Şimdi Ara

fiyatı ucuz ama memnun kaldığınız ürünler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • biliyorsunuz bazı ürünler sırf markadan dolayı pahalı oluyor ama aynı işi gören, hatta daha da iyi ürünlere fazla rağbet edilmiyor.
    sizlerin böyle deneyimleri var mı ?
    şu ürünü aldım, emsallerine göre daha ucuz aldım ve işimi gördü, memnun kaldım şeklinde. mağaza da olabilir tabi.

• 2006 yılında 1 liraya aldığım cd-rom :) baya kullanmıştım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keske olsa.Teknolojik aletlerden yana sansim 0 aldigim hicbir cihazdan memnun degilim nerdeyse.

• İphone 5 :)

• evimdeki en iyi f/p ürünü axe parfüm baska da ya pahalilar yada fiyatina gore kalitesizler

• 2 yıl boyunca epey para verdiğim logitech wireless mouse kullandım, usb zımbırtısı kısımını kaybedince geçici olarak 17 tl'ye inca marka yine wireless bir mouse aldım (vatan hafta sonu indiriminde) geçenlerde. inanın logitech den çok daha hassas, kullanımı harika ve pili daha az harcıyor, sanırım logitech'e 70 tl civarında para vermiştim.
  • bimden aldığım portatif sandalye çok iyi çıktı. 3 senedir görmediği zulüm kalmadı hala sağlam. bide on lira mıydı neydi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 5 yıl önce sinbo traş makinesi almıştım 20 tl ye.Hala zehir gibi çalışıyor ve işimi görüyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.