|
Amazon’dan iddialı kampanya: Başka yerde daha ucuzunu bulursanız aradaki fark iade!
-
-
İade değil hediye kartı olarak hesabına tanımlıyor böylece o paraya el koymuş oluyor yani sen o parayı kullanabilmen için Amazon’dan yine ürün alman gerek
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Mükemmel bir kampanya yapmışlar hala eleştirenler var. Bir ürün alırken başka sitelerde daha ucuz olsa bile amazonu tercih ediyorum çünkü kolay iade alıyorlar. Monitör alacağım başka sitelerin yorumlarında iade almadılar diye ağlayan yorumlar görüyorum. Amazon mükemmel bir şey alışveriş yaparken kendimi daha güvende hissediyorum
-
Eski amazon yok maalesef, çok daha sıkıntılı artık. İadeler geç oluyor, aldığımız ürünler stoktayken satın alınmasına rağmen gönderilmiyor vs vs.
-
herşey hane ihtiyacını aşıyor mantık yok Amazon da
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayır, hesaba veya hediye kartına iade şeklinde seçenek sunuyorlar.
-
Eveeet linkleri alalım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Resmen çakallığa kaçmışlar, daha ucuzu olacak ve 5 saat o fiyattan satışta olacak. Ayrıca sadece amazon satıcısında geçerli bu şart.
Hadi 1 saat dersin yine fazla ama anlamlı olur. Uygun ürünün 5 saat satışta kaldığını nerede gördüler acaba.
-
Ben iadelerle ilgili ilk günden bugüne sorun yaşamadım, ama stokta görünen ürünün gönderilmeme olayı başıma geldi. Yine de alışverişlerimi büyük oranda Amazon'dan yapmayı tercih ediyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hepsiburada da aynı kampanyayı yapmış. Aldığım ürünün daha ucuzunu Avansas.com da buldum iade talep ettim. Belirli e-ticaret sitelerinde geçerli olduğundan talebi reddettiler. Kampanya koşullarında belirli e-ticaret sitelerinde geçerlidir yazmıyor oysaki
Amazon ben talep etmeden iade ediyor. Mail atınca öğreniyorum. Daha önceki siparişlerimde bizzat yaşadım.
Dediğiniz; Amazon, kampanya döneminde sizin aldığınız fiyattan indirim yaparsa aradaki farkı kampanya dönemi sonunda hesaba yüklüyordu. Şimdi ise farklı platformlarda daha indirimli satılırsa arasaki farkı vereceğiniz söylüyor ancak beş saat yayında kalması gibi muğlak ifadeler kullanılmış, çok mantıklı gelmedi.
Turk araplar guney amerikalilar ve zenciker gibi 3.cu dunya kabileleri seyini cikarmadan once parayi iade ediyorlardi.
Simdi bu habere sevinir olduk...
Anlik ekran goruntuleriyle hatta yayindan akldirildiginda faturadaki tutara bakip farki iadeettikleri gunleri hatirliyorum..
Amazon candir .
Firmalar arası anlaşmalı fiyat sabitleme yaptıkları için sorun yok tabi , belirli e-ticaret siteleri demesinden belli zaten.
-
Geçen yıl yaşadığım felaketten sonra Black Friday de asla Amazondan birşey almam. Aldığım ürünler saatler süren telefonlar ve ısrarlara rağmen teslim edilmedi, paramı zor kurtardım. Amazon Black Friday'ı finansmanda kullanmak üzere para toplamak üzere kullanıyor, dikkat edin. Geçen yıl bu dönemde Ticaret Bakanlığına şikayet ettim, henüz 1 hafta önce Bakanlık Müfettişleri gidip ceza kesmişler, tam 1 yıl sonra!
-
Yurt dışında Amazon muazzam ama bizim ülkede facia olmaya başladı. ilk geldiğinde böyle değillerdi. Firmalar artık ülkenin halini görünce rahatça at koşturuyor şuan...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
amazonda eski tat yok çok doğru. ürün stokta var gözüküyor sipariş veriyoruz ertesi gün müşteri hizmetlerine yazıyoruz müşteri hizmetleri sanıyorum ki 50iq lu bana diyor ki amazon prime değlsiniz ne alaka diyorum parasıyla almıyormuyuz bana prime olun yarın gelir diyorlar ısrarla beni prime olmaya zorluyor. prime oluyorum ertesi gün yazıyorum ürün kalmamış ne yapalım diyorlar zorla prime yaptınız dün diyorum ücreti iade edelim diyorlar. müşteri hizmetleride artık berbat ötesi. amazon tr gerçekten berbat bir seviyeye gelmiş durumda. ülkenin durumundan istafe ediyorlar. 2 ay önce 180 tl olan ürün 300 tl etiketli indirimle 280e düşmüş şu ara birşey almak mantıksız.
ha bu arada zorla aldırılan prime üyeliğin geri ödemesi 9 gün sonra yapıldı. 40 tl birşey değildide iadeside böyle. al parayı havuza düşen işlet dünya para kazanırsın belkide çalışanlar yapıyor bunu bellide olmaz.
-
Türkiye'de süresi başlamış ancak hiç kullanılmamış aboneliğin ücret iadesini veren başka bir yer bile yokken kullanılmamışsa süresi bitmiş aboneliğin de iadesini veriyor yalnız.
Aboneliğimi iptal ettiğimde, kredi kartımdan bir sonraki ay para çekilmeyecek zannederken kullanılmayan aboneliğin ücret iadesi mailini aldığımda şaşırmıştım, banka uygulamamdan 10 aylık ücretim tümünün iadesine ilişkin sms geldiğinde inanamıştım.
Diğer pazaryerleri, bugün esnaf olmaya biraz bile yaklaşabilmişlerse, bu Amazon sayesinde olmuştur.
İade değil hediye kartı olarak hesabına tanımlıyor böylece o paraya el koymuş oluyor yani sen o parayı kullanabilmen için Amazon’dan yine ürün alman gerek
|
Mükemmel bir kampanya yapmışlar hala eleştirenler var. Bir ürün alırken başka sitelerde daha ucuz olsa bile amazonu tercih ediyorum çünkü kolay iade alıyorlar. Monitör alacağım başka sitelerin yorumlarında iade almadılar diye ağlayan yorumlar görüyorum. Amazon mükemmel bir şey alışveriş yaparken kendimi daha güvende hissediyorum
|
Hepsiburada da aynı kampanyayı yapmış. Aldığım ürünün daha ucuzunu Avansas.com da buldum iade talep ettim. Belirli e-ticaret sitelerinde geçerli olduğundan talebi reddettiler. Kampanya koşullarında belirli e-ticaret sitelerinde geçerlidir yazmıyor oysaki
|
Hayır, hesaba veya hediye kartına iade şeklinde seçenek sunuyorlar.
|
Resmen çakallığa kaçmışlar, daha ucuzu olacak ve 5 saat o fiyattan satışta olacak. Ayrıca sadece amazon satıcısında geçerli bu şart. Hadi 1 saat dersin yine fazla ama anlamlı olur. Uygun ürünün 5 saat satışta kaldığını nerede gördüler acaba. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X