Şimdi Ara

Firmalara Ne Oluyor? Ne Yapmalıyız?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu aralar ne oluyor anlam veremiyorum. Yukko bile kapanmış, çok şaşırdım. İstanbul Bilişim, Nanokatalog, Boss Bilişim'e şaşırmadım. Yukko'dan kulaklık almıştım geçtiğimiz yılın Ağustos ayında, mikrofonlu sorunlu diye kendilerine gönderdim geçen hafta geldi. Sorun yok diye göndermişler. Ne yapmalıyım? Daha doğrusu bu durumda olanlar ne yapmalı?

iPhone 5s Kullanıcı Kulübü

iPhone 5S 16GB Beyaz

• Yukko arena bilgisayarin. Arena batar ise yukko da batar. Muhtemelen oem satisi yapmiyacaklar nano zaten yurtdişi getir tip satiyor du oda patladi. istanbul bilişim zaten magaza ya gidip 2 Ay sonra teslim edelim diyordu. Gibi gibi yani dikkatli olmak lazim Bugün hb bile ürün yollamiyor başkasi ne yapar siz düşünün. Vatan indirim yaparsa vatandan almak en iyisi. Çünki indirim zamani hem vade farksiz taksit imkani var adamlar da. Ama normal şart larda fiyatlar pahali malesef keşke her hafta sonu indirim olsa ama..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Amazon.com.tr kullanıyorum çoğunlukla. Satış sonrası hizmetlerini beğeniyorum. Nanokatalog konusuna girmek istemiyorum. Yukko konusunda da bir şeyler yapacağım artık. Aman hocam dikkat edin, maalesef çoğu site zora süreklendi. Hayırlısı.

iPhone 5s Kullanıcı Kulübü

iPhone 5S 16GB Beyaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne yapmalıyım bu durumda ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.