Teğmen
12 Ekim 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 15 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Arkadaşlar ben 3 sene önce bıraktığım bilgisayarcılığa tekrar başlamak istiyorum. Yeni taşındığım yerde bu potansiyeli gördüm. Ama şuan en avantajlı fiyatlar hangi firmalarda onu tam bilmiyorum ve malumunuz bayiliğim olmadığı kıyaslama yapamıyorum. Mevcut firmaların hakkında bilgi (fiyat, ürün çeşidi, ödeme çeşidi, bayi ilişkileri, kâr marjı, avantaj-dezavantajlar) verirseniz sevinirim.
Arkadaşlar ben 3 sene önce bıraktığım bilgisayarcılığa tekrar başlamak istiyorum. Yeni taşındığım yerde bu potansiyeli gördüm. Ama şuan en avantajlı fiyatlar hangi firmalarda onu tam bilmiyorum ve malumunuz bayiliğim olmadığı kıyaslama yapamıyorum. Mevcut firmaların hakkında bilgi (fiyat, ürün çeşidi, ödeme çeşidi, bayi ilişkileri, kâr marjı, avantaj-dezavantajlar) verirseniz sevinirim. Teşekkürler...
Eğri oturup doğru konuşalım beyler. Aziz Yıldırım başkanlığı boyunca Fenerbahçemize neler kattı, ne zararlar verdi. Bir kâr zarar hesabı yapalım.

Benim yorumum geldiği günden beri yaptığı bütün başarılı adımlarını şike örttü. Güzide kulübümüz şikeci damgası yedi ve çevremiz dolayısıyla bizlerde. Bu lekeyi kendileri yaptı ama Fenerbahçemiz temizdir dediler. Yani başımıza bir iş gelirse Fenerbahçe yansın biz hapse girmeyelim demekti bunun özü. Bir suç varsa benimdir beni hapse atın demedi beyimiz. Suçsuzumda suçsuzum. Velevki suçsuzsun, bu adamlar seni kafaya takmış gitmen gerekiyor. E bırak git işte senin yüzünden Fenerbahçemiz zarar görüyor.
Arkadaşlar bundan 1 hafta önce nokia 6120 classic modelini beğendim ve aldım. Uzun araştırmalar sonucu symbian serisinin en hızlı telefonu olduğunu, sadece wireless in eksik olduğunu (benim için farketmez notebook taşıyorum) öğrendim. Fiyatı da 500 ytl idi. Sadece çok radyasyon yaydığını gördüm ve pek fark edilemeyeceğini düşündüm. Ama yanılmışım. Dün telefonu belime taktım ve tahmini 12 saat belimde durdu. Gece yatmadan önce belimdeki ince sızı beni biraz şüphelendirdi. bir bakayım dedim ve inanamadım. Telefonu koyduğum belimin sağ tarafı telefonun tam durduğu alan sanki darbe almış gibi morarmış. Aldığım yere gittim ve böyle bir problemle ilk defa karşılaştıklarını söyleyip telefonları aldıkları merkezi aradılar. Aynı cevabı merkezden aldık ki kimse sattığı malı kötülemez (daha doğrusu böyle delikanlı toptancılar kalmadı). Velhasılı kelam bu problemle tek karşı karşıya kalan ben miyim? Başka kullanan arkadaşlardan böyle şikayetler var mı? Şuan telefondan buz gibi soğudum ve bilgisayarıma bile yaklaştırmıyorum.

Acaba ne yapabilirim? Tavsiyeleriniz, tecrübeleriniz ve sizin de şikayetleriniz nelerdir?

Hepinize teşekkür ederim...
bugün saat 13:30 civarında yeğenime bronze premium aldım.
knightonlinepremium.net adresinden aynen yapılması gerekenleri yaptım.
ilk deneyişimde üyeliğin siteden çıktığını ve tekrar login yapmam gerektiği hatasını verdi. daha sonra ise iki kere "There was a problem processing your request. Please try again later." hatasını verdi. Bu aynı siteden 2. premium alışım. çocuk üyeliğim gitti diye kafamı yedi. bende bişey yok premium gelmedi diyorum. çocuk da premium olmadan ne yapayım diye ağlayıp duruyor. yardımcı olursanız sevinirim yoksa çocuk çatlayacak. ne biçim oyunmuş bu anlamadım hala

Toshiba Satellite A200-14D

Teknik Özellikler

Chip Seti Intel 945PM Chipset
İşlemci / Hızı Core Duo T2350 1.86 GHz 2MB 533Mhz
Ekran Özelliği 15.4" / 1280 x 800 / WXGA True-Bright
Ekran Boyutu 15.4"
Ekran Kartı Nvidia GeForce Go 7300 256MB
Sistem Belleği 1024MB 667Mhz
Bellek Yuvası 2
Sabit Disk Kapasitesi 120GB 5400RPM 8MB
Ses Kartı Tümleşik
Optik Sürücü DVD Dual Yazıcı
Klavye TR/Q
Kablosuz İletişim Intel Pro Wireless 3945ABG 802.11a/b/g Entegre WLAN
Bluetooth Özelliği Var

Acaba 2000 ytl vermeye değer mi?
NFS MW, K.O. gibi düşük kalite oyunları oynayacağım, müzik, ofis programları vs. kullanacağım. acaba iş görür mü?? Tavsiye eder misiniz?
hi. im any pc user. im mostly buying, using, selling and recommendating your motherboards. your motherboards is giving very performance, durable and continuity. but im not understand your motherboard design. why use lpt1 port? why use com port? if dont use lpt and com port, you can ieee1394, external sata, s video, 8+1 surround sound board, onboard wireless? what is your mainboard politics? please view attached image.

bir giga sever olarak çat pat ingilizcemle bişeyler yazdım. umarım dikkate alırlar ve penrynler için böyle bir anakart yaparlar. ben rotayı penryn e çevirdim artık

kimseye birşey demedim, herkes işine baksın
İŞLEMCİ
INTEL CORE 2 DUO (CONROE) E6300 1.86GHz DUAL CORE 2MB CACHE 1066MHZ

ANAKART
GIGABYTE 8I965P-DS4 (INTEL CORE 2 DUO) DESTEKLİ ANAKART

RAM
KINGSTON 1GB 667MHZ DDR2 MEMORY

HARD DISK
WESTERN DIGITAL 160GB SATA II 8MB CACHE SERIAL SABİT DİSK WD1600JS

EKRAN KARTI
SAPPHIRE ATI RADEON X1600 PRO 512MB DDR2 PCI-E EKRAN KARTI (11071-01-20R)

milletin sıkıştığı taraflar bunlar zaten. bundan sonrası önemli değil. kasa cm olur feel olur, monitör neovo olur philips olur, klavye logi olur labtec olur, ses sistemi piranha olur creative olur, yazıcı tarayıcı vs. vs. diğerleri olur olmaz...

bu konfigürasyon ben ve evren arasında bir iddia nın malzemesidir. kim kazanırsa marlboroyu kapacak. ben zaten e6600 den düşmezdim ama arkadaş bunun f/p olarak düşük bütçeli vatandaşın alabileceği en iyi pc olduğunu söylüyor. yorumları görelim.

fikrini belirtmeyen bana değil resimdekine hesap versin

Hakkında
Hakkımda:
979E59D5379D48B98F923FB4B42CC310.jpg
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 7 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 523
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 72.993 (Bu ay: 70)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.