto plus yakiti fena degil diye biliyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ YURUTME YETKİSİNİN MECLİSTEN ALINARAK TEK BİR KİŞİYE VERİLMESİNE HAYIR !!! -
G
Fatura indirimi nasil oluyor ?
29 lira kargo ve hizmet bedeli var mı
Toyota sahipleri BP den %5 indirim alıyor. Toyota yetkili servisten kartınızı alın :) _____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

Hızlı
iOS
Android